boy_sexxxy Reputație: 1 Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Va spun eu,e cea mai tare transsexuală din România,a fost de mai multe ori la Constanța,o data am prins-o eu,locația prin Tomis nord,o ființa deosebita Andreea,am fost la ea,am consumat ceva” și după am trecut la cele “sfinte” recunosc,eu i-am făcut oral,dar și recunosc ca cele mai tari filme xxx tot cu ea le-am trăit o recomand din inima dacă mai activează,dacă nu, regretele sunt de partea mea,te pup,am zis ca e momentul sa las ceva pe aici !!! 1 Link spre comentariu
just_evo Reputație: 280 Postat Iunie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 23, 2019 Bună Andreea. Poze mai recente cu tine nu ai? Cam tot ce ai pe forum sunt din 2012 cred... MulțumescDe acord, pozele recente ar fi edificatoare. 1 Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2019 Va spun eu,e cea mai tare transsexuală din România,a fost de mai multe ori la Constanța,o data am prins-o eu,locația prin Tomis nord,o ființa deosebita Andreea,am fost la ea,am consumat ceva†și după am trecut la cele “sfinte†recunosc,eu i-am făcut oral,dar și recunosc ca cele mai tari filme xxx tot cu ea le-am trăit o recomand din inima dacă mai activează,dacă nu, regretele sunt de partea mea,te pup,am zis ca e momentul sa las ceva pe aici !!!Buna,multumesc pt topic 😘😘😘😘😘😘 nu stiu cine esti dar daca ne vom mai reintalni, cu siguranta imi amintesc cine esti! 🤗😘 Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2019 Buna tuturor, stiu ca va intrebati cu totii daca este sau nu real faptul ca m-am intors in Romania si anuntul pe care il vedeti postat poate fi fals dar DA am revenit in tara, din pacate plecarea mea a fost un esec 😠Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2019 Imi cer scuze, poate uneori la telefon am o atitudine usor antisociala dar din 40-50 de apeluri telefonice doar 10 maxim 15 sunt oameni seriosi, restul sunt doar copii , oameni care se masturbeaza ascultand vocea mea, tampiti care vb cu "este multe" , " cat "e" scorul" (nu sunt interesata de agramati), oameni care mint ca ajung in 10-15 min si nu ajung niciodata sa ma viziteze iar eu idioata din bun simt daca ma suna un om serios care doreste sa ma viziteze cu adevarat, il refuz spunand ca am o alta intalnire in urmatoarele 10 min ( gen refuz oameni seriosi pt idioti carora le place sa faca glume proaste) ma enervez ca imi iau teapa crezand toti prostii. 1 Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2019 Imi cer scuze, poate uneori la telefon am o atitudine usor antisociala dar din 40-50 de apeluri telefonice doar 10 maxim 15 sunt oameni seriosi, restul sunt doar copii , oameni care se masturbeaza ascultand vocea mea, tampiti care vb cu "este multe" , " cat "e" scorul" (nu sunt interesata de agramati), oameni care imi scriu pe whatsapp de cativa ani ca au intentia de-a ma vizita dar nu este real, oameni care mint ca ajung in 10-15 min si nu ajung niciodata sa ma viziteze iar eu idioata din bun simt daca ma suna un om serios care doreste sa ma viziteze cu adevarat, il refuz spunand ca am o alta intalnire in urmatoarele 10 min ( gen refuz oameni seriosi pt idioti carora le place sa faca glume proaste) ma enervez ca imi iau teapa crezand toti prostii. Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2019 Nu mai am whatsapp pt ca oamenii cred ca o poza cu dotarea lor sau flirteaza cu mine, ii iau acasa si ne intalnim gratis, NICIODATA NU SE VA INTAMPLA ASTA!!!! Unii au impresia ca sunt vizitata doar de varsta +50, sunt sunata de "macho" de 3 lei incercand sa obtina o intalnire cu 50 lei sau gratis😂😂😂😂 ii rog sa se abtina!!! Oameni buni nu este asa, "vizitatorii" sunt oameni tineri, ingrijiti..etc Am tot spus ca voi posta aici pozele impreuna cu numerele de tel ale oamenilor care ma mint in mod constant si pt ei pierd sau vb in mod "arogant" cu oamenii seriosi dar pt ca sunt om bun tot aman asta. Cred ca intr-o zi voi posta "LISTA NEAGRA" care va contine numerele IDIOTILOR! Dar pana la momentul acelei zile, ma mai gandesc 😊 Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2019 Sunt in Cluj de azi 24.iun.2019 si cred ca voi sta aici o saptamana. Va rog frumos sa nu-mi mai cereti detalii prin mesaje pe INSTAGRAM sau FACEBOOK nu am timp sa va raspund, trebuie sa vb la tel si pe langa asta mai am si intalniri. Mult mai practic si mai simplu este sa ne auzim la telefon, scurt la obiect si plus de asta aud si eu gradul de inteligenta, educatie. Selectez intalnirile prin discutia telefonica. Nr de tel il gasiti pe Publi24.ro Link spre comentariu
greuceanul Reputație: 50 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Dev-Null Oras:Dev-Null Partajează Postat Iunie 24, 2019 Nu mai am whatsapp pt ca oamenii cred ca o poza cu dotarea lor sau flirteaza cu mine, ii iau acasa si ne intalnim gratis, NICIODATA NU SE VA INTAMPLA ASTA!!!! Unii au impresia ca sunt vizitata doar de varsta +50, sunt sunata de "macho" de 3 lei incercand sa obtina o intalnire cu 50 lei sau gratis😂😂😂😂 ii rog sa se abtina!!! Oameni buni nu este asa, "vizitatorii" sunt oameni tineri, ingrijiti..etc Am tot spus ca voi posta aici pozele impreuna cu numerele de tel ale oamenilor care ma mint in mod constant si pt ei pierd sau vb in mod "arogant" cu oamenii seriosi dar pt ca sunt om bun tot aman asta. Cred ca intr-o zi voi posta "LISTA NEAGRA" care va contine numerele IDIOTILOR! Dar pana la momentul acelei zile, ma mai gandesc 😊Alo Gara De Nord... mai usor cu postatul de nr poze si chestii pe Forum! Vezi ca mai nou GDPR-ul nu iti da voie sa faci asta!! Plus ca la tine cand suna un nr cauti si pe FB si pe tot netul sa vezi cine e nr ala. Stiu oameni care au fost sunati de tine inapoi si erau acasa cu iubitele/neveste etc! Vezi ca nici tu nu esti corect/corecta!!! Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2019 Unde sunt oamenii aia si de unde sti tu ca ii caut eu pe net? Ma confunzi! 😂😂😂😂 cand voi posta atunci sa ma atentionezi, pana atunci am explicat ca nu am facut asta pt ca ma gandesc ca nu este ok, ei nu gandesc ca nu este ok sa faca misto de mine 😂😂😂 Link spre comentariu
dasinu Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Pe cand bucuresti? Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2019 Pe cand bucuresti?Buna. Vin des acasa in Buc dar nu stiu cand voi fi disponibila! Link spre comentariu
drgand91 Reputație: 1 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 25, 2019 Galati? 1 Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2019 Galati?Nu stiu! Link spre comentariu
dasinu Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Sper ca anunți pe forum cand ajungi in Bucuresti si cand esti disponibilă. Multumesc Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2019 Sper ca anunți pe forum cand ajungi in Bucuresti si cand esti disponibilă. MultumescDa, am sa animunt aici cand devin disponibila in Bucuresti! 🤗😘 Link spre comentariu
666cristi Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Alba Oras:Alba Partajează Postat Iunie 26, 2019 Alba Iulia? Link spre comentariu
cristinabudapesta Reputație: 85 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Eu sunt si mai rea mai ales cu persoanele care imi ocupa timpul aiurea si altul nu poate sa vina. Eu le fac si anunț pe site de gay cu nr si pozele ce le gasesc. A 2 variantă daca are Facebook trimit convorbirea sau apelul înregistrat la prietenii lui apropiati. Faci rau rau primești. 1 Link spre comentariu
arturm Reputație: 15 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Ghencea Oras:Ghencea Partajează Postat Iunie 26, 2019 Ai țațe numai când strângi mâinile , in rest 0 Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2019 Eu sunt si mai rea mai ales cu persoanele care imi ocupa timpul aiurea si altul nu poate sa vina. Eu le fac si anunț pe site de gay cu nr si pozele ce le gasesc. A 2 variantă daca are Facebook trimit convorbirea sau apelul înregistrat la prietenii lui apropiati. Faci rau rau primești.Buna Cristina, cred ca asa ar trebui sa fac si eu, este plin de astfel de oameni, merita sa fie facuti de cacat sa ne lase in pace si sa nu mai deranjeze inutil! Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2019 Ai țațe numai când strângi mâinile , in rest 0Te bagi si tu in seama sau?! Pas,mergi mai departe ca miroase a hater plictisit! Link spre comentariu
cristinabudapesta Reputație: 85 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Arturum la mine te refereai pisoi? Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2019 Ai țațe numai când strângi mâinile , in rest 0Mai bine incearca sa ii comentezi pe aia care au parul in "cur" mai mare decat il ai tu pe cap, cu barba cat al lui Mos Craciun, care miros urat, stau in casa cate 7-8 persoane si va fura banii din portofele, nu pe mine care ofer DISCRETIE, CURATENIE si folosesc poze cu mine si nu furate de pe alte site-uri. Dar evident in spatele telefonului sau al leptopului putem sa fim oricine si evident sa comentam cam ce ne taie creerul care si asa mai are un singur neuron si va muri de plictiseala curand! Pe astia ca tn ii numesc LABAGII! 😘😘😘😘 Link spre comentariu
selection Reputație: 13 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Ai țațe numai când strângi mâinile , in rest 0Cand o sa ne dezvatam sa mai jignim, incep sa cred ca jignirea e parte din ADN-ul poporului roman, desi stramosii nostri nu au fost asa, dacii niciodata nu ar fi jignit un prizonier de razboi roman sau de alta natie. Tin sa te anunt (desi cred ca stii si tu asta) ca exista femei genetice care au tate mult mai mici decat le are Andreea (care probabil le are asa - si nu sunt chiar foarte mici - datorita faptului ca este inca la inceput de tratament hormonal) dar despre ele nu se comenteaza.Cu ce este mai prejos o fata/femeie transexuala fata de o femeie genetica, in afara faptului ca este Putin mai diferita anatomic si genetic ??? Ce bine ar fi sa nu mai judecam si sa nu mai jignim ! Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 26, 2019 Cand o sa ne dezvatam sa mai jignim, incep sa cred ca jignirea e parte din ADN-ul poporului roman, desi stramosii nostri nu au fost asa, dacii niciodata nu ar fi jignit un prizonier de razboi roman sau de alta natie. Tin sa te anunt (desi cred ca stii si tu asta) ca exista femei genetice care au tate mult mai mici decat le are Andreea (care probabil le are asa - si nu sunt chiar foarte mici - datorita faptului ca este inca la inceput de tratament hormonal) dar despre ele nu se comenteaza.Cu ce este mai prejos o fata/femeie transexuala fata de o femeie genetica, in afara faptului ca este Putin mai diferita anatomic si genetic ??? Ce bine ar fi sa nu mai judecam si sa nu mai jignim !Uneori si eu devin nesimtita si spun ca nu mai iau in seama toti tampitii dar ii intalnesc aici, la telefon, uneori imi ies din minti si ma comport lafel ca ei ceea ce nu este ok, sunt la Cluj de catebmva zile, iti jur nu stiu sa spuna "Buna ziua" in primul rand, doar inchipuiti care suna si mibt ca ma viziteaza, nu m-a vizitat niciunul, am intalnit doar 3 oameni pe care ii cunosc si baiatul pt care am venit aici si m-a platit pt 4 zile, am spus mereu ca nu ii mai vixitez, sunt infatuati, increzuti, in urma cu cativa ani o parte fintre ei au comentat aici pe forum jignitor la adresa mea spunand, citez: "nu avem nevoie de rujati" in conditiile in care in acest oras sunt niste travestiti "ai orasului" care sunt execrabili si nu o spun cu rautate ci este o realitate! Mai grav, un travestit de aici, luni sau marti dimineata mi-a trimis niste mesaje de amenintare ca voi pleca batuta din Cluj si ca am multe anunturi (sunt doar 2) dar eu apar in poze, el are mai multe si cu poze false, l-am sunat sa-l intreb de ce ma injura de mortii mamei si imi ureaza cancer, mi-a raspuns un BARBAT cu o voce baritonala (el travestitul care spune ca este trans real 100%) care ma atentiona ca el isi permite sa posteze cate anunturi vrea si ca este orasul lui si daca vrea el ma goneste ahhh si am uitat sa precizez..si usor incult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum