135792468 Reputație: 445 Postat Septembrie 16, 2015 Postat Septembrie 16, 2015 ....https://www.youtube.com/watch?v=quFvizWkacQ
135792468 Reputație: 445 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 TE spaMUIESTI!Ar fi bine sa'ntelegiCa nimeni nu te placeAr fi bine sa pleciSi sa ne lasi in pace Nu esti tu un pic cam prost? Un pic cam prost? Un pic cam prost? Nu foarte mult? https://www.youtube.com/watch?v=eXSF3_nmsP4
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2015 Ce faci mă 'suflet sensibil' ,pui scene din filme și clipuri muzicale la lume ? Vorbește dracu' cu vorbele tale de puști cordit . Păi tu dormi în pijamale Hello Kitty și dansezi în oglindă ,pe tocuri și chiloții în cur ,de pe Indila ... plângi în batistă la 'mireasă pentru fiul meu' , ești fan declarat Loredana Chivu și porți tanga . Ești sătul de labă ca vaca de coceni . Îți mai trebuie un colț de pâine să te poți câca și vii cu scenarii de toată jena . Ești total lipsit de talent ...cu fiecare cuvânt pe care-l scrii te afunzi și mai tare în câcat . Hai ...Ja d'aici ...că încurci lumea 5
135792468 Reputație: 445 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 Ce faci mă 'suflet sensibil' ,pui scene din filme și clipuri muzicale la lume ? Vorbește dracu' cu vorbele tale de puști cordit . Păi tu dormi în pijamale Hello Kitty și dansezi în oglindă ,pe tocuri și chiloții în cur ,de pe Indila ... plângi în batistă la 'mireasă pentru fiul meu' , ești fan declarat Loredana Chivu și porți tanga . Ești sătul de labă ca vaca de coceni . Îți mai trebuie un colț de pâine să te poți câca și vii cu scenarii de toată jena . Ești total lipsit de talent ...cu fiecare cuvânt pe care-l scrii te afunzi și mai tare în câcat . Hai ...Ja d'aici ...că încurci lumea Tu ma descrii ca fiind cel de mai sus, bazandu-te doar pe imaginatia ta. Eu te descriu pe tine ca fiind un adevarat COCALAR, bazandu-ma pe informatii concrete furnizate de catre tine insuti prin comentariile pe care le-ai facut pe acest topic. Citeste-ti cu atentie aceste comentarii, apoi cauta pe "google" definitia/comportamentul cocalarului si cu siguranta imi vei da dreptate in ceea ce ce priveste descrierea scurta pe care ti-am facut-o. Sa ai un sfarsit de saptamana cat mai placut asa cum merita un adevarat COCALAR! https://www.youtube.com/watch?v=HA8GlAx3m_0 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Septembrie 27, 2015 Lasati-l in pace. Doar asa se poate descarca si el.Fata are 3 clase peste el. La toate ..capitolele.
ravanelli Reputație: 298 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Septembrie 27, 2015
ravanelli Reputație: 298 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Septembrie 27, 2015 cocalar, cocalari, s.n. Persoana in care nu poti avea incredere, neserioasa. cocalar = termen ce denumeste acele persoane lipsite de etica, neincadrate prin actiunile lor in limitele bunului simt.Se disting in general prin burtile mari , cefe groase si transpirate , lanturi groase atarnate la gat. Preferintele lor muzicale sunt formate din manele si muzica house.
ragno Reputație: -556 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 ravanelli (Pfffffff ) ...m-ai distrus 'psicologic' cu postarea ta . Sunt răvășit total . Ești diabolic ...... Ți-ai vândut Pegasul ca să mergi la panarame și acum ești mare bagabont . Bravo ! Este că te-a uimit femeia asta cu calitățile ei ? De când ți-ai dorit tu să o 'arzi" pe Miss Piranda în mizerie . "Povero ravanelli" ...te dai mare în apa mică . Sfatul meu este să nu mai pui vată peste absorbant. Pa!....ravanelli .... 5
ravanelli Reputație: 298 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Septembrie 27, 2015 Prietene cand eu aveam Pegas (bicicleta), nu inaripatul, daca ai citit cumva cate ceva despre legendele antice ... tu te incalţai cu fesul.Asa ca las-o balta. Las-o cum a picat, hai sa nu ne mai balacarim. Scopul acestui forum este cu totul altul."Succesuri" si spor in toate.
john holmes Reputație: 11 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 27, 2015 eu credeam ca toamna fetele o iau razna la Constanta dar vad ca anul asta feteleii sunt afectati de incalzirea globala 1
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Octombrie 18, 2015 Mai presteaza fata ?? Nu prea mai vad activitate aici pe topicul ei.
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 ...e roscata mai nou si arata chiar mai bine
ioneldur Reputație: 267 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 19, 2015 eu zic ca e aceeasi.... dupa tatuaje
tzipianu Reputație: 380 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:cta Oras:cta Postat Octombrie 19, 2015 Pai e tot Iza...era blonda acum roscata...
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Octombrie 21, 2015 Pana la urma, mai stie cineva de fata asta ?Nici ea vad cu nu mai are activitate aici din pacate ?????
ravanelli Reputație: 298 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Octombrie 21, 2015 O prinde bine acesta schimbare de look. Dar la ce telefon mai raspunde ? Daca mai raspunde ... ?
acelasii Reputație: 82 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2015 Am incercat sa o contactez ...fara succes.daca mai activeaza poate ne lasa un nr. de contact.
salamior Reputație: 67 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 O sun , o intreb de locatie/pret/servicii, o intreb daca accepta 3 finalizari intr-o ora, si imi inchide. NEAM PROST !!!
lovesarael Reputație: 12 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 3, 2015 nu prea e intreaga la minte si eu o sun intreb cate fete sunt ca noi suntem 2 baieti si inchide
ravanelli Reputație: 298 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Noiembrie 4, 2015 Deci sa inteleg ca ar mai mai presta .... in bransa. Nu s-a retras, desi activitatea fetei aici pe forum este destul de redusa , tinde chiar spre zero din ce am observat. A mai vizitat-o cinevea recent ? Am inteles ca si-a schimbat look-ul.
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Maya: 0731128671 2 3
alex333 Reputație: 1 Postat Februarie 8, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 8, 2016 esti libera in 30 min
sorinu Reputație: 3230 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Februarie 8, 2016 ia auzi cenzurat...te intreaba baiatu asta daca esti disponibil in...30 min ale lui ... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum