laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iulie 16, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iulie 16, 2018 :))) apreciez sfaturile. In general, nu sunt genul "sa stau de toti banii" . Acum, na, poate altul ar proceda altfel. Sper sa nu stric piata :)Fratele nostru, tu ai stil dar nu te astepta sa inteleaga toata lumea asta...Ma bucur ca mai sunt persoane care apreciaza acelasi gen de experiente. :hihat 2
crocobazdugat Reputație: 547 Postat Iulie 16, 2018 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Iulie 16, 2018 :))) apreciez sfaturile. In general, nu sunt genul "sa stau de toti banii" . Acum, na, poate altul ar proceda altfel. Sper sa nu stric piata :) Băiatul ăsta al nostru de la Ploiești cred că: 1.ori e vreun om de afaceri care trăiește în Ploiesti și își permite "aroganțe" de genul..2.ori îl dau banii afară din casă din diferite motive (gen îi face mult prea ușor) și atunci nu se uită la 20-30 de minute de futai pe 200 Ron.Acum sa fim serioși..unul care muncește pe un salariu modest..și își doreste și el sa futa o curvă care cât de cât îi place..nu cred că o să de-a de doua ori la rând 200 ron pentru nici macar un total cumulat de o ora de futut.Cred că dacă știe că nu duce decât maxim 15-20 de minute cu tot cu duș înainte cât și după futai..nu știu..se reorientează..părerea mea..la ceva mai ieftin.Si..cred că e adevărat ce spune și fratele Alejandro..că anumite curve se "strică" și mai ales la preț din cauza unor experiențe de genul in care vad că SE POATE..se pot face bani ușor în 15-20 de minute!merge treaba!! Și atunci...de ce sa nu ceară?? 1
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2018 Postat Iulie 16, 2018 Am inteles. Voi incerca sa nu mai am experiente de genul. Ce-i drept, cred ca si eu i-as fi zis una celui care face asta 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iulie 17, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iulie 17, 2018 Voi incerca sa nu mai am experiente de genul. Just be yourself... 1
crocobazdugat Reputație: 547 Postat Iulie 17, 2018 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Postat Iulie 17, 2018 Am inteles. Voi incerca sa nu mai am experiente de genul. Ce-i drept, cred ca si eu i-as fi zis una celui care face asta Nu e musai.Daca îți permiți..fă asta in continuare,ești liber să faci orice..nimeni nu-ți poate reține plăcerea asta..însă cred că sunt mulți care nu ar arunca atât de ușor 200 roni pe 15-20 de minute de futai.Evident..ma refer la cei de nivel mediu..nu la cei care fac la loc 200 ron în maxim o oră..Așa că..ciocan tare și spor la futai in continuare ðŸ‘🻠4
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2018 Postat Iulie 17, 2018 Pana o gasesc pe tanti care imi poate oferi o ora de foot fetish sa platesc oricat, mai am :) 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iulie 17, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iulie 17, 2018 Pana o gasesc pe tanti care imi poate oferi o ora de foot fetish sa platesc oricat, mai am :)N-ai gasit asa ceva?! Nu vrea nimeni sau n-ai gasit tu persoana care sa corespunda inclinatiilor tale si din punct de vedere estetic, si cu acest fetish etc.?! :350x Chiar nu inteleg... Bine, eu cu exigentele mele (throatfuck, gangbang, bisex orgies etc.), ce sa mai zic?! In Romania mai vad asa ceva doar in filme :cry2 . 1
fyfylyca Reputație: 4 Postat Iulie 17, 2018 Postat Iulie 17, 2018 Salutare, am vizitat-o eu acum vreo luna. Confirm autenticitatea pozelor, dar... o avantajeaza putin pozele, desi nu e urata deloc Este o femeie voluptoasa, dar a nu se intelege grasa, chiar nu! Cred ca la orele dupa amiezii am mers si nu am detectat 'mirosuri neplacute'. Pe atuci locatia era la o vila la iesire din oras, as mai vizita-o, dar nu am reusit eu sa imi fac timp. Locatie - 10 usor de gasit si loc de parcare,prosop curat,baie din camera,pat mare Aspect - 10 Blonda, sani frumosi, pielea catifelata bronzata frumos. Atitudine - 10 ma intreba ce vreau sa beau apa sau suc Sex oral (OP) - 10 dar e foarte ok pune pasiune Sex normal - 10 geme palcut (natural,) se umezeste, orice pozitie am cerut nu a refuzat ( Lot sau Doggy Style). Pret - 350 Ron ora ( nu te grabeste deloc )cel mai bun masaj,am intreba cat costa si o finalizare 150 Concluzie e o dulceata de femeie 10+/A+ merita incercata macar odata eu o sa mai revin cu cea mare placere. 1
jardel Reputație: 1229 Postat Iulie 17, 2018 Oras:privat Oras:privat Postat Iulie 17, 2018 Concluzie e o dulceata de femeie 10+/A+ merita incercata macar odata eu o sa mai revin cu cea mare placere. Ce dulceata ba baiatule, asta e premianta cu coronita de-a dreptul, auzi la ea...numai 10 pe linie. S-o trimitem dracului la olimpiada pe tara, sa reprezinte Ploiasca. 3
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Postat Iulie 18, 2018 exact ce ziceam :) 10 pe linie ? da-o-n pula mea. 350 de pe ora ? inseamna ca preturile ei variaza in functie de client. sper sa nu fi fost eu cel care a stricat piata.dar va zic, dupa 2 vizite, clar. de 10 pe linie nu este, indiferent de standarde 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iulie 18, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iulie 18, 2018 exact ce ziceam :) 10 pe linie ? da-o-n pula mea. 350 de pe ora ? inseamna ca preturile ei variaza in functie de client. sper sa nu fi fost eu cel care a stricat piata. PIATA SE STRICA DE LA PAUPERITATE, DACA SUNT RESURSE MATERIALE, SE INTRUNESC CRITERIILE EVOLUTIEI. ECONOMISIREA ESTE BAZA DEZVOLTARII, NU ASA NE INVATA ECONOMISTII LIBERTARIENI, DE LA L. VON MISES LA M. N. ROTHBARD? dar va zic, dupa 2 vizite, clar. de 10 pe linie nu este, indiferent de standardePoate unora asa le place, cum imi plac mie femeile voluptoase. :console Asta cu note si aprecieri este o aberatie, oricum, dupa parerea mea. :hihat 1
