klm112 Reputație: 5026 Postat August 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 24, 2015 Nasul pe sus ajuta in evitarea mirosurilor.Ştiu ei ce ştiu 1
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 24, 2015 Nasul pe sus ajuta in evitarea mirosurilor. Ei haide, la cate dusuri fac pe zi si cat parfum dau prin camera nu as vedea rostul nasului pe sus.
klm112 Reputație: 5026 Postat August 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 24, 2015 Ei haide, la cate dusuri fac pe zi si cat parfum dau prin camera nu as vedea rostul nasului pe sus. Parfumul tău şi cu împuţitura lor - ce rezultă ? E ca bancu" ăla: Dacă pui o liguriţă de vin intr-un butoi cu apa de canal rezultă apa de canalDacă pui o liguriţă de apa de canal intr-un butoi cu vin rezultă tot apa de canal
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 24, 2015 Parfumul tău şi cu împuţitura lor - ce rezultă ? E ca bancu" ăla: Dacă pui o liguriţă de vin intr-un butoi cu apa de canal rezultă apa de canalDacă pui o liguriţă de apa de canal intr-un butoi cu vin rezultă tot apa de canal Fac multe dusuri pe zi, aia e o jumatate de ora suport si ma spal. Conteaza ca folosesc gel de dus sapun. Dar "cu nasul pe sus"= ingamfat in contextul de fata.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Ei haide, la cate dusuri fac pe zi si cat parfum dau prin camera nu as vedea rostul nasului pe sus. Ce parfum folosești pt cameră?
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 24, 2015 Ce parfum folosești pt cameră? Glade. Kaufland imi este cel mai accesibil.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Glade. Kaufland imi este cel mai accesibil. Dacă țăranul a venit nespălat, Glade-ul are efect 0%.
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 24, 2015 Dacă țăranul a venit nespălat, Glade-ul are efect 0%. Altfel incerc ABCF
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 24, 2015 ABCF: aer bagat cu forta. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Altfel incerc ABCF Mai bine încearcă cu napalm. Are un efect uimitor. 1
goofylad Reputație: 68 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Mai bine încearcă cu napalm. Are un efect uimitor.Doar ca in interior are acelasi efect ca si AG7. Ucide si tragatorul...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 24, 2015 Postat August 24, 2015 Eu n as fute nici sa ma bati o barza.Mai repede inchid ochii si o fut pe Anona decat sa fut o barza.
mișkin Reputație: 344 Postat August 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 24, 2015 Gurița lu' mișkin e a mea! Să nu vă prind că că atingeți, că vă sparg!Bă,vrei sa urci în grade pe spatele meu? M-ai întrebat odată, când fut ceva "pe bune",cică. Tinând cont cine/ce te-a impresionat pe tine, poate eu ar trebui să te întreb, când o să fuți şi tu ceva pe bune. Io nu te inteleg.În loc să iţi folosești energia creatoare în altă parte, adică sa impresionezi şi tu la randul tau, tu te ţii de mine ca un disperat. Bre,vezi că sunt alţi atârnători înaintea ta.Mai ai până la statutul de "iubi", dar te văd foarte tenace.Plus ai şi tu cu ce, cine plm a citit Divina Comedie la 13 ani? Aia iţi sunt dușmanii.Nu eu. Te superi când te numesc maidanez,maidanezule. ))))) 2
moccasin Reputație: -4 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 On topic: urasc barbatii care nu au grija sa se spele, sau se spala doar cu apa. Pizda mea nu s-a inventat degeaba sapunul si gelul de dus. Nu-i suport pe barbatii fara bun simt, care se cred superiori si cu nasul pe sus.Uuuu, nasol un penis din ala branzos care mai si pute a camembert))) Sau niste coaie transpirate si paroase.....Ar merita acel individ sa vii si tu cu masca de gaza si sa ii faci un oral prin tub, fara sa il atingi cu pielea sau buzele deloc... 1
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 24, 2015 Doar ca in interior are acelasi efect ca si AG7. Ucide si tragatorul... Macar in viata sa raman.
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 24, 2015 Doar ca in interior are acelasi efect ca si AG7. Ucide si tragatorul... Macar in viata sa raman.
crystinutza Reputație: 7707 Postat August 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat August 24, 2015 Uuuu, nasol un penis din ala branzos care mai si pute a camembert))) Sau niste coaie transpirate si paroase.....Ar merita acel individ sa vii si tu cu masca de gaza si sa ii faci un oral prin tub, fara sa il atingi cu pielea sau buzele deloc... Bine punctat! :laught2
laurelian Reputație: 2012 Postat August 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2015 Bă,vrei sa urci în grade pe spatele meu? M-ai întrebat odată, când fut ceva "pe bune",cică. Tinând cont cine/ce te-a impresionat pe tine, poate eu ar trebui să te întreb, când o să fuți şi tu ceva pe bune. Io nu te inteleg.În loc să iţi folosești energia creatoare în altă parte, adică sa impresionezi şi tu la randul tau, tu te ţii de mine ca un disperat. Bre,vezi că sunt alţi atârnători înaintea ta.Mai ai până la statutul de "iubi", dar te văd foarte tenace.Plus ai şi tu cu ce, cine plm a citit Divina Comedie la 13 ani? Aia iţi sunt dușmanii.Nu eu. Te superi când te numesc maidanez,maidanezule. )))))Nu mă supăr Mișkine, ferească ... Mă simt flatat (era să scriu flatulat) de atâta atenție . Câtă vreme îmi sugi mie pula mea de maidanez și Zeta se uită, e totul bipolar, adică borderline, pula mea, știi tu... 2
mișkin Reputație: 344 Postat August 24, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 24, 2015 Nu mă supăr Mișkine, ferească ... Mă simt flatat (era să scriu flatulat) de atâta atenție . Câtă vreme îmi sugi mie pula mea de maidanez și Zeta se uită, e totul bipolar, adică borderline, pula mea, știi tu...Mai încearcă, poate mă simt şi eu jignit. Ai potenţial.Păcat că nu îl fructifici cum trebuie. :-)
johnny&white Reputație: -438 Postat August 24, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 24, 2015 De grase nu m-as atinge sa ma bati... de alea cu clei pe par, cu oja sarita fug ca de dracu...stiu ca sunt ciudat dar asta-s eu:).
sorina4u Reputație: 79 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Mai bine încearcă cu napalm. Are un efect uimitor. Tu de unde 'reacu stii!?! Ai fost la (J)anona?!? 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Tu de unde 'reacu stii!?! Ai fost la (J)anona?!? Am vrut să mă duc odată dar n-am avut mărunt la mine și am renunțat.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 25, 2015 Ca tusea cu junghiul aoleu. de acum eu ma ocup de PR-ul nostru. s-a inteles baby? Amada eu cu sus numitu suntem magici, ca ciupercutele )))) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum