dă toate Reputație: 1981 Postat August 19, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat August 19, 2015 zici ca e soacra mare la nunta la cortTunsoarea aia... 1
crystinutza Reputație: 7709 Postat August 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 19, 2015 Am trecut in graba prin tara in drum spre altundeva si-am ramas dezamagit de lipsa tocurilor (aici nu ma refer la chestiile alea orbile si butucanoase de pitipoance centuristice). Am vazut maieuri (ma corectati voi ca n-am stiut niciodata cum se scrie), panatloni 3 sferturi si slapi, atat pe baieti cat si pe fete...WTF? Alea care pareau ca macar au "incercat" aveau balerini, cea mai infioratoare inventie din ultima vreme. Ce plm se intampla? Nu se poate ca toate sa vina de la muls vaca...Am observat 2 extreme: ori exagerat pana la punctul de penibil, ori pur si simplu vanzatoare la piata. Asta-i noul look? Unde-s tocurile alea pe care le auzi din spate si astepti cu drag sa vezi ce creatura produce acel sunet? Astea noi tip clear heels (cred ca asa le zice-astea, de curve) arata groaznic si nici nu scot sunete. Chiar au disparut? Eu sunt de parere ca daca nici barbatii nu se mai poarta la costum si noi ne revoltam purtand balerini sau slapi. Am impresia ca traim intr-o epoca bazata pe lene si lejeritate. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 Eu sunt de parere ca daca nici barbatii nu se mai poarta la costum si noi ne revoltam purtand balerini sau slapi.Am impresia ca traim intr-o epoca bazata pe lene si lejeritate.eu merg doar la ciocate si costum versace. ca state potcovaru, doar sant mafiot
klm112 Reputație: 5026 Postat August 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 19, 2015 eu merg doar la ciocate si costum versace. ca state potcovaru, doar sant mafiotTrebuia sa scrii dincolo si cu poza aferenta, mafiotu pune lucrurile la locu lor
laurelian Reputație: 2012 Postat August 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 19, 2015 eu merg doar la ciocate si costum versace. ca state potcovaru, doar sant mafiotȘi ai și unghia de la degetul mic crescută (ca să te scobești pân diverse locuri și să fie ușor să pui sare pă mici) 1
dă toate Reputație: 1981 Postat August 19, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat August 19, 2015 Eu sunt de parere ca daca nici barbatii nu se mai poarta la costum si noi ne revoltam purtand balerini sau slapi.Am impresia ca traim intr-o epoca bazata pe lene si lejeritate.E si asta o pedeapsa, ai dreptate. Daca citeai atenta, am facut referire si la cocalarii cu slap/ruibak, panatalon 3 sferturi si tricou, nu doar la oribilele in balerini si care-au renuntat la viata. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 Și ai și unghia de la degetul mic crescută (ca să te scobești pân diverse locuri și să fie ușor să pui sare pă mici)mi-a ramas mare din copilarie, de cand scoteam ventilele de la rotile masinilor ) 1 3
crystinutza Reputație: 7709 Postat August 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 19, 2015 eu merg doar la ciocate si costum versace. ca state potcovaru, doar sant mafiot Bun asa.
crystinutza Reputație: 7709 Postat August 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 19, 2015 Cu toate schimbarile totusi tocurile nu au disparut
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 https://youtu.be/M4z90wlwYs8 Cu toate schimbarile totusi tocurile nu au disparutai uitat cand mergeai in opinci da porc ))) acum visezi la toace ))) 3
cosmin r Reputație: -982 Postat August 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 19, 2015 Femeia fara tocuri e ca pusca fara gloante! Cel putin la intalniri galante.In rest, treaba lor.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 ai uitat cand mergeai in opinci da porc ))) acum visezi la toace )))si espadrile din blugi , cu talpa din cauciuc de bicicleta 2
crystinutza Reputație: 7709 Postat August 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 19, 2015 ai uitat cand mergeai in opinci da porc ))) acum visezi la toace ))) De ce sa nu visez? Am tot dreptul
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat August 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat August 19, 2015 Femeia fara tocuri e ca pusca fara gloante! Cel putin la intalniri galante.In rest, treaba lor. sau ca nunta fara lautari si pisatu fara basina 1
? ec ed Reputație: -439 Postat August 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat August 19, 2015 Unde ești vărule? Te caută lumea să te îngrijească și tu te ascunzi? ))) Daca ai fi avut macar 23-25 de ani ,discutam altfel,cu glume si alea...sa nu-mi spui `da stai ba,ca-s cal,stiu bataie si m-am antrenat toata viata pentru asta`,te rog! 1 3
? ec ed Reputație: -439 Postat August 19, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat August 19, 2015 si tu, brutus? Ce anume,bro?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 20, 2015 Ce anume,bro? ce faci deceule?
? ec ed Reputație: -439 Postat August 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat August 20, 2015 ce faci deceule? Navighez pe internet...multu` de intrebare...
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 20, 2015 Navighez pe internet...multu` de intrebare...si faci salturi peste valuri mici, micutze?
? ec ed Reputație: -439 Postat August 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat August 20, 2015 si faci salturi peste valuri mici, micutze? Fuck! ...observi click-ul timid?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 20, 2015 Fuck! ...observi click-ul timid? nu stiu despre care click vorbesti,insa o persoana timida 1. ma induioseaza(ceea ce e f bine), apoi 2. face curioasa. apoi 3. imi instinga un instinct de calarie sau vanatoare totuna. 4. zambesc
? ec ed Reputație: -439 Postat August 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat August 20, 2015 nu stiu despre care click vorbesti,insa o persoana timida 1. ma induioseaza(ceea ce e f bine), apoi 2. face curioasa. apoi 3. imi instinga un instinct de calarie sau vanatoare totuna. 4. zambesc Right... Rasnov,Brasov...niste baieti experimentati in ale echitatiei...plus aer curat. 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 20, 2015 Right... Rasnov,Brasov...niste baieti experimentati in ale echitatiei...plus aer curat. nu chiar . am un cal al meu in Piemonte vb seros cadou de ziua mea si l-am pupat in bot si calarit ca si cum e al meu. desi e al meu. ce gand bizar acum ma intreb daca propriul meu cal m-ar recunoste
dolores rld Reputație: -518 Postat August 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 20, 2015 Daca ai fi avut macar 23-25 de ani ,discutam altfel,cu glume si alea...sa nu-mi spui `da stai ba,ca-s cal,stiu bataie si m-am antrenat toata viata pentru asta`,te rog! Te invit la majoratul meu.
? ec ed Reputație: -439 Postat August 20, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat August 20, 2015 Te invit la majoratul meu. Cat faci?22? 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum