di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2015 Incepand din seara aceasta preturile vor fi urmatoarele: 100 lei ora sex oral si normal 150 lei ora sex total Va pup si va astept 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2015 disponibila 1
elf1978 Reputație: 3 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2015 Bună!Se pot două finalizări la 100ron ora oral+normal?
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2015 Bună!Se pot două finalizări la 100ron ora oral+normal?da,o ora include 2 finalizari 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2015 Incepand din seara aceasta preturile vor fi urmatoarele: 100 lei ora sex oral si normal 150 lei ora sex total Va pup si va astept pana la ora 01 1
elf1978 Reputație: 3 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 1, 2015 Și se pot scuze ambele finalizări oral și Fk între noi?
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2015 Și se pot scuze ambele finalizări oral și Fk între noi?da.pentru alte detalii te rog sa ma suni.poop 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 1, 2015 up 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2015 up 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2015 up 1
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2015 disponibila 1
panchiosu Reputație: 161 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Poate ne spui ce e cu urma de la cezariană.Am fost la ea, este venită de la țară, spălată, vopsită, scoasă la produs. Nu fac mai multe comentarii, dar daca vrei să fuți fata de la coada vacii ai nimerit bine.
gyolgau Reputație: 89 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Poate ne spui ce e cu urma de la cezariană.Am fost la ea, este venită de la țară, spălată, vopsită, scoasă la produs. Nu fac mai multe comentarii, dar daca vrei să fuți fata de la coada vacii ai nimerit bine.si ii miroase pizda a balega ?
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2015 si ii miroase pizda a balega ?Ii mirosea lui gura,de aceea nici nu am vrut sa ramana 1 1
panchiosu Reputație: 161 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 si ii miroase pizda a balega ? Nu stiu cum ii miroase pixda, pe vremea aceea nu era vopsita bruneta si arata ca o țărancă de la curul vacii, scuze de expresie.
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2015 Nu stiu cum ii miroase pixda, pe vremea aceea nu era vopsita bruneta si arata ca o țărancă de la curul vacii, scuze de expresie.Mai pandaliosule...ti-am spus,laba si nani...tu esti ala care a venit cu 30 lei pt uro si ai facut gura ca am dat 1 jet pe langa gurita ta?? acum te tin minte ma nebun mic...si sincer mi-a facut placere te mai astept pe la mine,o sa ma pis pe tine gratis de data asta...promit:* 1 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 2, 2015 Nu stiu cum ii miroase pixda, pe vremea aceea nu era vopsita bruneta si arata ca o țărancă de la curul vacii, scuze de expresie.ba,eu nu stiu cum era pe vremea aia...eu am fost la ea in locatia actuala pe Cantemir si cu riscul de a intra in polemici,nu m-i se pare ca ar corespunde descrierii tale.Fara nu arata rau,adica e draguta,plm,nu e nici Miss dar nici ultima nashpeta...si da,intr-adevar,se observa o mica urma de cezariana,insesizabila,dar nu stiu cum ai reusit tu sa o observi daca ai fost pana acolo si nu ai ramas??!?!?In fine,vorba aia,nu te poti caca in gusturile omului,poate tipa nu a fost pe gustul tau.Dar nu vad de ce tot ii vizitezi postarile daca nu prezinta interes pentru tine ??!?!?! Asta da dovada de mitocanism coaie...fii barbat in pula mea 2
panchiosu Reputație: 161 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 ...
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2015 Ii mirosea lui gura,de aceea nici nu am vrut sa ramana Cine va dori sa vina la tine va fi deja avizat. Daca 2-3 colegi vor confirma, o sa te sugi, sunt curios ce o sa ai de spus despre ei, ca le mirosea pula? Vai de capul tau. Esti sub standardele mele de femeie, nu te-as fute nici daca m-ai plati. Daca postarea mea ajuta 2-3-5 colegi sa nu piarda timpul, e OK, daca nu, asta e, fiecare cu alegerea lui. BTW, merg la femei doar cand doresc ceva mai bun decat ceea ce deja pot avea gratis... de țărănci ca tine nu m-as atinge oricum.Ai un os,Rex.Fa-te util pamantului si da-i turn off la pc,nu mai consuma curent aiurea... 2 1
panchiosu Reputație: 161 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Ii mirosea lui gura,de aceea nici nu am vrut sa ramana Cine va dori sa vina la tine va fi deja avizat. Daca 2-3 colegi vor confirma, o sa te sugi, sunt curios ce o sa ai de spus despre ei, ca le mirosea pula? Vai de capul tau.Esti sub standardele mele de femeie, nu te-as fute nici daca m-ai plati.Daca postarea mea ajuta 2-3-5 colegi sa nu piarda timpul, e OK, daca nu, asta e, fiecare cu alegerea lui.BTW, merg la femei doar cand doresc ceva mai bun decat ceea ce deja pot avea gratis... de țărănci ca tine nu m-as atinge oricum.
di_ana Reputație: 1672 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Autor Postat Septembrie 2, 2015 Cine va dori sa vina la tine va fi deja avizat. Daca 2-3 colegi vor confirma, o sa te sugi, sunt curios ce o sa ai de spus despre ei, ca le mirosea pula? Vai de capul tau. Esti sub standardele mele de femeie, nu te-as fute nici daca m-ai plati. Daca postarea mea ajuta 2-3-5 colegi sa nu piarda timpul, e OK, daca nu, asta e, fiecare cu alegerea lui. BTW, merg la femei doar cand doresc ceva mai bun decat ceea ce deja pot avea gratis... de țărănci ca tine nu m-as atinge oricum.... deja m-ai plictisit,ma jur pe tine 2 1
panchiosu Reputație: 161 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Ai un os,Rex.Fa-te util pamantului si da-i turn off la pc,nu mai consuma curent aiurea... Nu am polemici cu tine, am spus ce am avut de spus. Cei care au de comentat, sa se gandeasca la faptul ca prostituata de mai sus impartea un apartament cu sora ei, ambele oferind servicii sexuale. De aici se poate deduce cam cat de mult il duce capul pe fiecare dintre cei implicati in aceasta discutie.
Postări Recomandate