Sari la conținut

0762410255

Postări Recomandate

• Oras:xxx
Postat

FER FANTEZI DOAR IN LOCATIA MEA CURATA SI DISCRETA,LOC DE PARCARE.AER CONDITIONAT,DORNICA DE AVENTURA TANARA FIERBINTE BRUNETA.NU CONTEAZA VARSTA ATAT TIMP CAT ESTE RESPECT SI IGIENA.DOMNII GENEROSI , FARA GRABA DOAR LA MINE.POZE 100% REALE.SINGURA IN LOCATIE.BULEVARDUL UNIRII FANTANI.
0762410255   200 l ora

post-57415-0-26772400-1439829968_thumb.jpg

post-57415-0-49129500-1439829968_thumb.jpg

post-57415-0-49957400-1439829976_thumb.jpg

post-57415-0-72855600-1439829976_thumb.jpg

post-57415-0-96886400-1439829976_thumb.jpg

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

google nu zice nimic...in schimb fata arata bine la fata(daca e reala)

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Los Angeles
Postat

Arata bineee dar parca chipul ala din ultima poza, l-am mai vazut undeva...locatia unirii fantani pare sa fie un hogeac nou...

Vizitator gionibravu
Reputație: 0
Postat

Nu se incumeta nimeni sa incerce?cam talentata gagica din poze!!!

Postat

Nu se incumeta nimeni sa incerce?cam talentata gagica din poze!!!

Incearca tu primul!

Vizitator gionibravu
Postat

Si am spart gheata pana la urma...am sunat,m-am programat!Locatia bd Unirii aproape de casa poporului....

In poze nu e ea dar seamana f bine,dragutica la fata cu niste ochiz f frumosi,varsta estimata de mine cam 35de primaveri,burtica lasata,cam zbarcita...sorry.

Actiunea s-a petrecut intr-o garsoniera destul de ok,incepand cu un oral...mai mult lins pe coaie cu laba.Am cerut oral propriu-zis ea mentionand sa punem balonasul ca e mai ok pt amandoi...am zis pas...pus balonul ea capra,aaa aviz amatorilor de pasarici cu labiile mari,baieti,aveti ce vedea la duduie...;actiunea s-a finalizat:ea pe vine la marginea patului,eu in picioare=ejaculat pe sani(ca nu face CIM din ce am inteles),sani care si ei erau cam lasati..o posibila sarcina sa fi fost de vina..

Note nu am sa dau de data asta dar pe mine unu nu m-a impresionat cu nik,considerand vizita mea un act protocolar nedecontat:))

Sanatate numai bine!

Vizitator gionibravu
Postat

Am uitat sa mentionez ca gagica e super de treaba,glumeata vorbareata cu o fatza dragutica foc...

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai, poze false, burta zbarcita, tate lasate, oral spre laba, fara CIM ,pt. anatori , daca i-ai dat si doua dute, esec total. Oricum felicitari pt curaj.

• Like 2
  • Minus 10
Postat

Si am spart gheata pana la urma...am sunat,m-am programat!Locatia bd Unirii aproape de casa poporului....

In poze nu e ea dar seamana f bine,dragutica la fata cu niste ochiz f frumosi,varsta estimata de mine cam 35de primaveri,burtica lasata,cam zbarcita...sorry.

Actiunea s-a petrecut intr-o garsoniera destul de ok,incepand cu un oral...mai mult lins pe coaie cu laba.Am cerut oral propriu-zis ea mentionand sa punem balonasul ca e mai ok pt amandoi...am zis pas...pus balonul ea capra,aaa aviz amatorilor de pasarici cu labiile mari,baieti,aveti ce vedea la duduie...;actiunea s-a finalizat:ea pe vine la marginea patului,eu in picioare=ejaculat pe sani(ca nu face CIM din ce am inteles),sani care si ei erau cam lasati..o posibila sarcina sa fi fost de vina..

Note nu am sa dau de data asta dar pe mine unu nu m-a impresionat cu nik,considerand vizita mea un act protocolar nedecontat:))

Sanatate numai bine!

Felicitari Gioni din partea mea pentru curaj si recenzie. Ai vazut ca nu doare? :)

Ai fi putut sa dai niste note insa am inteles ca o data merge...

Scorul 200 lei ora sau face si la finalizare?

Colega sau singura? Noua in domeniu sau veterana?

:)

Vizitator gionibravu
Postat

Felicitari Gioni din partea mea pentru curaj si recenzie. Ai vazut ca nu doare? :)

Ai fi putut sa dai niste note insa am inteles ca o data merge...

Scorul 200 lei ora sau face si la finalizare?

Colega sau singura? Noua in domeniu sau veterana?

:)

Merge si la finalizare,am mentionat mai sus ca isi face treaba intr-o garsoniera,deci singura iar ca vechime nu stiu,nu am intrebat.
Vizitator gionibravu
Postat

Finalizarea-100

Postat

Finalizarea-100

Am sunat acum...200 lei finalizarea si 300 lei ora.

Tu ce ai platit Gioni?

Vizitator gionibravu
Postat

Am sunat acum...200 lei finalizarea si 300 lei ora.

Tu ce ai platit Gioni?

Mergi la ea si vei sta de vb altfel!!
Postat

Mergi la ea si vei sta de vb altfel!!

Pai daca asta sustine la telefon, unde sa ma mai duc? Sa mai fac si drumul degeaba? Zici ca se poate "negocia" la fata locului?

Vizitator gionibravu
Postat

Pai daca asta sustine la telefon, unde sa ma mai duc? Sa mai fac si drumul degeaba? Zici ca se poate "negocia" la fata locului?

Da,la telefon mi-a zis 200/h iar cand am intrebat de finalizare mi-a zis ca discutam la fata locului...acum stiu eu,si-o fi schimbat femeia tarifele,o fi trecut inapoi pe 24% :)

Postat

DOAMNA  33 de ani, reala ofer servicii de masaj terapeutic de calitate intr-o locatie discreta si curata unde nu vei fi deranjat. Pretul este pe masura calitatii, singura in locatie. Zona Alba Iulia-Decebal, 250l 

0762410255   poze reale

post-57415-0-55037700-1456136170_thumb.jpg

post-57415-0-85446100-1456136170_thumb.jpg

Postat

O gramada de epave frigide pe forum de la o vreme. Si sar direct la preturile fetelor de la top :))

Daaaaaaaaaaaaaaaa.... mare nesimțire! În loc să aștepte în plm cuminți la coadă să treacă prin pulile lui @picon și @laury să le "promoveze" ei cum știu mai bine... :laugh2  :laugh2  :laugh2  

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...