Sari la conținut

Sex total-Diana 0732080243

Postări Recomandate

• Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti
Postat

:* up

Postat

up

Postat

up

Postat

Cine vrea sa fie ursuletul meu astazi? Ca pe cel din poze m-am hotarat sa il arunc...

post-170651-0-58073200-1445426259_thumb.jpg

• Like 1
Postat

UP

Postat

Neatza dragii mei.

Disponibila :* :X

Postat

up

Postat

up

Postat

up

Postat

Din aceasta seara s-au majorat si preturile odata cu reclama gratuita care mi-a facut-o indirect Vladizinho.

80 lei / finalizare - oral+normal,150 / ora

100 lei / finalizare sex tota,200 lei / ora.

Daca are cineva de comentat ceva,singurul vinovat pentru cresterea preturilor nu este nimeni altul decat Vladizinho

• Oras:UK
Postat

Din aceasta seara s-au majorat si preturile odata cu reclama gratuita care mi-a facut-o indirect Vladizinho.

80 lei / finalizare - oral+normal,150 / ora

100 lei / finalizare sex tota,200 lei / ora.

Daca are cineva de comentat ceva,singurul vinovat pentru cresterea preturilor nu este nimeni altul decat Vladizinho

AAAAAAAAHahahahahahaha! Cum plm sa te consideri vedeta cand ai fost aratata la televizor, pe post national, ca fiind o scursura? O mama denaturata? O jigodie ordinara?

Eventual crezi c`o sa se si bata clientii pentru a prinde o rezervare la tine, cand la tine la locatie pot oricand sa apara camere de filmat? Eventual si o descindere micuta, ca tot a vazut o tara intreaga ca acolo`i cuib?

=)) =)) =))

• Minus 3
  • Oras:Ploiesti
Postat

ba retardule ce ai cu ea? nu mai stii de cine sa te iei si gata  sari pe Diana. Daca te tine ia-te in gura cu aia care te fute in gura in moaca aia de harvardist la Jilava, las-o in pace pe Diana ... bravo ei daca e vedeta. Loredana chivu, renata si dana criminala nu sunt vedete? Marsh

• Like 2
Postat

ba retardule ce ai cu ea? nu mai stii de cine sa te iei si gata  sari pe Diana. Daca te tine ia-te in gura cu aia care te fute in gura in moaca aia de harvardist la Jilava, las-o in pace pe Diana ... bravo ei daca e vedeta. Loredana chivu, renata si dana criminala nu sunt vedete? Marsh

Ce`ai cretinule? In primul rand stiu eu ce am cu ea. In al doilea rand, tocmai ea m`a adus in discutie. Sau esti chior? Taci draq.

Postat

Ce`ai cretinule? In primul rand stiu eu ce am cu ea. In al doilea rand, tocmai ea m`a adus in discutie. Sau esti chior? Taci draq.

Cretinule de ce te-a adus in discutie? chior esti tu uita-te ce fata ai si dupa aia vorbeste de altii 

• Like 1
Postat

Cretinule de ce te-a adus in discutie? chior esti tu uita-te ce fata ai si dupa aia vorbeste de altii 

Eu sunt Fat Frumos. Ma admir zilnic. Si m`a adus in discutie, ca`i o proasta. 

Postat

Eu sunt Fat Frumos. Ma admir zilnic. Si m`a adus in discutie, ca`i o proasta. 

:laugh2  :laugh2  :laugh2  hai ca n-am  mai ras de mult cu lacrimi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  hai ca n-am  mai ras de mult cu lacrimi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Trebuia sa te uiti la emisiunea ce`o viza pe di_ana. Eu am ras cu lacrimi.

Postat

Trebuia sa te uiti la emisiunea ce`o viza pe di_ana. Eu am ras cu lacrimi.

nu ma uit la emisiuni cu circ, gen Capatos, Maruta, Simona Gherghe, ,Madalin Ionescu  ahtiati dupa bani si rating  ... alea sunt pentru fraieri ca tine

• Like 1
Postat

nu ma uit la emisiuni cu circ, gen Capatos, Maruta, Simona Gherghe, ,Madalin Ionescu  ahtiati dupa bani si rating  ... alea sunt pentru fraieri ca tine

Nici eu nu ma uit. Eu de altfel sunt impotriva Antenelor. Insa, mi`a atras atentia alt user al forumului, ca este vorba de di_ana acolo ^_^ Normal ca am dat pe Antena :D

P.S.: Ma mai sugi mult? Nu de alta, dar ma cam plictisesc. Eu zic sa pui caciulita si sa treci capra.

Postat

Nici eu nu ma uit. Eu de altfel sunt impotriva Antenelor. Insa, mi`a atras atentia alt user al forumului, ca este vorba de di_ana acolo ^_^ Normal ca am dat pe Antena :D

P.S.: Ma mai sugi mult? Nu de alta, dar ma cam plictisesc. Eu zic sa pui caciulita si sa treci capra.

Daca unu mananca cacat, tu il mananci cu o mare pofta ?  :laugh2  :laugh2

PS. : di tu mai plictisit, mie scarba cand iti vad moaca aia 

• Like 1
Postat

Nu vad legatura cu afirmatia mea.

nu vezi multe deschide ochii si dispari... hai dute sa dormi

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...