Sari la conținut

!! Blonda atragatoare !! - 0733341803

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce faci mă 'suflet sensibil' ,pui scene din filme și clipuri muzicale la lume ? Vorbește dracu' cu vorbele tale de puști cordit . Păi tu dormi în pijamale Hello Kitty și dansezi în oglindă ,pe tocuri și chiloții în cur ,de pe Indila ... plângi în batistă la 'mireasă pentru fiul meu' , ești fan declarat Loredana Chivu și porți tanga . Ești sătul de labă ca vaca de coceni . Îți mai trebuie un colț de pâine să te poți câca și vii cu scenarii de toată jena . Ești total lipsit de talent ...cu fiecare cuvânt pe care-l scrii te afunzi și mai tare în câcat . Hai ...Ja d'aici ...că încurci lumea

• Minus 5
Postat

Ce faci mă 'suflet sensibil' ,pui scene din filme și clipuri muzicale la lume ? Vorbește dracu' cu vorbele tale de puști cordit . Păi tu dormi în pijamale Hello Kitty și dansezi în oglindă ,pe tocuri și chiloții în cur ,de pe Indila ... plângi în batistă la 'mireasă pentru fiul meu' , ești fan declarat Loredana Chivu și porți tanga . Ești sătul de labă ca vaca de coceni . Îți mai trebuie un colț de pâine să te poți câca și vii cu scenarii de toată jena . Ești total lipsit de talent ...cu fiecare cuvânt pe care-l scrii te afunzi și mai tare în câcat . Hai ...Ja d'aici ...că încurci lumea

:) Tu ma descrii ca fiind cel de mai sus, bazandu-te doar pe imaginatia ta. Eu te descriu pe tine ca fiind un adevarat COCALAR, bazandu-ma pe informatii concrete furnizate de catre tine insuti prin comentariile pe care le-ai facut pe acest topic. Citeste-ti cu atentie aceste comentarii, apoi cauta pe "google" definitia/comportamentul cocalarului si cu siguranta imi vei da dreptate in ceea ce ce priveste descrierea scurta pe care ti-am facut-o.

Sa ai un sfarsit de saptamana cat mai placut asa cum merita un adevarat COCALAR!

https://www.youtube.com/watch?v=HA8GlAx3m_0

• Like 1
  • Oras:Sea side
Postat

Lasati-l in pace. Doar asa se poate descarca si el.

Fata are 3 clase peste el. La toate ..capitolele.

Postat

cocalar, cocalari, s.n. Persoana in care nu poti avea incredere, neserioasa.

cocalar = termen ce denumeste acele persoane lipsite de etica, neincadrate prin actiunile lor in limitele bunului simt.Se disting in general prin burtile mari , cefe groase si transpirate , lanturi groase atarnate la gat. Preferintele lor muzicale sunt formate din manele si muzica house.

Postat

ravanelli (Pfffffff ) ...m-ai distrus 'psicologic' cu postarea ta . Sunt răvășit total . Ești diabolic ...... Ți-ai vândut Pegasul ca să mergi la panarame și acum ești mare bagabont . Bravo ! Este că te-a uimit femeia asta cu calitățile ei ? De când ți-ai dorit tu să o 'arzi" pe Miss Piranda în mizerie . "Povero ravanelli" ...te dai mare în apa mică . Sfatul meu este să nu mai pui vată peste absorbant. Pa!....ravanelli ....

• Minus 5
Postat

Prietene cand eu aveam Pegas (bicicleta), nu inaripatul, daca ai citit cumva cate ceva despre legendele antice ... tu te incalţai cu fesul.

Asa ca las-o balta. Las-o cum a picat, hai sa nu ne mai balacarim. Scopul acestui forum este cu totul altul.

"Succesuri" si spor in toate.

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

eu credeam ca toamna fetele o iau razna la Constanta dar vad ca anul asta feteleii sunt afectati de incalzirea globala

• Like 1
Vizitator ilarion
Reputație: 0
Postat

...e roscata mai nou :) si arata chiar mai bine

post-161809-0-34218200-1445197165_thumb.jpg

post-161809-0-32374800-1445197166_thumb.jpg

Postat

Pana la urma, mai stie cineva de fata asta ?

Nici ea vad cu nu mai are activitate aici din pacate ?

????

Postat

O prinde bine  acesta schimbare de look. Dar la ce telefon mai raspunde ? Daca mai raspunde  ... ?

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Am incercat sa o contactez ...fara succes.daca mai activeaza poate ne lasa un nr. de contact.

Postat

O sun , o intreb de locatie/pret/servicii, o intreb daca accepta 3 finalizari intr-o ora, si imi inchide. NEAM PROST !!!

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

nu prea e intreaga la minte si eu o sun intreb cate fete sunt ca noi suntem 2 baieti si inchide

Postat

Deci sa inteleg ca ar mai mai presta .... in bransa. Nu s-a retras, desi activitatea fetei aici pe forum este destul  de redusa , tinde chiar spre zero din ce am observat.

A mai vizitat-o cinevea recent ? Am inteles ca si-a schimbat look-ul.

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Maya: 0731128671

post-172588-0-99282300-1454960820_thumb.jpg

post-172588-0-12749800-1454960825_thumb.jpg

post-172588-0-24487400-1454960829_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

ia auzi cenzurat...te intreaba baiatu asta daca esti disponibil in...30 min ale lui ... :slap2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...