Sari la conținut

Unde-au disparut tocurile?

Postări Recomandate

Postat

Am trecut in graba prin tara in drum spre altundeva si-am ramas dezamagit de lipsa tocurilor (aici nu ma refer la chestiile alea orbile si butucanoase de pitipoance centuristice). Am vazut maieuri (ma corectati voi ca n-am stiut niciodata cum se scrie), panatloni 3 sferturi si slapi, atat pe baieti cat si pe fete...WTF?

Alea care pareau ca macar au "incercat" aveau balerini, cea mai infioratoare inventie din ultima vreme. Ce plm se intampla? Nu se poate ca toate sa vina de la muls vaca...

Am observat 2 extreme: ori exagerat pana la punctul de penibil, ori pur si simplu vanzatoare la piata. Asta-i noul look?

Unde-s tocurile alea pe care le auzi din spate si astepti cu drag sa vezi ce creatura produce acel sunet? Astea noi tip clear heels (cred ca asa le zice-astea, de curve) arata groaznic si nici nu scot sunete.

Chiar au disparut?

:(

Eu sunt de parere ca daca nici barbatii nu se mai poarta la costum si noi ne revoltam purtand balerini sau slapi.

Am impresia ca traim intr-o epoca bazata pe lene si lejeritate.

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Eu sunt de parere ca daca nici barbatii nu se mai poarta la costum si noi ne revoltam purtand balerini sau slapi.

eu merg doar la ciocate si costum versace. ca state potcovaru, doar sant mafiot

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Trebuia sa scrii dincolo si cu poza aferenta, mafiotu pune lucrurile la locu lor

• Oras:bucuresti
Postat

Și ai și unghia de la degetul mic crescută (ca să te scobești pân diverse locuri și să fie ușor să pui sare pă mici)

• Like 1
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

E si asta o pedeapsa, ai dreptate. Daca citeai atenta, am facut referire si la cocalarii cu slap/ruibak, panatalon 3 sferturi si tricou, nu doar la oribilele in balerini si care-au renuntat la viata.

• Like 1
Postat

Și ai și unghia de la degetul mic crescută (ca să te scobești pân diverse locuri și să fie ușor să pui sare pă mici)

mi-a ramas mare din copilarie, de cand scoteam ventilele de la rotile masinilor =)))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Femeia fara tocuri e ca pusca fara gloante! Cel putin la intalniri galante.

In rest, treaba lor.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ai uitat cand mergeai in opinci da porc :)))) acum visezi la toace :))))

si espadrile din blugi , cu talpa din cauciuc de bicicleta :)

• Like 2
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Femeia fara tocuri e ca pusca fara gloante! Cel putin la intalniri galante.

In rest, treaba lor.

sau ca nunta fara lautari si pisatu fara basina

• Like 1
  • Oras:aer
Postat

Unde ești vărule? Te caută lumea să te îngrijească și tu te ascunzi? :))))

Daca ai fi avut macar 23-25 de ani :),discutam altfel,cu glume si alea...sa nu-mi spui `da stai ba,ca-s cal,stiu bataie si m-am antrenat toata viata pentru asta`,te rog! :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

Navighez pe internet...multu` de intrebare...

si faci salturi peste valuri mici, micutze? 

Postat

si faci salturi peste valuri mici, micutze? 

Fuck! :)...observi click-ul timid? :)

Postat

Fuck! :)...observi click-ul timid? :)

nu stiu despre care click vorbesti,insa o persoana timida 1. ma induioseaza(ceea ce e f bine), apoi 2. face curioasa. apoi 3. imi instinga un instinct de calarie sau vanatoare totuna. 4. zambesc :)

Postat

nu stiu despre care click vorbesti,insa o persoana timida 1. ma induioseaza(ceea ce e f bine), apoi 2. face curioasa. apoi 3. imi instinga un instinct de calarie sau vanatoare totuna. 4. zambesc :)

Right... :)

Rasnov,Brasov...niste baieti experimentati in ale echitatiei...plus aer curat. :)

• Minus 3
Postat

Right... :)

Rasnov,Brasov...niste baieti experimentati in ale echitatiei...plus aer curat. :)

nu chiar . am un cal al meu in Piemonte :)

vb seros cadou de ziua mea si l-am pupat in bot si calarit ca si cum e al meu. desi e al meu. ce gand bizar acum ma intreb daca propriul meu cal m-ar recunoste  :laugh2

Postat

Daca ai fi avut macar 23-25 de ani :),discutam altfel,cu glume si alea...sa nu-mi spui `da stai ba,ca-s cal,stiu bataie si m-am antrenat toata viata pentru asta`,te rog! :)

Te invit la majoratul meu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...