Sari la conținut

pedeapsa pentru viol

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

care ar trebui sa fie pedeapsa pentru viol ?

1. 2-3 ani de puscarie

2. 5-10 ani puscarie

3. 15-20 ani puscarie pentru viol in grup

4. castrare chimica

5. amenda

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

I'll take door no. 4, please combinata cu nr. 3 si-as adauga necesitatea de-a evidentia locatia unde rezideaza cu un simbol rosu sau ceva de genul. 

• Like 2
  • Oras:sud
Postat

care ar trebui sa fie pedeapsa pentru viol ?

1. 2-3 ani de puscarie

2. 5-10 ani puscarie

3. 15-20 ani puscarie pentru viol in grup

4. castrare chimica

5. amenda

Cumulată. Sumă in modul

Postat

streangul.e asa de simplu! 

E scump sapunu( n-ai vazut cât stă nefolosit in Vaslui ?) si funia

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Singura parte buna, daca se poate spune asa, este aceea ca animalele de la Vaslui vor avea parte, in curand, de ceea ce au facut bietei fete.

Poate ca exista un Bebe, Gigi etc., jupani in celula, care sunt deja excitati la gandul ca le vine prospatura :atm.

Postat

1. Pedepsele actuale sunt in conformitate cu pedepsele la nivel European. Pedeapsa este doar o componenta, iar in zona aceasta este greu sa modificam fara sa afectam tot sistemul de pedepse. Este de inteles ca nu exista pedeapsa destul de cruda incat sa faca dreptatea necesara pentru victima si familia victimei. 

2. Intr-adevar, ar fi nevoie de o crestere a pedepselor pecuniare. Inculpatul ar trebui sa fie tinut responsabil pecuniar pentru refacerea vietii victimei si pentru asigurarea unei vieti cat mai echilibrata pentru viitor. Victima ar trebui compensata cu o suma ce sa ii permita eventual chiar sa paraseasca comunitatea si sa aiba garantat ajutor social si sprijin institutional. Personal, tinand cont ca majoritatea infractorilor platesc daunele cu greu, as institui o suma minima de ajutor urgent pusa de catre stat, pentru ca mai apoi sa fie recuperata prin diverse metode la infractor si familia lui. 

3. Faptul ca in penitenciar cei ce violeaza sau sunt **spam editat**i sunt pedepsiti de ceilalti este un MIT. In penitenciar fiecare isi vede de treaba, pentru ca nu vrea sa i se mareasca pedepasa. In caz ca este o atitudine diferita este chiar in antiteza cu mitul. Cu cat fapta este una mai periculoasa, cu atat respectivul este mai "respectat" si lasat in pace de ceilalti. Astfel de cazuri sunt rare. 

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:world
  • Oras:world
Postat

se indreapta la puscarie idiotii aia?nu cred.ba din contra.   face juma de pedeapsa  si iese afara liberi pentru buna purtare.mai mult ca sigur or sa recidiveze.

aici trebuie pedepse foarte mari.dar nu e mai simplu sa-i castreze chirurgical?

Postat

Te asigur ca emotional te inteleg si te aprob, dar masura castrarii nu o vad aplicata in Romania. Nu pentru ca nu ar merita, ci pentru ca de obicei o pedeapsa cu cat este mai dura si ireversibila cu atat este mai greu aplicata. Daca judecatorul are cea mai mica urma de indoiala va ezita sa dea o pedeapsa definitiva. Ar fi posibil sa creasca numarul de achitari, tocmai pentru ca nu se indura sa dea o asemenea pedeapsa sau pentru ca nu este 100%.

Eu cred ca cel mai important e ca victimele sa fie sprijinite de stat si de comunitate, iar infractorii sa fie pedepsiti exemplar prin legea in vigoare si de catre comunitate.  

Astfel de fapte sunt abominabile, iar faptasii trebuie pedepsiti rapid si dur. 

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Te asigur ca emotional te inteleg si te aprob, dar masura castrarii nu o vad aplicata in Romania. Nu pentru ca nu ar merita, ci pentru ca de obicei o pedeapsa cu cat este mai dura si ireversibila cu atat este mai greu aplicata. Daca judecatorul are cea mai mica urma de indoiala va ezita sa dea o pedeapsa definitiva. Ar fi posibil sa creasca numarul de achitari, tocmai pentru ca nu se indura sa dea o asemenea pedeapsa sau pentru ca nu este 100%.

Eu cred ca cel mai important e ca victimele sa fie sprijinite de stat si de comunitate, iar infractorii sa fie pedepsiti exemplar prin legea in vigoare si de catre comunitate.

Ca să-l citez pe chilometru: Merkavaaaa!

Postat

castrarea chimica e reversibila, din pacate comunitatea din care fac parte acesti infractori aproba si chiar promoveaza astfel de comportamente

Postat

Ca să-l citez pe chilometru: Merkavaaaa!

merkavele se infunda in glodul de la valeni, acolo trebuie o SS-18, galceava in cer

Postat

castrarea chimica e reversibila, din pacate comunitatea din care fac parte acesti infractori aproba si chiar promoveaza astfel de comportamente

Probabil nu am io toate țiglele pă casă și nu înțeleg: ce plm tot se vehiculează chestia asta cu castrarea? Adică n-o să mai poată face copii? Păi d-asta credeți voi că li se rupe ăstora?

Postat

Probabil nu am io toate țiglele pă casă și nu înțeleg: ce plm tot se vehiculează chestia asta cu castrarea? Adică n-o să mai poată face copii? Păi d-asta credeți voi că li se rupe ăstora?

le baga-n cur chimicale de nu pot sa se mai pise decat pe nas

Postat

merkavele se infunda in glodul de la valeni, acolo trebuie o SS-18, galceava in cer

OK! Mulțumesc. Contactează-l te rog pe inginer și coordonați-vă sinergiile! Aștept feedback!

Postat

OK! Mulțumesc. Contactează-l te rog pe inginer și coordonați-vă sinergiile! Aștept feedback!

inginerul e la NASA, nu poate fi deranjat

Postat

Punem motor dă ARO

Postat

inginerul e la NASA, nu poate fi deranjat

Păi tocmai, că am înțeles că ar fi închis ăia șandramaua din cauza lui. Poate e pă liber și are umpic dă timp.

Postat

Păi tocmai, că am înțeles că ar fi închis ăia șandramaua din cauza lui. Poate e pă liber și are umpic dă timp.

e cu dalai lama in sedinta pana la craciun

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...