Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragilor!azi sunt disponibila pana la ora 22:00!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜

• Oras:RO
Postat

E ceva ciudat cu dra X

Am dat sms,mi-a răspuns repede, am stabilit ora, mi-a dat adresa totul ok pina aici.

Mi-a trs sa confirm programareacu 30 de minute inainte numai ca de aici s-a rupt filmul ca nu a mai răspuns la tel nicila mesaje

Cred ca trebuia sa-si confirme ei însăși programarea. Ce tuta! Măcar de bun simț sa fi dat un mesaj cu scuze ceva.. dar probabil ca cer preamult.

Evident ca am fost în alta parte.

Postat

E ceva ciudat cu dra X

Am dat sms,mi-a răspuns repede, am stabilit ora, mi-a dat adresa totul ok pina aici.

Mi-a trs sa confirm programareacu 30 de minute inainte numai ca de aici s-a rupt filmul ca nu a mai răspuns la tel nicila mesaje

Cred ca trebuia sa-si confirme ei însăși programarea. Ce tuta! Măcar de bun simț sa fi dat un mesaj cu scuze ceva.. dar probabil ca cer preamult.

Atat timp cat nu ti am raspuns atunci cand ai facut confirmarea cu 30 min inainte, inseamna ca nu ai pierdut timpul degeaba, nu a fost nici teapa, si nu am fost nici neserioasa...deaceea va si rog pe fiecare in parte sa confirmati cu 30 min inainte, tocmai pt a evita aceate aituatii neplacute!

Pt faptul ca m ai jignit gratuit, te as ruga, nici macar sa nu mai indraznesti sa mi dai vreun mesaj sau vreun telefon!

Deja s au creat aceste animozitati intre noi, si cu siguranta nu ar iesi nimic bun din vreo viitoare intalnire!

Daca nu este prea tarziu, iti transmit acum scuzele mele pt cele intamplate!

O seara frumoasa

• Like 2
Postat

E ceva ciudat cu dra X

Cu 2-3 ani in urma am vazut o ultima oara...imi aduc aminte ca am reusit cu greu sa ne vedem, dar am incercat si zilele trecute...am sunat si am stabilit o programe ptr ora 21 (am sunat pe la ora 17) in jur de ora 20 am primit un sms ca nu poate sa ramana in locatie...ptr mine a fost ok ca am stiut cu o ora inainte 

Am sa incerc inca o programare ptr ca din ce imi aduc aminte era o fire placuta si cu servicii de buna calitate

Daca o cunosteai nu cred ca te grabeai sa postezi…,,multa bafta 

• Like 3
Postat

Atat timp cat nu ti am raspuns atunci cand ai facut confirmarea cu 30 min inainte, inseamna ca nu ai pierdut timpul degeaba, nu a fost nici teapa, si nu am fost nici neserioasa...deaceea va si rog pe fiecare in parte sa confirmati cu 30 min inainte, tocmai pt a evita aceate aituatii neplacute!

Pt faptul ca m ai jignit gratuit, te as ruga, nici macar sa nu mai indraznesti sa mi dai vreun mesaj sau vreun telefon!

Deja s au creat aceste animozitati intre noi, si cu siguranta nu ar iesi nimic bun din vreo viitoare intalnire!

Daca nu este prea tarziu, iti transmit acum scuzele mele pt cele intamplate!

O seara frumoasa

Scuze acceptate, dar explica-mi te rog de ce mai ceri confirmare daca nu raspunzi. Sa inteleg ca de fapt nu mai era valabila programarea. Atunci de ce mai facem programari cu 2 ore in avans daca se anuleaza cu o jumatate de ora inainte de ora programata ? Nu era mai simplu sa dai un mesaj ca nu mai esti disponibila ? Zic si eu...

Postat

Cu 2-3 ani in urma am vazut o ultima oara...imi aduc aminte ca am reusit cu greu sa ne vedem, dar am incercat si zilele trecute...am sunat si am stabilit o programe ptr ora 21 (am sunat pe la ora 17) in jur de ora 20 am primit un sms ca nu poate sa ramana in locatie...ptr mine a fost ok ca am stiut cu o ora inainte 

Am sa incerc inca o programare ptr ca din ce imi aduc aminte era o fire placuta si cu servicii de buna calitate

Daca o cunosteai nu cred ca te grabeai sa postezi…,,multa bafta 

Pai asta e si nedumerirea mea, ca am facut programarea cu 2 ore inainte, adica la ora 18 pentru ora 20 si la 19.30 nu a mai raspuns si apoi a inchis telefonul. Deci tu ce ai fi crezut ? Din ce a raspuns dra X rezulta ca nu mai era disponibila l a19.30 din n motive nu conteaza motivul conteaza ca nu a dat un semn ca nu mai e disponibila.

Postat

Cum ai programul sapt asta ?

Incepand de maine si pana sambata intre orele 12:00 -21:00!

Pupici

Postat

Buna seara!

Imi poate spune si mie cineva, de ce nu mai pot atasa poze??stiu ca nu mai am cont verde momentan, dar chiar si fara cont verde eu inainte puteam atasa poze...acum vad ca nu mai exista aceasta optiune...doar la mine se intampla asta???

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Buna seara!

Imi poate spune si mie cineva, de ce nu mai pot atasa poze??stiu ca nu mai am cont verde momentan, dar chiar si fara cont verde eu inainte puteam atasa poze...acum vad ca nu mai exista aceasta optiune...doar la mine se intampla asta???

doar conturile verzi si rosii mai pot atasa poze, regula noua de la imparatie

P.S - timisoara mai e in grafic??

Postat

Incepand de maine si pana sambata intre orele 12:00 -21:00!

Pupici

Astazi pe la ora 15 ti.am dat sms....dar nu am primit raspuns

Postat

Astazi pe la ora 15 ti.am dat sms....dar nu am primit raspuns

Buna, da...din pacate nici azi nu am lucrat...maine dupa 12 sunt la birou!!!

Scrie mi si ne vedem cu siguranta!pupici

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce BUNÄ‚ ești!!!

👌💘👌🧜â€â™€ï¸ðŸ’˜ðŸ§šâ€â™€ï¸ðŸ¤©ðŸ’–ðŸ‘💞

Sper să ne sincronizam cu programul și să ne întâlnim la un moment

😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...