Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare, am vizitat-o si eu pe Kseenya saptamana trecuta, nu mai retin ziua.

Programarea a decurs foarte usor, un PM, un SMS si intr-o ora eram acolo.

Fata e draguta, foarte tanara, parca 22 a zis, eu ma asteptam la ceva mai matur (asta pt ca nu am rabdare sa citesc recenziile).

E inalta. blonda, o piele frumoasa, bronzata, per total un aspect foarte placut.

M-a intrebat daca raman, normal ca am ramas.

E vesela, relaxata, te face sa te simti bine.

Singurul lucru care nu prea mi-a placut a fost apartamanetul, e un pic vechi, desi zona e OK.

Notele:

- Aspect 9

- Igiena personala 10

- Locatie 7-8

- Oral - nu am facut

- Normal 9.5

Halatul 250/ora

L.E. din cate intelesesem eu, topicul ei fusese inchis pt ca o sa plece curand, aviz amatorilor care vor sa o viziteze.

• Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Clongowes

Fix gusturile se discută. Ce vrei să discuți. Matematica? Hai să dezbatem teorema lui Pitagora.

Hmm părerea mea e că cine pula mea are nevoie de triunghiuri dreptunghice?

Fix gusturile se discută.

Și nu în sensul ăla de bază, “Hurr durr Alex Velea îmi place pentru că mă face să mă simt bine!”.

Ce, mai exact te face să te simți bine? Vocea de lache flaușat? Fața lui? Negativul care nu-i făcut de el? Versurile care ar putea fi făcute de el sau de o maimuță dresată?

Mai exact, ce defecte mintale te-au determinat să asculți Alex Velea?

Care părți ale creierului tău sunt netede și moarte? Și de ce? Trebuie să te concentrezi să respiri?

Vedeți? Fix gusturile ridică cele mai multe întrebări.

Pentru că nu sunt lucruri obiective, din care putem cu toții să înțelegem același lucru.

Sunt subiective. Înțelegem cum înțelege altcineva lumea. De obicei, ca un idiot.

Ce destept esti tu citandu-l pe Radu Alexandru!

Link spre comentariu
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

Fix gusturile se discută. Ce vrei să discuți. Matematica? Hai să dezbatem teorema lui Pitagora.

Hmm părerea mea e că cine pula mea are nevoie de triunghiuri dreptunghice?

Fix gusturile se discută.

Și nu în sensul ăla de bază, “Hurr durr Alex Velea îmi place pentru că mă face să mă simt bine!”.

Ce, mai exact te face să te simți bine? Vocea de lache flaușat? Fața lui? Negativul care nu-i făcut de el? Versurile care ar putea fi făcute de el sau de o maimuță dresată?

Mai exact, ce defecte mintale te-au determinat să asculți Alex Velea?

Care părți ale creierului tău sunt netede și moarte? Și de ce? Trebuie să te concentrezi să respiri?

Vedeți? Fix gusturile ridică cele mai multe întrebări.

Pentru că nu sunt lucruri obiective, din care putem cu toții să înțelegem același lucru.

Sunt subiective. Înțelegem cum înțelege altcineva lumea. De obicei, ca un idiot.

Radu Alexandru, acest Radu F. Constantinescu al masculilor :)

Acum ar trebui sa-ti dau si eu definitia subiectivitatii si daca vrei sa ajungem si in stiintele exacte ti-as da si definitia relativitatii dar ar insemna sa discutam tocmai parerea personala, relativa si subiectiva a fiecaruia de a-i place sau nu un anumit lucru. Dar asta e ocupatia de baza a prostilor, sa-si puna intrebari despre motivele sau lipsa motivelor care stau la baza alegerilor altor prosti. Cu ce ma afecteaza pe mine ca unii il citesc pe Radu si il iau drept dumnezeul lor. Pentru mine timpul e prea important ca sa-l irosesc cu intelegerea altor idioti, incluzand aici si cele 30-45 de secunde cat mi-a luat sa iti raspund. In viata sunt, in mod sigur, lucruri mult mai interesante de facut.

Link spre comentariu

Pe tine nu a făcut pipilica și ești nesatisfacut?

Am pus link în primele cuvinte ale citarii, sa nu se creadă ca eu am scos-o.

Altceva?

Admiratia pentru proxeneta ti-a coborat cumva IQ-ul inspre al ei? Prea putin ma intereseaza daca pui sau nu semnele citarii atunci cand il citezi pe Radu Alexandru. Ideea era alta si anume suportul autoritatii ca eroare a judecatii comune.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:b

Las-o moarta, f_m! Va mai curge multa apa pe Dunare pana cand vei avea tu (si, din pacate, multi altii) simtaminte normale fata de o proxeneta: scarba, dezgust, dispret...

Le am pentru tine.

Mi-e ok asa.

Xoxo, de la uro la sca_to e drum scurt.

Sa vi sa-ți dau și 20 de sarmale.

Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

da-l ma in pula mea ca asta e in lumea lui, o tine una si buna cu proxeneta

ba james pula bleaga, chiar iti place sa ne batem pula de tine ? du-te vere si lasa-ne sa ne facem talentul

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

da-l ma in pula mea ca asta e in lumea lui, o tine una si buna cu proxeneta

ba james pula bleaga, chiar iti place sa ne batem pula de tine ? du-te vere si lasa-ne sa ne facem talentul

Nici măcar nu știu sigur despre cine vorbește.

Plm, mi-e și lehamite sa-l întreb.

Da-l in mm

Link spre comentariu

xo xo, intalnirea cu pr-ista ti-a alterat simturile? Pacat...

Le am pentru tine.
Mi-e ok asa.

Xoxo, de la uro la sca_to e drum scurt.
Sa vii sa-ți dau și 20 de sarmale.

E mai normal pentru tine sa stai in compania unora care profita intr-un mod josnic de saracia si prostia altora si sa-i admiri decat sa relationezi cu oameni care nu fac asa ceva. Iar in mintea ta e de preferat sa-i dispretuiesti pe cei din urma...

da-l, ma, in pula mea ca asta e in lumea lui, o tine una si buna cu proxeneta

ba, james pula bleaga, chiar iti place sa ne batem pula de tine ? du-te, vere, si lasa-ne sa ne facem talentul

xo xo, ciudata schimbarea ta survenita dupa intalnirea cu pestoaica (as putea sa caut printre postarile tale si sa-ti dau citate cu duiumul).  Pacat...

• Like 1
Link spre comentariu

xo xo, intalnirea cu pr-ista ti-a alterat simturile? Pacat...

E mai normal pentru tine sa stai in compania unora care profita intr-un mod josnic de saracia si prostia altora si sa-i admiri decat sa relationezi cu oameni care nu fac asa ceva. Iar in mintea ta e de preferat sa-i dispretuiesti pe cei din urma...

xo xo, ciudata schimbarea ta survenita dupa intalnirea cu pestoaica (as putea sa caut printre postarile tale si sa-ti dau citate cu duiumul).  Pacat...

hai ca te-am bagat prea mult in seama

scuza-ma, e vina mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...