di_ana Reputație: 1672 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Decembrie 28, 2015 Disponibila
di_ana Reputație: 1672 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Decembrie 29, 2015 Up
di_ana Reputație: 1672 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Decembrie 29, 2015 Dispo
strong Reputație: 1138 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2015 Disponibilă Asta e poza care te caracterizeaza, mai merge . Pune-o si pe topic.
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Decembrie 29, 2015 Am vizitat-o și eu pe Diana,o prezenta foarte plăcută și o dulce din toate punctele de vedere,nota 9.5 per total.O recomand cu plăcere, sper ca poate o sa mă mai primească și cu alta ocazie. 3
di_ana Reputație: 1672 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Decembrie 29, 2015 Disponibila
di_ana Reputație: 1672 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Decembrie 30, 2015 Disponibilă
di_ana Reputație: 1672 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Decembrie 30, 2015 Up 11
hello63 Reputație: 429 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:unde este necesar Oras:unde este necesar Postat Decembrie 31, 2015 Atras de poze si convins de recenziile de pe aici, am vizitat-o si eu pe Diana inainte de sarbatori...Inainte de vizita, am stabilit prin PM programul, si la ora stabilita am ajuns in zona magazinului Unirii, am sunat, apoi in cateva minute eram in apartament, ghidat de Diana.Despre locatie nu am nimic de adaugat fata de ce s-a spus, iar aspectul ei se poate vedea din numeroasele poze de pe aici. De notat ca plus ochii verzi, super-misto, care nu prea se observa in poze.Dupa un dus rapid, am trecut la programul stabilit.Discutaseram anterior despre cateva poze, si cand sa trecem la fapte, am constatat ca lumina este cam slaba. Nu stiu de unde, a adus un reflector montat pe trepied, cu care am improvizat o frumusete de studio foto.Tapetul rosu din camera si lumina reflectorului care a ramas aprins si dupa ce am facut cateva poze, au creat un ansamblu deosebit. Parca eram intr-un studio de filme xxx, in rolul principal! Actiunea propri-zisa care a urmat a fost foarte placuta, desi eu am beneficiat doar de un oral indelung, facut fara sa-i spun eu ci cumva din intuitie, mai soft, exact cum imi place mie. Nota 10Cand am simtit ca se apropie sfarsitul, am tras-o intr-un 69 ca sa fie placerea mai mare, si am finalizat cu ochii in pasarica ei apetisanta.In drum spre dusul de dupa, am salutat-o si pe colega cu care m-am intersectat in hol. De vizitat si ea!La plecare, mi-am luat la revedere de la Diana si de la veverita ei (cred ca fifi?) si am plecat multumit.In gama de preturi care domina acum piata adica: 100 finalizarea/150 ora, Diana este o alegere cu care nu dai gres. Este foarte comunicativa, prietenoasa, orientata catre client.Puteti s-o vizitati cu incredere... 6
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 31, 2015 Up i feel in love
di_ana Reputație: 1672 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Decembrie 31, 2015 La multi ani tuturor.Va doresc multa sănătate,fericire si sa aveți un an plin de realizări si împliniri pe orice plan.Va pup dulce pe fiecare in parte 8
marian_26 Reputație: 3 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 31, 2015 disponibila in seara asta?
di_ana Reputație: 1672 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Decembrie 31, 2015 disponibila in seara asta?nu 2
marian_26 Reputație: 3 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 31, 2015 ok. la multi ani, distractie placuta
beroxi Reputație: -1 Postat Ianuarie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat Ianuarie 1, 2016 Buna Diana si La Multi Ani! Cand esti disponibila?Primesti cu sorcova?
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Ianuarie 1, 2016 Buna Diana si La Multi Ani! Cand esti disponibila?Primesti cu sorcova? De maine sunt disponibila )Azi taxez dublu 2
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2016 Neata Astazi sunt disponibila începând cu ora 14 2
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2016 Disponibilă 2
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2016 Atras de poze si convins de recenziile de pe aici, am vizitat-o si eu pe Diana inainte de sarbatori...Inainte de vizita, am stabilit prin PM programul, si la ora stabilita am ajuns in zona magazinului Unirii, am sunat, apoi in cateva minute eram in apartament, ghidat de Diana.Despre locatie nu am nimic de adaugat fata de ce s-a spus, iar aspectul ei se poate vedea din numeroasele poze de pe aici. De notat ca plus ochii verzi, super-misto, care nu prea se observa in poze.Dupa un dus rapid, am trecut la programul stabilit.Discutaseram anterior despre cateva poze, si cand sa trecem la fapte, am constatat ca lumina este cam slaba. Nu stiu de unde, a adus un reflector montat pe trepied, cu care am improvizat o frumusete de studio foto.Tapetul rosu din camera si lumina reflectorului care a ramas aprins si dupa ce am facut cateva poze, au creat un ansamblu deosebit. Parca eram intr-un studio de filme xxx, in rolul principal! Actiunea propri-zisa care a urmat a fost foarte placuta, desi eu am beneficiat doar de un oral indelung, facut fara sa-i spun eu ci cumva din intuitie, mai soft, exact cum imi place mie. Nota 10Cand am simtit ca se apropie sfarsitul, am tras-o intr-un 69 ca sa fie placerea mai mare, si am finalizat cu ochii in pasarica ei apetisanta.In drum spre dusul de dupa, am salutat-o si pe colega cu care m-am intersectat in hol. De vizitat si ea!La plecare, mi-am luat la revedere de la Diana si de la veverita ei (cred ca fifi?) si am plecat multumit.In gama de preturi care domina acum piata adica: 100 finalizarea/150 ora, Diana este o alegere cu care nu dai gres. Este foarte comunicativa, prietenoasa, orientata catre client.Puteti s-o vizitati cu incredere...Multumesc pt vizita si recenzie 2
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2016 Disponibila 2
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2016 Disponibilă pt. programări după 19:30 2
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2016 Disponibilă 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Ianuarie 4, 2016 cu mii de mulțumiri fotografului(gogu80) 6
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4, 2016 placerea a fost de partea mea 1
Postări Recomandate