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Iulie 18, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 18, 2018 Prețul la femeia asta este 200 lei pe finalizare. Ai terminat in 5 sau in 40 de minute pleci acasa...Am scris mai sus parerea mea despre ea. Nu mai merita vizitata din cauza motivelor pe care le-am prezentat. 5
alexandro82 Reputație: -361 Postat Iulie 18, 2018 Oras:Brazilia Oras:Brazilia Postat Iulie 18, 2018 Prețul la femeia asta este 200 lei pe finalizare. Ai terminat in 5 sau in 40 de minute pleci acasa...Am scris mai sus parerea mea despre ea. Nu mai merita vizitata din cauza motivelor pe care le-am prezentat.El a spus ca s-a inteles cu ea la ora! 1 10
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Iulie 18, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 18, 2018 Salutare, am vizitat-o eu acum vreo luna. Confirm autenticitatea pozelor, dar... o avantajeaza putin pozele, desi nu e urata deloc Este o femeie voluptoasa, dar a nu se intelege grasa, chiar nu! Cred ca la orele dupa amiezii am mers si nu am detectat 'mirosuri neplacute'. Pe atuci locatia era la o vila la iesire din oras, as mai vizita-o, dar nu am reusit eu sa imi fac timp.Locatie - 10 usor de gasit si loc de parcare,prosop curat,baie din camera,pat mareAspect - 10 Blonda, sani frumosi, pielea catifelata bronzata frumos.Atitudine - 10 ma intreba ce vreau sa beau apa sau sucSex oral (OP) - 10 dar e foarte ok pune pasiuneSex normal - 10 geme palcut (natural,) se umezeste, orice pozitie am cerut nu a refuzat ( Lot sau Doggy Style).Pret - 350 Ron ora ( nu te grabeste deloc )cel mai bun masaj,am intreba cat costa si o finalizare 150Concluzie e o dulceata de femeie 10+/A+ merita incercata macar odata eu o sa mai revin cu cea mare placere. Postare de la un .... Asta inseamna sa fii un pește retardat !!!!
flavius36 Reputație: 419 Postat Iulie 18, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iulie 18, 2018 Postare de la un .... Asta inseamna sa fii un pește retardat !!!! Mareee dreptate ai. 3
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Iulie 18, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 18, 2018 El a spus ca s-a inteles cu ea la ora!A scris gresit. 6
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Postat Iulie 18, 2018 de ce nu mai mergi ? catelul.dinamo . nu am prins toate discutiile 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iulie 18, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iulie 18, 2018 Prețul la femeia asta este 200 lei pe finalizare. Ai terminat in 5 sau in 40 de minute pleci acasa...Am scris mai sus parerea mea despre ea. Nu mai merita vizitata din cauza motivelor pe care le-am prezentat.Partea nostima este ca pentru mine este eXXXtrem de greu sa ejaculez in formula clasica 1+1. Probabil de la produsele tip 3 in 1 mi se trage... Asa ca s-ar putea sa fie avantajos pentru mine, pare a fi oferta. Da, din pacate chiar m-a deprimat experienta descrisa de dvoastra. :cry2 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iulie 18, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iulie 18, 2018 de ce nu mai mergi ? catelul.dinamo . nu am prins toate discutiileAveti aici recenzia dansului: http://nimfomane.com/forum/topic/51785-doamna-matura-0768087346/?p=3934793 2
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Postat Iulie 18, 2018 Da. Clar nu mai e ca in poze. Oralul este protejat, confirm... 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Iulie 18, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 18, 2018 Da. Clar nu mai e ca in poze. Oralul este protejat, confirm...Si a considerat ca trebuie să mărească prețul de la 150 la 200. Adio. Avem variante mult mai bune: Izabela, Deea, Larisa. 5
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Postat Iulie 18, 2018 Deea si Larisa fiind? Topicul izabelei il stiu 2
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 20, 2018 Deea si Larisa fiind? Topicul izabelei il stiu https://nimfomane.com/forum/topic/75441-deea-miniona-simpatica/ https://nimfomane.com/forum/topic/116263-adelina/ :) 5
cristi_state Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2018 Postat Iulie 22, 2018 Am fost azi pe undeva pe Mihai Bravu... Locația e de lux.E o adevărată MILF, curata, foarte respectuoasă și cu muuuuult bun simt.Că și servicii, oral protejat (foarte bun, cu niste contre kinky din partea ei), 69 la fel de "murdar", un misionar clasic finalizat in balon.150lei fara masaj-25min,fara sa fiu alungatNu face FK, probabil pentru că am dinții stricați ).All in all, o experiență plăcută, insa doar pentru cei care sunt de bun simt. Și cred că suntem putini.O recomand tuturor celor care prefera servicii de calitate,in detrimentul aspectului fizic,mie personal mi-a placut,eu nu caut perfectiunea fizica,ci ceia ce-mi poate oferi o femeie!Bafta la futut! Ramane preferata mea!!!
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat August 1, 2018 Postat August 1, 2018 Nu mai raspunde la telefoane 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum