Sari la conținut

Diana 0729645758 Camil Ressu

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am vizitat-o si eu pe Diana după revenire.Aceeasi femeie care te întâmpină cu bun-simț si dorința de a te face sa te simți bine.Trec direct la note.

GFE-10- simți ca ai lângă tine cea mai bună prietenă

Fizic-9-forme pline,sânii bestiali,carne tare

Igienă-10-fără repros

O-9-pasiune

N-9-orice poziție vrei,se implică si îi place

Succes va doresc

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Mall Vitan
  • Oras:Mall Vitan

Am vizitat-o si eu pe Diana după revenire.Aceeasi femeie care te întâmpină cu bun-simț si dorința de a te face sa te simți bine.Trec direct la note.

GFE-10- simți ca ai lângă tine cea mai bună prietenă

Fizic-9-forme pline,sânii bestiali,carne tare

Igienă-10-fără repros

O-9-pasiune

N-9-orice poziție vrei,se implică si îi place

Succes va doresc

Multumesc frumos pentru vizita  :hug1

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Femeia aceasta este o comoara cu un bun simt extraordinar  m-am convins de asta in urma vizitei de ieri 23.11.2017.Una din putinele femei care au dubla frumusete exterioara si interioara o fire sociabila si cu un bun simt exemplar daca esti manierat iti poate incanta si sufletul nu doar trupul prin atitudinea ei simti ca iti poti deschide sufletul poti vorbi orice este foarte de treaba! partida de sex a fost superba ca si prestatoarea de servicii de altfel locatia super frumos amenajata cu o usoara tenta erotica  Domnisoara imbracata sezual am observat cat de bine ii sta in negri stie sa sa isi puna in valoare formele un excelent ascultator cu siguranta recomand si voi reveni cu prima ocazie o tratezi ca o Doamna(ceea ce este de fapt) te va trata si ea la fel asta imi place cel mai mult cat despre aspectul fizic unul frumos pentru cei care prefera fetele cu forme voluptoase!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...