Sari la conținut

Sex total-Diana 0732080243

Postări Recomandate

• Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti
Postat

Disponibila :* :X

Postat

Up :*

Postat

Dispo :*

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Disponibilă :*

Asta e poza care te caracterizeaza, mai merge  ;)  . Pune-o si pe topic. :D  

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Am vizitat-o și eu pe Diana,o prezenta foarte plăcută și o dulce din toate punctele de vedere,nota 9.5 per total.

O recomand cu plăcere, sper ca poate o sa mă mai primească și cu alta ocazie.

• Like 3
Postat

Disponibila :*

Postat

Postat

Up :*

post-170651-0-19662100-1451489596_thumb.jpg

• Like 11
  • Oras:unde este necesar
  • Oras:unde este necesar
Postat

Atras de poze si convins de recenziile de pe aici, am vizitat-o si eu pe Diana inainte de sarbatori...

Inainte de vizita, am stabilit prin PM programul, si la ora stabilita am ajuns in zona magazinului Unirii, am sunat, apoi in cateva minute eram in apartament, ghidat de Diana.

Despre locatie nu am nimic de adaugat fata de ce s-a spus, iar aspectul ei se poate vedea din numeroasele poze de pe aici. De notat ca plus ochii verzi, super-misto, care nu prea se observa in poze.

Dupa un dus rapid, am trecut la programul stabilit.

Discutaseram anterior despre cateva poze, si cand sa trecem la fapte, am constatat ca lumina este cam slaba. Nu stiu de unde, a adus un reflector montat pe trepied, cu care am improvizat o frumusete de studio foto.

Tapetul rosu din camera si lumina reflectorului care a ramas aprins si dupa ce am facut cateva poze, au creat un ansamblu deosebit. Parca eram intr-un studio de filme xxx, in rolul principal! 

Actiunea propri-zisa care a urmat a fost foarte placuta, desi eu am beneficiat doar de un oral indelung, facut fara sa-i spun eu ci cumva din intuitie, mai soft, exact cum imi place mie. Nota 10

Cand am simtit ca se apropie sfarsitul, am tras-o intr-un 69 ca sa fie placerea mai mare, si am finalizat cu ochii in pasarica ei apetisanta.

In drum spre dusul de dupa, am salutat-o si pe colega cu care m-am intersectat in hol. De vizitat si ea!

La plecare, mi-am luat la revedere de la Diana si de la veverita ei (cred ca fifi?)  si am plecat multumit.

In gama de preturi care domina acum piata adica: 100 finalizarea/150 ora, Diana este o alegere cu care nu dai gres. Este foarte comunicativa, prietenoasa, orientata catre client.

Puteti s-o vizitati cu incredere...

• Like 6
Postat

La multi ani tuturor.

Va doresc multa sănătate,fericire si sa aveți un an plin de realizări si împliniri pe orice plan.

Va pup dulce pe fiecare in parte :*

post-170651-0-01992200-1451589095_thumb.jpg

• Like 8
Postat

disponibila in seara asta?

nu

• Like 2
Postat

Buna Diana si La Multi Ani! Cand esti disponibila?

Primesti cu sorcova? :laugh2

De maine sunt disponibila :))

Azi taxez dublu :*

• Like 2
Postat

Neata :*

Astazi sunt disponibila începând cu ora 14 :X

• Like 2
Postat

• Like 2
Postat

Atras de poze si convins de recenziile de pe aici, am vizitat-o si eu pe Diana inainte de sarbatori...

Inainte de vizita, am stabilit prin PM programul, si la ora stabilita am ajuns in zona magazinului Unirii, am sunat, apoi in cateva minute eram in apartament, ghidat de Diana.

Despre locatie nu am nimic de adaugat fata de ce s-a spus, iar aspectul ei se poate vedea din numeroasele poze de pe aici. De notat ca plus ochii verzi, super-misto, care nu prea se observa in poze.

Dupa un dus rapid, am trecut la programul stabilit.

Discutaseram anterior despre cateva poze, si cand sa trecem la fapte, am constatat ca lumina este cam slaba. Nu stiu de unde, a adus un reflector montat pe trepied, cu care am improvizat o frumusete de studio foto.

Tapetul rosu din camera si lumina reflectorului care a ramas aprins si dupa ce am facut cateva poze, au creat un ansamblu deosebit. Parca eram intr-un studio de filme xxx, in rolul principal! 

Actiunea propri-zisa care a urmat a fost foarte placuta, desi eu am beneficiat doar de un oral indelung, facut fara sa-i spun eu ci cumva din intuitie, mai soft, exact cum imi place mie. Nota 10

Cand am simtit ca se apropie sfarsitul, am tras-o intr-un 69 ca sa fie placerea mai mare, si am finalizat cu ochii in pasarica ei apetisanta.

In drum spre dusul de dupa, am salutat-o si pe colega cu care m-am intersectat in hol. De vizitat si ea!

La plecare, mi-am luat la revedere de la Diana si de la veverita ei (cred ca fifi?)  si am plecat multumit.

In gama de preturi care domina acum piata adica: 100 finalizarea/150 ora, Diana este o alegere cu care nu dai gres. Este foarte comunicativa, prietenoasa, orientata catre client.

Puteti s-o vizitati cu incredere...

Multumesc pt vizita si recenzie :*
  • Like 2
Postat

Disponibila :*

• Like 2
Postat

Disponibilă pt. programări după 19:30 :*

• Like 2
Postat

• Like 1
Postat
:* cu mii de mulțumiri fotografului(gogu80)

post-170651-0-21034000-1451913965_thumb.jpg

• Like 6

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...