Sari la conținut

Melany 0722445415

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

Buna. Cand mai te gasesc? Un client fidel. Ti-am dat si mesaj. Vezi ca ma ai in agenda. Mie dor sa te mai fac sa gemi ;)

Lioo vezi ce face disperarea din om? Pana acum ai fost de N ori la Melany dar recenzii deloc! Acum, ca esti in disperare deoarece nu dai de ea, ai stiut sa iti faci cont si sa postezi. Este frumos asa?

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna. Cand mai te gasesc? Un client fidel. Ti-am dat si mesaj. Vezi ca ma ai in agenda. Mie dor sa te mai fac sa gemi ;)

Buna !! Sunt maine disponibila , defapt azi ,dar pe la 12:00 . Te pupic :*

Postat

Lioo vezi ce face disperarea din om? Pana acum ai fost de N ori la Melany dar recenzii deloc! Acum, ca esti in disperare deoarece nu dai de ea, ai stiut sa iti faci cont si sa postezi. Este frumos asa?

:D

• Like 1
Postat

Buna !! Azi sunt disponibila dupa 14:30 ! Va pup si va astept ! O duminica frumoasa in continuare :*

post-175548-0-55503000-1443345971_thumb.jpg

• Like 5
Postat

outcall?

Buna ! Outcall fac doar in cazul in care ma vizitezi cel putin o data ! Te pup :*

Postat

Cineva a dat prea tare, s-a rupt materialul :))

Sau a fost prea nerabdator?...

Postat

Cineva a dat prea tare, s-a rupt materialul :))

Sau a fost prea nerabdator?...

Materialul de laba... Nu inteleg ce ai vrut sa spui ?! Poate te lamuresc :)

Postat

Sa faci si tu un "zoom" la poza din sus :))

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

A vrut sa spuna (sau mai bine zis sa-ti arate) CA AI CHILOTII RUPTI IN CUR.

Ia ac si ata si repara-i, chiloti buni nu se gasesc pe toate drumurile. :snap

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Este un body si nu si-a inchis toate legaturile in partea de jos,sa fie mai sexy...sa se vada pielea de langa pasa

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
Postat

fratilor ce plm ... in loc sa mergeti sa dati la buci ... stati si aberati pe forum ...

lasati fata in pace ,,, e buna rau (pt amatorii de teen & stlim) ....eu am mai fost de cateva ori si o sa mai merg in viitor ...

servicii ireprosabile ....

dintre cei care au mai fost la fata, daca mai stiu de ceva asemanator (in afara de mikky) le raman dator daca mai dau cateva exemple, nu de alta, da nu e bine sa mergi la aceiasi fata de prea multe ori ....

• Like 3
Postat

A vrut sa spuna (sau mai bine zis sa-ti arate) CA AI CHILOTII RUPTI IN CUR.

Ia ac si ata si repara-i, chiloti buni nu se gasesc pe toate drumurile. :snap

Doamne fereste... Acela este un BODY , nu chiloti ! Si nu este rupt , are un nasture desprins ! Cata imaginatie ..
  • Like 2
Postat

Este un body si nu si-a inchis toate legaturile in partea de jos,sa fie mai sexy...sa se vada pielea de langa pasa

Multumesc pentru interventie , ei nu stiu a face diferenta :)) :*

• Like 1
Postat

fratilor ce plm ... in loc sa mergeti sa dati la buci ... stati si aberati pe forum ...

lasati fata in pace ,,, e buna rau (pt amatorii de teen & stlim) ....eu am mai fost de cateva ori si o sa mai merg in viitor ...

dintre cei care au mai fost la fata, daca mai stiu de ceva asemanator (in afara de mikky) le raman dator daca mai dau cateva exemple, nu de alta, da nu e bine sa mergi la aceiasi fata de prea multe ori ....

Deabia era topicul curat si au inceput sa faca ei observatii ..

• Like 1
Postat

Saptamana trecura am vizitat-o si eu pe Melany de doua ori. Note personale 10 pe linie. Seamana cu rosie huntington-whiteley.Dat fiind ca acum sunt prin alta parte a Europei nu imi ramane decat sa astept sarbatorile de iarna cand sper sa o mai gasesc.

• Like 2
Postat

Altu care se lauda ! Stai jos. Ai 4 !

Nu stiu cu ce m-am laudat? Eu doar am vrut sa aduc un comentariu pozitiv pt ca am observat ca sunt multi frustrati care mai scriu ceva aberatii...mai fac o laba. Fata chiar e buna si merita vizitata

• Like 1
  • Oras:Sugi teava
  • Oras:Sugi teava
Postat

Faptul ca ne-ai impartasit experienta ta , alaturi de Melany , ai nota 5 cu indulgenta ( NU ASA SE FACE O RECENZIE)

Dar pe mine , nu ma intereseaza ca tu nu esti in tara , ca esti pe unde p*** mea zici tu ca esti si ca vii in tara nu stiu cand p*** mea .

Deci stai jos . Ai 4 !

• Minus 1
Postat

Saptamana trecura am vizitat-o si eu pe Melany de doua ori. Note personale 10 pe linie. Seamana cu rosie huntington-whiteley.Dat fiind ca acum sunt prin alta parte a Europei nu imi ramane decat sa astept sarbatorile de iarna cand sper sa o mai gasesc.

CAM DEPARTE DE rosie huntington-whiteley .... TOTUSI NU TREBUIE SA EXAGERAM

Postat

Faptul ca ne-ai impartasit experienta ta , alaturi de Melany , ai nota 5 cu indulgenta ( NU ASA SE FACE O RECENZIE)

Dar pe mine , nu ma intereseaza ca tu nu esti in tara , ca esti pe unde p*** mea zici tu ca esti si ca vii in tara nu stiu cand p*** mea .

Deci stai jos . Ai 4 !

Are dreptul sa scrie ce vrea , nu e ok sa vorbesti urat ...
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu stiu cu ce m-am laudat? Eu doar am vrut sa aduc un comentariu pozitiv pt ca am observat ca sunt multi frustrati care mai scriu ceva aberatii...mai fac o laba. Fata chiar e buna si merita vizitata

Multumesc pentru apreciere ! Te pup si te astept pe la mine cand te intorci :*

• Like 1
Postat

I Agree!
  • Like 5
Postat

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Oricum Melany este o scumpa indiferent ce zic unii pe aici care nu au ce face decat sa comenteze aiurea.

• Like 1

Postat

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Oricum Melany este o scumpa indiferent ce zic unii pe aici care nu au ce face decat sa comenteze aiurea.

Multumesc :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...