xtrey Reputație: 163 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 23, 2015 iar ai aparut ma orfanule? prin mesajele tale, incerci sa-ti versi frustrarea. si frustrarea ta probabil o fi ca singura femeie care te-a iubit a fost maica-ta, dar si iubirea asta a fost din obligatie pentru ca erai fiul ei. fa-ti si tu o recenzie la laba de aseara ca sa iti pot da si eu +1.
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 23, 2015 Ii este ciuda ca nu-i faci reclama la protejatele lui
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 23, 2015 Numai 100 lei pentru un sfert de oră...adică 6,6 lei minutul.Ce ieftin o fi fost...pentru unii N-a zis ca a stat doar 15 minute cu fata... atat a fost actiunea...
xtrey Reputație: 163 Postat Septembrie 23, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 23, 2015 care protejate ma sfinxule? tu stii macar cine e cristescu asta? iti pot zice prin pm mai multe. e un copil batran la vreo 40 de ani care face laba de 3 ori pe zi dupa fiecare masa. in loc de rangul "platinum member" ar trebui sa fie "right hand champion". crezi ca asta are protejate? poate el e curva cuiva ca asta n-are cum sa fie peste. sincer eu il respect pentru faptul ca a rezistat vietii pe care o duce, pentru faptul ca inca nu si-a pus streangul de gat cu toate ca are varsta pe care o are si creierul nu i-a evoluat de la varsta de 12 ani, pentru asta eu chiar il respect! @cassy: omul nu are cum sa inteleaga, e frustrat...ii imprumut eu 100 lei daca e pentru un numar sa se poata bucura si el de ceva...15 min a durat din momentul in care s-a inceput oralul pana cand am finalizat. si alea 15 minute au fost de sex fara oprire, singurele opriri au fost doar cand am schimbat pozitia. si domnule copil bolnav cristescu, 15 min de sex la viteza mare, mie nu-mi place s-o lalaiesc. daca voiam sa o mai scot, iar s-o bag, sa schimb pozitiile mai des, puteam sta si 30 min asa, dar nu-mi place felul asta de sex. stii ce inseamna hard core?oricum au mai postat unii recenzii pe aici la braila cum ca au finalizat in 5-10 minute, dar campionul la mana dreapta n-a comentat nimic. futi o ora, futi 2 minute, tot un orgasm ai. oricum m-am obisnuit cu el, sincer chiar mi-e mila de el. daca stam sa facem o comparatie intre un coi de-al meu si creierul lui, sigur coiul meu e mai mare decat creierul lui. oricum el s-a obisnuit sa fie mascota forumului, l-au luat multi la pula...i-am dat ignore oricum pe forum. imi pare rau ca m-am coborat la nivelul lui...de nr lui de tel oricum puteam face rost, dar care-i farmecul sa-i tragi 2 suturi in cur unui om bolnav care e mai mare ca tine cu vreo 16 ani? sa abereze cum o vrea, tot in laba sfarseste si nu in ultimul rand, intr-un salon de la spitalul 1. 1 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 24, 2015 Mă satisfac de fiecare dată când îți citesc tâmpeniile.Mă amuz de fiecare dată când văd cât de jos ai putut să cobori...dacă ai ajuns să mergi la țigăncușe care te taxează cu 100 lei jumătatea de oră.Gata... s-au terminat fetițele pe care te lăudai că le faci cu 40 sau 50 de lei?Pentru că atâta poți...atâta poți să dai...Nu te mai lăuda că plătești femeile cu 100 de lei, că nu dai tu banii aceștia.Nu îmi permit să îți răspund la prostiile pe care le debitezi.Este dreptul tău să te exprimi cum dorești. Chiar nu îmi doresc să intru în polemică. Pentru că nu am cu cine... 3 4
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 24, 2015 Vad ca ai cam acelasi stil de a scrie cu al Tatianei, d-nule MarianCristescu. Vad ca sunteti cativa care va ofuscati imediat si sar in apărarea ei ceea ce ma face sa cred ca sunteti împreună la tot circul acesta
cristigl Reputație: 74 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 24, 2015 Vad ca ai cam acelasi stil de a scrie cu al Tatianei, d-nule MarianCristescu. Vad ca sunteti cativa care va ofuscati imediat si sar in apărarea ei ceea ce ma face sa cred ca sunteti împreună la tot circul acestaCirc faci sictu S75! Spor... 1
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 24, 2015 Eu cel Putin nu am ce castiga de pe urma nimănui.Sa-mi zică mie vreuna daca ma stie cum arat ca sa demonstreze ca am profitat de ea si atunci mă las de a răspunde la comentariile altora
codrin5 Reputație: 77 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 24, 2015 Numai 100 lei pentru un sfert de oră...adică 6,6 lei minutul.Ce ieftin o fi fost...pentru unii N-a zis ca a stat doar 15 minute cu fata... atat a fost actiunea... calcul strict matematic gresit.....Sapte minute dureaza partida de sex ideala. Un act sexual mai scurt de trei minute ascunde disfunctii, dar, daca depaseste 13 minute este prea lung si obositor.Daca femeile n-au orgasm in primele 12 minute, nu mai au deloc, spun medicii.O partida de sex nu este nici cursa contra cronometru, nici cursa de bataie lunga, nu se termina dimineata, dar nici "nu se epuizeaza" in doua minute. Contrar fanteziilor multora, terapeutii de cuplu considera ca durata medie este de 7,3 minute la modul ideal. Totusi, norma de sapte minute trebuie ajustata sau crescuta de la cuplu la cuplu. In rest sunt numai aprecieri eronate sau laudarosenii masculine, timpul consumat pentru socializare, dezechipare, igienizare, echipare etc. este taxat si nu face parte din actul sexual prropriu zis. Ofertele gen o noapte. erau taxate in trecut pentru 2 nr. (Verificati pe google) in zilele noaste esti taxat cam pentru 3 ore si chiar mai mult ( deci 6 nr. pe care nu le vei face nici in 24 ore)
bogdan131313 Reputație: 27 Postat Octombrie 22, 2015 Postat Octombrie 22, 2015 Am vizitat-o recent. Ne-am inteles telefonic la 2 nr pentru 100 lei aproximativ 30 min.Locatia e cea de pe Simion Barnutiu . M-a primit tematoare (probleme cu vecinii am inteles).fata- 7oral -5locatie- 6atitudine-7Nu mai revin 1
xtrey Reputație: 163 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Octombrie 24, 2015 ma eu am revenit la fata asta si mi-a placut din nou. aceeasi atitudine, sociabila, rade la glume. oral protejat, normal protejat mai hard asa cum imi place mie, palme la cur, nu comenta nimic...aceleasi note le are de la mine ca in recenzia anterioara.
valy89 Reputație: 15 Postat Noiembrie 27, 2015 Postat Noiembrie 27, 2015 nu recomand,bani pieduti de pomana )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum