Sari la conținut

Elena

Vizitator pelepele18

Postări Recomandate

Vizitator pelepele18
Reputație: 0
Postat

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati sa gasesc o fata care a lucrat la un salon de pe Ion Mihalache.Elena era numele ei,era si bruneta si satena.Salonul era la intersectia din Banu Manta cu Ion Mihalache,la etajul 2,langa loto prono.Fata era de vis,lucra la salonul ala de multi ani.Vreau sa stiu daca a fost cineva la ea,cum a fost si daca mai aveti un numar de telefon.Stiu ca era salonul Andrei.Va rog mult sa ma ajutati sa dau de ea.As plati o avere s-o am iarasi

Vizitator pelepele18
Postat
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati sa gasesc o fata care a lucrat la un salon de pe Ion Mihalache.Elena era numele ei' date='era si bruneta si satena.Salonul era la intersectia din Banu Manta cu Ion Mihalache,la etajul 2,langa loto prono.Fata era de vis,lucra la salonul ala de multi ani.Vreau sa stiu daca a fost cineva la ea,cum a fost si daca mai aveti un numar de telefon.Stiu ca era salonul Andrei.Va rog mult sa ma ajutati sa dau de ea.As plati o avere s-o am iarasi[/quote']nimeni?

Vizitator pelepele18
Postat
nimeni?Fata cred ca s-a lasat de meserie.Buna mai era.Pacat,daca era si-n ziua de azi,eram prezent saptamanal.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.