Sari la conținut

Daca ajung pe la Bucuresti zilele astea avem ceva interesati ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Roxi,Roxana2 sau cum ti-o zice....

S-a cam zis pe topic ce gandeam si eu.

First...sunt foooooarte putini care vor sa ia la pachet,adica outcall,pt ca nevasta,apartament gol sau camera de hotel si plecand de la asta,o camera la hotel plus halatul tau te face o investitie foarte proasta.

DAR foarte proasta.

Pentru 700 ron sau ceva in sfera aia sa stau sa dau o ora la tine imi da cu virgula rau.

Dar stiu ce o sa zici,nu am eu bani pentru tine.Sau ca nu apreciez calitatea(Muhahahaha...Ahem AHEM)Sau ca nu am pula de frumusetea ta.

Pentru o muie(fara cim ca vad ca nu servesti)COF(nu cred ca faci ca strica gletul)si un futut in 2 poziti tu ceri 400ron?Si outcall.Deci alte batai de cap.

Cum am facut si la Melany,alta ca tine care cerea o gramada de bani pentru oral/normal protejat(dar macar avea locatie pe decebal) iti urez numai ciudati sa te sune si pentru ca esti outcall misto ar fi sa te cheme 2-3 clienti pe zii la radisson (sau echivalent) si sa-ti dea teapa.Sa faci la curse cu taxiul pana cand iti ies prostiile astea din cap.

Uite ce as face eu cu 400 ron(si am mult mai mult in cont si in portofel):

Adela + Lory ,ambele in aceeasi zi.Hopa!

• Like 4
  • Minus 3
Postat

In acea postare am pus accentul pe frumusete , se presupe ca prestatia se intelege de la sine ca este direct proportionala cu pretul . Iar servicile sunt masaj de relaxare , body massaje , oral , normal , 69 , diferite pozitii , dus impreuna , finalizare corporala , fk . Nu accept anal sau finalizare orala si faciala . Am vazut ca aici se pune mare accent pe cea ce nu fac eu de aceea am zis ca servicile nu sunt iesite din comun si ca 400 lei/h pentru cum arat eu . 

Acum am vazut,oral pro si normal pro...hmmm daca arati mai bine ca Antonia iti dau 500 pentru 15 min.

Postat

Cred ca uro ca parte activa iti iese cel mai bine, ești probabil cea mai buna de pe piața.
Te cam piși pe toata lumea de pe aici si doar câțiva s-au plâns!
Vezi insa ca o faci gratis! Ar trebui macar sa ceri 1-2 puncte de reputație!
Dacă accepți si uro pasiv, eu sunt dispus sa iti dublez tariful! Dau 400 lei pe Frumusețea ta si încă 400 lei pentru a contribui la menținerea sa! Stii foarte bine ca exista ceva testimoniale medicale ce spun ca pipi ajuta pielea sa fie frumoasa, da!?

Baiatul asta merita o bere de la mine!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Roxi,Roxana2 sau cum ti-o zice....

S-a cam zis pe topic ce gandeam si eu.

First...sunt foooooarte putini care vor sa ia la pachet,adica outcall,pt ca nevasta,apartament gol sau camera de hotel si plecand de la asta,o camera la hotel plus halatul tau te face o investitie foarte proasta.

DAR foarte proasta.

Pentru 700 ron sau ceva in sfera aia sa stau sa dau o ora la tine imi da cu virgula rau.

Dar stiu ce o sa zici,nu am eu bani pentru tine.Sau ca nu apreciez calitatea(Muhahahaha...Ahem AHEM)Sau ca nu am pula de frumusetea ta.

Pentru o muie(fara cim ca vad ca nu servesti)COF(nu cred ca faci ca strica gletul)si un futut in 2 poziti tu ceri 400ron?Si outcall.Deci alte batai de cap.

Cum am facut si la Melany,alta ca tine care cerea o gramada de bani pentru oral/normal protejat(dar macar avea locatie pe decebal) iti urez numai ciudati sa te sune si pentru ca esti outcall misto ar fi sa te cheme 2-3 clienti pe zii la radisson (sau echivalent) si sa-ti dea teapa.Sa faci la curse cu taxiul pana cand iti ies prostiile astea din cap.

Uite ce as face eu cu 400 ron(si am mult mai mult in cont si in portofel):

Adela + Lory ,ambele in aceeai zi.Hopa!

Adevarat :)
  • Minus 2
  • Oras:Doar deplasari
Postat

Acum am vazut,oral pro si normal pro...hmmm daca arati mai bine ca Antonia iti dau 500 pentru 15 min.

O sa am locatie dar voi face si deplasari ;)

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

haha

nu rade ca muta, ca la asta se referea.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Sincer ? N-a vrut sa mi le dea needitate :)) mi-a zis sa fiu rabdatoare

Poza asta puteam sa jur c-ai furat-o de undeva, mai exact de pe topicul Adelei de la TOP,semanati leit in pozitia asta(evident glumeam) stai linistita...ai un fund superb, din pacate nepenetrabil(((
Postat

Ceva actiune so far?Detaliaza cati au fost,ce hoteluri ai mai vizitat.

In ce zona ai hogeacul?

Postat

Am ajuns în București , locația este în sectorul 3 lângă camera de comerț . Program non stop

Postat

Hello dragilor vreau sa va anunt ca,venita de la mare, voi face un popas in saptamana 1.09.-8.09 in Bucuresti dupa voi pleca din tara, 

Serviciile mele sunt urmatoarele :

Oral fara prezervativ Depinde
Deepthroat Da
Lins Testicule Da
Finalizare pe fata Da 
Finalizare in gura Nu
Finalizare pe corp Da
Sex intre sani Da
Sex anal Nu
Sex normal Da
Accepta cupluri Da
Sex in grup (cu barbati) Depinde
Dubla penetrare Nu
Masturbare Da
Striptease Da
Masaj Erotic Da
Pozitia 69 Da
Cunnilingus (activ) Nu
Cunnilingus (pasiv )Da
Anilingus (activ) Nu
Prietena pentru show Da
Jucarii Sexuale Da
Sarut Frantuzesc Depinde
Dominare Da 

Pretul este de 300 lei / h si deocamdata pot doar la hotel 

Pentru programari : 0722 471 923 

Nici nu ai ajuns bine si deja faci rebranding?

Postat

Pentru cei ce doresc sa mă viziteze mă mai găsiți doar mâine . Locație în sectorul 3 lângă camera de comert

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...