xxx.xxx Reputație: 816 Postat August 17, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat August 17, 2015 FER FANTEZI DOAR IN LOCATIA MEA CURATA SI DISCRETA,LOC DE PARCARE.AER CONDITIONAT,DORNICA DE AVENTURA TANARA FIERBINTE BRUNETA.NU CONTEAZA VARSTA ATAT TIMP CAT ESTE RESPECT SI IGIENA.DOMNII GENEROSI , FARA GRABA DOAR LA MINE.POZE 100% REALE.SINGURA IN LOCATIE.BULEVARDUL UNIRII FANTANI.0762410255 200 l ora
laury Reputație: 24072 Postat August 17, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 17, 2015 Hoopa, or fi reale pozele?
kiviak Reputație: 206 Postat August 17, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 17, 2015 google nu zice nimic...in schimb fata arata bine la fata(daca e reala) 3 3
laury Reputație: 24072 Postat August 17, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 17, 2015 Arata bineee dar parca chipul ala din ultima poza, l-am mai vazut undeva...locatia unirii fantani pare sa fie un hogeac nou...
Vizitator gionibravu Reputație: 0 Postat August 17, 2015 Postat August 17, 2015 Nu se incumeta nimeni sa incerce?cam talentata gagica din poze!!!
laury Reputație: 24072 Postat August 19, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 19, 2015 Nu se incumeta nimeni sa incerce?cam talentata gagica din poze!!!Incearca tu primul!
Vizitator gionibravu Reputație: 0 Postat August 21, 2015 Postat August 21, 2015 Si am spart gheata pana la urma...am sunat,m-am programat!Locatia bd Unirii aproape de casa poporului....In poze nu e ea dar seamana f bine,dragutica la fata cu niste ochiz f frumosi,varsta estimata de mine cam 35de primaveri,burtica lasata,cam zbarcita...sorry.Actiunea s-a petrecut intr-o garsoniera destul de ok,incepand cu un oral...mai mult lins pe coaie cu laba.Am cerut oral propriu-zis ea mentionand sa punem balonasul ca e mai ok pt amandoi...am zis pas...pus balonul ea capra,aaa aviz amatorilor de pasarici cu labiile mari,baieti,aveti ce vedea la duduie...;actiunea s-a finalizat:ea pe vine la marginea patului,eu in picioare=ejaculat pe sani(ca nu face CIM din ce am inteles),sani care si ei erau cam lasati..o posibila sarcina sa fi fost de vina..Note nu am sa dau de data asta dar pe mine unu nu m-a impresionat cu nik,considerand vizita mea un act protocolar nedecontat:))Sanatate numai bine!
Vizitator gionibravu Reputație: 0 Postat August 21, 2015 Postat August 21, 2015 Am uitat sa mentionez ca gagica e super de treaba,glumeata vorbareata cu o fatza dragutica foc...
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat August 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2015 Multumim frumos. 1
merciless Reputație: -430 Postat August 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2015 Pai, poze false, burta zbarcita, tate lasate, oral spre laba, fara CIM ,pt. anatori , daca i-ai dat si doua dute, esec total. Oricum felicitari pt curaj. 2 10
laury Reputație: 24072 Postat August 22, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 22, 2015 Si am spart gheata pana la urma...am sunat,m-am programat!Locatia bd Unirii aproape de casa poporului....In poze nu e ea dar seamana f bine,dragutica la fata cu niste ochiz f frumosi,varsta estimata de mine cam 35de primaveri,burtica lasata,cam zbarcita...sorry.Actiunea s-a petrecut intr-o garsoniera destul de ok,incepand cu un oral...mai mult lins pe coaie cu laba.Am cerut oral propriu-zis ea mentionand sa punem balonasul ca e mai ok pt amandoi...am zis pas...pus balonul ea capra,aaa aviz amatorilor de pasarici cu labiile mari,baieti,aveti ce vedea la duduie...;actiunea s-a finalizat:ea pe vine la marginea patului,eu in picioare=ejaculat pe sani(ca nu face CIM din ce am inteles),sani care si ei erau cam lasati..o posibila sarcina sa fi fost de vina..Note nu am sa dau de data asta dar pe mine unu nu m-a impresionat cu nik,considerand vizita mea un act protocolar nedecontat:))Sanatate numai bine!Felicitari Gioni din partea mea pentru curaj si recenzie. Ai vazut ca nu doare? Ai fi putut sa dai niste note insa am inteles ca o data merge...Scorul 200 lei ora sau face si la finalizare?Colega sau singura? Noua in domeniu sau veterana?
Vizitator gionibravu Reputație: 0 Postat August 22, 2015 Postat August 22, 2015 Felicitari Gioni din partea mea pentru curaj si recenzie. Ai vazut ca nu doare? Ai fi putut sa dai niste note insa am inteles ca o data merge...Scorul 200 lei ora sau face si la finalizare?Colega sau singura? Noua in domeniu sau veterana?Merge si la finalizare,am mentionat mai sus ca isi face treaba intr-o garsoniera,deci singura iar ca vechime nu stiu,nu am intrebat.
laury Reputație: 24072 Postat August 22, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 22, 2015 Sa traiesti!
laury Reputație: 24072 Postat August 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 24, 2015 Finalizarea-100Am sunat acum...200 lei finalizarea si 300 lei ora.Tu ce ai platit Gioni?
Vizitator gionibravu Reputație: 0 Postat August 24, 2015 Postat August 24, 2015 Am sunat acum...200 lei finalizarea si 300 lei ora.Tu ce ai platit Gioni?Mergi la ea si vei sta de vb altfel!!
laury Reputație: 24072 Postat August 24, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 24, 2015 Mergi la ea si vei sta de vb altfel!!Pai daca asta sustine la telefon, unde sa ma mai duc? Sa mai fac si drumul degeaba? Zici ca se poate "negocia" la fata locului?
Vizitator gionibravu Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 Pai daca asta sustine la telefon, unde sa ma mai duc? Sa mai fac si drumul degeaba? Zici ca se poate "negocia" la fata locului?Da,la telefon mi-a zis 200/h iar cand am intrebat de finalizare mi-a zis ca discutam la fata locului...acum stiu eu,si-o fi schimbat femeia tarifele,o fi trecut inapoi pe 24%
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Februarie 22, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Februarie 22, 2016 DOAMNA 33 de ani, reala ofer servicii de masaj terapeutic de calitate intr-o locatie discreta si curata unde nu vei fi deranjat. Pretul este pe masura calitatii, singura in locatie. Zona Alba Iulia-Decebal, 250l 0762410255 poze reale
sharkattack Reputație: 1171 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2016 O gramada de epave frigide pe forum de la o vreme. Si sar direct la preturile fetelor de la top ) 1 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2016 O gramada de epave frigide pe forum de la o vreme. Si sar direct la preturile fetelor de la top ) Daaaaaaaaaaaaaaaa.... mare nesimțire! În loc să aștepte în plm cuminți la coadă să treacă prin pulile lui @picon și @laury să le "promoveze" ei cum știu mai bine... 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum