rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 23, 2015 f bun Open gravehttps://www.youtube.com/watch?v=CID6KYVxl6I
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 23, 2015 mie imi place de Bieber )) nu stiu ce canta exact dar oricine i-o trage Selenei care e o diva in devenire si se opune arestului m-a castigat )))
sorina4u Reputație: 79 Postat August 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2015 Am vazut si eu aseara "Requiem for a dream" si pot spune ca mi s-a parut o foarte mare porcarie.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 23, 2015 Am vazut si eu aseara "Requiem for a dream" si pot spune ca mi s-a parut o foarte mare porcarie. Sorina nu este pt toti, la fel cum Fear and loathing in LAs Vegas nu este. ti-as recomanda ceva ce cred ca am postat ceva in urma The crimson Petal and the white. sa imi spui daca iti place daca gasesti timp si chef
benz Reputație: 34 Postat August 23, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 23, 2015 Filme care te antreneaza, te pun pe ganduri, te surprind au un twist neasteptatmust see: Inception, Shutter Island, The Others, The machinist, Unknown, Exam, A beautiful mind, The number 23 (e super sa il vezi pe JIm Carrey ducand bine un thriller)Fightclub, Now you see me am plans la toate..
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 23, 2015 Am vazut si eu aseara "Requiem for a dream" si pot spune ca mi s-a parut o foarte mare porcarie. Avand in vedere ca esti nostalgica dupa un serial din care criptologia face o mare bucata uita-te la The imitation game postat tot aici de mine. si ceva ce vad ca am uitat oricare sa postam cevaa care te mine personal ma sfasie , probabil cei mai multi l-au vazut daca nu e must see ul secolului :"A beautiful mind". e facut dupa viata domnului Nash care a decedat anu asta RIP aaa lol a dat citat enz si vad ca-l postasem 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 23, 2015 am plans la toate..cum la toate??!!! tu vb pe bune bre sau faci misto de mine, inafar the beautiful mind nu mi se pare niciunu emotiv......
benz Reputație: 34 Postat August 23, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 23, 2015 Unul din cele mai bune filme ale lui Michael Douglas banditule, chiar ii bun filmu' l-am vazut,, mi-am sters o lacrima
sorina4u Reputație: 79 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Sorina nu este pt toti, la fel cum Fear and loathing in LAs Vegas nu este. ti-as recomanda ceva ce cred ca am postat ceva in urma The crimson Petal and the white. sa imi spui daca iti place daca gasesti timp si chef Alta porcarie... filme misto cu/despre droguri sunt, in opinia mea: Gia, Trainspotting, Blow, Studio 54 si Cheech and Chong.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 24, 2015 Alta porcarie... filme misto cu/despre droguri sunt, in opinia mea: Gia, Trainspotting, Blow, Studio 54 si Cheech and Chong. domnita ambele sunt gustate de nisa. ce ai numit tu este trafic, dependenta, desfasurator. ce am numit eu sunt efecte, plus pauze, cadre. e ca un tablou abstract sau o carte seaca . nu e juicy. nici nu e voit sa fie. toate filmele numite de tine imi plac, dar sunt altceva, nu doar filme de droguri
alice adore Reputație: 3163 Postat August 24, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 24, 2015 mie imi place de Bieber )) nu stiu ce canta exact dar oricine i-o trage Selenei care e o diva in devenire si se opune arestului m-a castigat )))hai fata sa fim seriosi, o pustoaica de cati dracu` ani are e o diva (in devenire)? nu cred ca exista diva in devenire, ori esti diva, ori nu. Mariah Carey, Barbra Streisand, alea sunt dive, In fine,,,,,Sunt hormoni, banuiesc eu si un pic de PR la mijloc, pustiul nu e urat, e celebru, are bani...merge pt Selena, care s-a ridicat mult DUPA cea inceput relatia cu el.Nu am nimic cu Bieber personal, chiar ma deranjeaza comentariile homofobe, si chiar s-a facut frumusel. Dar prea e plin de basini.Ideea era alta. Filmul lui are rank pe IMDB 1 si ceva, the lowest in the history of IMDB. Ceea ce e al dracului de funny 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 24, 2015 hai fata sa fim seriosi, o pustoaica de cati dracu` ani are e o diva (in devenire)? nu cred ca exista diva in devenire, ori esti diva, ori nu. Mariah Carey, Barbra Streisand, alea sunt dive, In fine,,,,,Sunt hormoni, banuiesc eu si un pic de PR la mijloc, pustiul nu e urat, e celebru, are bani...merge pt Selena, care s-a ridicat mult DUPA cea inceput relatia cu el.Nu am nimic cu Bieber personal, chiar ma deranjeaza comentariile homofobe, si chiar s-a facut frumusel. Dar prea e plin de basini.Ideea era alta. Filmul lui are rank pe IMDB 1 si ceva, the lowest in the history of IMDB. Ceea ce e al dracului de funny mie mi se pare mai futabila Selena si-s femeie si nu-s bisexuala. imi plac f rar blonzi......... de exemplu imi place Tom Odell.
alice adore Reputație: 3163 Postat August 24, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 24, 2015 mie mi se pare mai futabila Selena si-s femeie si nu-s bisexuala. imi plac f rar blonzi......... de exemplu imi place Tom Odell. Habar n-aveam cine e ala, acum am googalit Ma scuzi, eu sunt mai de moda veche...Hendrix, etc.... Esti cam pedo fata cu toti pustanii astia 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 24, 2015 Habar n-aveam cine e ala, acum am googalit Ma scuzi, eu sunt mai de moda veche...Hendrix, etc.... Esti cam pedo fata cu toti pustanii astia aaa de moda veche blond futabil Kurt Cobain desigur daca ar fiu viu......
alice adore Reputație: 3163 Postat August 24, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat August 24, 2015 aaa de moda veche blond futabil Kurt Cobain desigur daca ar fiu viu...... OOOO daaaaaa! 1
dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 Am vazut si eu aseara "Requiem for a dream" si pot spune ca mi s-a parut o foarte mare porcarie. N-ai avut subtitrare?
sorina4u Reputație: 79 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 N-ai avut subtitrare? Ba da, am avut, insa am vazut astfel de cazuri live, chestiune care m-a facut sa concluzionez ca filmul este o porcarie.
dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 Ba da, am avut, insa am vazut astfel de cazuri live, chestiune care m-a facut sa concluzionez ca filmul este o porcarie. Coloana sonora ti-a placut? Lux aeterna imi face tot parul (ala putin) sa mi se ridice.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2015 Postat August 24, 2015 Coloana sonora ti-a placut? Lux aeterna imi face tot parul (ala putin) sa mi se ridice.BIG LIKE Clint Mansell ! https://www.youtube.com/watch?v=a9MMZEl5cUI
sorina4u Reputație: 79 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Sincer, mi s-a parut foarte dura...ca si cum era de la sine inteles ca este un drum cu un singur sens ceea ce este macabru. Fiindca nu am putut trai filmul, nu am putut simti nici muzica. Ideea filmului este exceptionala insa mi s-a parut slab regizat...nu te face sa fii "acolo". Pe scurt, mi se pare depasit, asta cred ca ar fi cuvantul potrivit.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 24, 2015 Habar n-aveam cine e ala, acum am googalit Ma scuzi, eu sunt mai de moda veche...Hendrix, etc.... Esti cam pedo fata cu toti pustanii astia buey io acu am vazut ca m-ai facut pedo, cum citesc eu pe duiagonala si ma rafuiam si cu day si amanam si un submisiv. imi plac tinerii recunosc , nu am daddy issue , dar nici **spam editat** da-i dracu adica io **spam editat**a cu odellu si tu cu bieber nu huh? mamaaaa ce i-as da lu kurt
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2015 Postat August 24, 2015 Sincer, mi s-a parut foarte dura...ca si cum era de la sine inteles ca este un drum cu un singur sens ceea ce este macabru. Fiindca nu am putut trai filmul, nu am putut simti nici muzica. Ideea filmului este exceptionala insa mi s-a parut slab regizat...nu te face sa fii "acolo". Pe scurt, mi se pare depasit, asta cred ca ar fi cuvantul potrivit.Iti recomand "Chocolat"
sorina4u Reputație: 79 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Un film care mi-a placut foarte mult este Nymphomaniac, in special partea a II-a. 1
dă toate Reputație: 1981 Postat August 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 24, 2015 Putini regizori ma fac sa ma uit direct la tot ce scot fara sa ma intereseze pareri: Lars von Trier - Antichrist e pictura in miscareJim Jarmush - Deadman e fantastic (lopix inca o coloana sonora fantastica - Neil Young daca tin bine minte)Pasolini - primul film (al lui) pe care l-am vazut a fost Salo. Caligola e tot al lui. Si ar mai fi dar nu-mi vin in minte... Ultimul Mohican ala cu Daniel Day Lewis e unul din singurele filme (fara catei) care parca aduna niste apa in jurul ochilor. Combinat cu muzica aia fantastica, one of my favorite. LE: cam tot ce-a scos Daniel Day Lewis e cel putin urmaribil sau de pus la loc de cinste. My left foot, de exmplu. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2015 Postat August 24, 2015 Putini regizori ma fac sa ma uit direct la tot ce scot fara sa ma intereseze pareri: Lars von Trier - Antichrist e pictura in miscareJim Jarmush - Deadman e fantastic (lopix inca o coloana sonora fantastica - Neil Young daca tin bine minte)Pasolini - primul film (al lui) pe care l-am vazut a fost Salo. Caligola e tot al lui. Si ar mai fi dar nu-mi vin in minte... Ultimul Mohican ala cu Daniel Day Lewis e unul din singurele filme (fara catei) care parca aduna niste apa in jurul ochilor. Combinat cu muzica aia fantastica, one of my favorite. Ooo, da, da BIG LIKE la ce ai scris tu acolo... ON TOPIC: Bre, da de Vanilla Sky nu zice nimeni nica' ? Mie unul mi-a placut enorm ! (mi se pare mie sau Penelope Cruz e mai BUNA decat Cameron Diaz ? : : )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum