Sari la conținut

Bruneta ta

Postări Recomandate

Vizitator crys lori
Reputație: 0
Postat

Te pup 7uuupp

• Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

Nu este la Valcea.Ne tot abureste ca vine....dar se pare ca a uitat de noi valcenii!

Postat

A promis ca vine mâine. Sper să se țină de cuvânt. ÃŽnsă, și noi valcenii ar trebui sa facem mai multe si sa o convingem sa revină in acest minunat oraș. P.S.- Loricico, fiți-ar pizda ta a dreacu ca tare dor imi e de ea...!!!😆😆😆

• Oras:Romania
Postat

Daca la Pitești face mulți bani, doar n-o fi fraiera sa vina in Valcea sa facă mai putin. Ma gândesc ca ea n-are niciun avantaj aici, e doar un job.

Vizitator crys lori
Postat

Da, vin maine in vl , stau pana marți seara😘

Postat

Atat de putin?Parca vad:ajungi luni la ora 15:00 si pleci marti dimineata ......sa vezi ce futai iti trag....pregatestete

Postat

Lory, unde esti ca nu mai dam de tine... Te-am sunat de doua ori, dar aveai tel. inchis... Anunța aici cand revii si unde, ca nu e departe Pitești-ul. Te pup

Vizitator crys lori
Postat

Hellz, maine după masa ajung in pitesti. O mică problema, sunt la menstruație 😘

• Oras:Petrosani
  • Oras:Petrosani
Postat

La fel ca inainte. Nu cred ca mai are nevoie de alte cuvinte. Super fata. Te pup si abea astept sa mai treci prin Valcea.

• Oras:valcea
  • Oras:valcea
Postat

Cu putin noroc m -am revazut si eu cu lory la ultima vizita in valcea,TOP!sa speram ca revine cat mai curand

Vizitator crys lori
Postat

Mulțumesc frumos baietii mei ❤️❤️

Postat

Ultima dată când am vorbit cu ea spunea că vrea sa se retragă. Din ce vad si pe topicul din Pitesti, deja sunt 3 săptămâni de când nu mai e activa. Sper sa o reîntâlnim curând, dar foarte slabe șanse sa mai ajungă in Vâlcea anul ăsta...

Postat

Se retrage Lory?....pai maca sa se retraga in glorie....si sa mai treaca 1 data pe la Valcea!

Postat

Se retrage Lory?....pai maca sa se retraga in glorie....si sa mai treaca 1 data pe la Valcea!

si pe asta ai futut-o fara preze?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...