Sari la conținut

Melany 0722445415

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu zic sa nu va aruncati asa cu presupuneri si ironii, ca si cand v-as fi solicitat voua, foto. E dreptul fiecaruia sa scrie recenzii sau nu...

Postat

Sa fie drept sau obligatie !?

... ca e bine sa ne folosim de experientele celor care au curaj sa testeze pentru prima data necunoscute, sa stim la ce ne asteptam, nu !?

Postat

E logic ceea ce spui, o sa postez cateva intamplari interesante de care am avut parte. Pana atunci poate ne furnizeaza Melany niste poze, in toata splendoarea ei.

• Oras:Los Angeles
Postat

E logic ceea ce spui, o sa postez cateva intamplari interesante de care am avut parte. Pana atunci poate ne furnizeaza Melany niste poze, in toata splendoarea ei.

Intai posteaza tu recenzii si pe urma o sa puna si Melany poze. Si lasa egoismul la o parte...ajuta forumul cu informatii!

Postat

Laury, te rog sa nu te mai implici fara ss fie nevoie, m-am adresat damei! Nu stiu care e rolul tau pe forum, dar pentru mine devine agasant!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Aveti dreptate. Trebuie sa ajutam impreuna cu informatii. Sa traiti. Peace in the world!

• Like 1
Postat

Laury, te rog sa nu te mai implici fara ss fie nevoie, m-am adresat damei! Nu stiu care e rolul tau pe forum, dar pentru mine devine agasant!

Tu esti agasant iar faptul ca nu postezi nimic interesant pentru comunitate, te reprezinta ca fiind un lenes. In schimb ceri poze cu disperare ca un copil mic. Rolul tau care este?

Postat

Aveti dreptate. Trebuie sa ajutam impreuna cu informatii. Sa traiti. Peace in the world!

Bravo Sokrat, avem nevoie de oameni ca tine! Stima!

Postat

Am poze destule , te poti uita :) am sa pun poze probabil saptamana viitoare . Astazi sunt disponibila si maine de asemenea . Va pup :*

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Astazi sunt disponibila pana la ora 20:00! Va pup si va astept :*

Ai schimbat locatia?

Postat

Sugi pula bah papagalule, ti-am zis aa nu te mai implici ca prostu'!

Fa laba in continuare dupa poze...esti prea idiot ca sa futi ceva. In afara sa jignesti, te mai pricepi la altceva?

• Like 4
Postat

Fa laba in continuare dupa poze...esti prea idiot ca sa futi ceva. In afara sa jignesti, te mai pricepi la altceva?

Da bah boule, ma pricep la multe lucruri... Ce e drept, nu am lins curve asa ca tine, iar asta nu te face cu nimic mai bun decat noi ceilalti, ba din contra. Inceteaza si hai sa lasam fata asta si pe ceilalti sa se bucure de mesaje relevante!

Postat

Da bah boule, ma pricep la multe lucruri... Ce e drept, nu am lins curve asa ca tine, iar asta nu te face cu nimic mai bun decat noi ceilalti, ba din contra. Inceteaza si hai sa lasam fata asta si pe ceilalti sa se bucure de mesaje relevante!

Bine mai labagiu cu diploma ce esti tu. Nu te mai baga in seama pe aici ca deja ai stricat topicul fetei cu injuriile tale.

Hai sictir!

Postat

Bine mai labagiu cu diploma ce esti tu. Nu te mai baga in seama pe aici ca deja ai stricat topicul fetei cu injuriile tale.

Hai sictir!

Nu mai incape indoiala ca esti un papagal, prost si limitat in gandire. Nu imi voi mai risipi timpul pentru a-ti raspunde!

Postat

Nu mai incape indoiala ca esti un papagal, prost si limitat in gandire. Nu imi voi mai risipi timpul pentru a-ti raspunde!

Jet la gunoi cu tine neam prost!

Postat

Disponibila pana la ora 20:30 !

Recenzii la paginile 5,7,12,14,15 .

Va pup :*

• Like 1
Postat

Salutare,

aveam chef de ceva slim si finutz si primul gand a fost Melany...

Am revenit cu drag la ea stiind ca este o fata primitoare si parolista. Stabilit telefonic o finalizare, totul protejat, programarea respectata de ambele parti. De aceasta data actiunea s-a desfasurat in dormitor, oral luung si bun executat de catre Melany, apoi luat la normal dintr-o parte si finalizare intr-un fel de umeri craci. Pozitie si priveliste misto....  :hump 

Fata si prestatia notez cu 9, locatia 8 iar experienta personala tot cu 9. Servicii corecte, draguta, slim, fresh, se muleaza pe client si are bun simt.

Cadoul 150/fin

Dati la buci ca vremea trece!  :2808.gif 

• Like 6
Postat

Salutare,

aveam chef de ceva slim si finutz si primul gand a fost Melany...

Am revenit cu drag la ea stiind ca este o fata primitoare si parolista. Stabilit telefonic o finalizare, totul protejat, programarea respectata de ambele parti. De aceasta data actiunea s-a desfasurat in dormitor, oral luung si bun executat de catre Melany, apoi luat la normal dintr-o parte si finalizare intr-un fel de umeri craci. Pozitie si priveliste misto....  :hump 

Fata si prestatia notez cu 9, locatia 8 iar experienta personala tot cu 9. Servicii corecte, draguta, slim, fresh, se muleaza pe client si are bun simt.

Cadoul 150/fin

Dati la buci ca vremea trece!  :2808.gif 

Multumim frumos pentru initiativa laury!   :clapp

Cat despre "confratele" artaxexe....cred ca isi schimba crema de maini cu pasta de dinti !  :jerko  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Multumim frumos pentru initiativa laury! :clapp

Cat despre "confratele" artaxexe....cred ca isi schimba crema de maini cu pasta de dinti ! :jerko :laugh2 :laugh2

Sa traiesti frate Cruelmstr15, am fost de mai multe ori la Melany...am ras cu pofta la ce ai scris! :D :D :D

Pofta la futut sa ai!

• Like 4

Postat

CE-ti mai place carnita tanara Laury..

Carnita tanara si tare face bine la piele...stii tu...

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...