zbartai Reputație: 6 Postat Martie 8, 2020 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Martie 8, 2020 Hai și pe la Brăila Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Martie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2020 Ce va mai place sa va contraziceti pe forumul asta :)))) Link spre comentariu
eyrron Reputație: 0 Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Pe ce nr ai whatsapp? Link spre comentariu
calatorul Reputație: 59 Postat Martie 17, 2020 Oras:Vatican, The Holy See Oras:Vatican, The Holy See Partajează Postat Martie 17, 2020 Buna Andreea, programul a ramas ultimul pe care l-ai anuntat? 9-14 in timpul saptamanii si full sambata duminica? Multumesc. Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Martie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2020 Pe ce nr ai whatsapp?Buna, am whatsapp pe nr personal, pe cel public nu am whatsapp , oamenii imi trimit poze cu pula, se masturbeaza , flirteaza cu mine, imi bubuie telefonul cu astfel de mesaje, din motivul adta exista pagina de instagram, facebook sau tiktok, nu vreau deranj inutil iar daca esti un om serios care doreste o intalnire reala, ma suni si stabilim o intalnire, conversatii lungi si inutile pe whatsapp intalneam zilnic , mai bine ma lipsesc de aceasta aplicatie numita whatsapp 😠Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Martie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2020 Buna Andreea, programul a ramas ultimul pe care l-ai anuntat? 9-14 in timpul saptamanii si full sambata duminica? Multumesc.Buna, momentan sunt acasa, nu mai merg la birou din vina pandemiei! Ma poti suna oricand doresti o intalnire cu mn. Pupy 🤗💋 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Martie 20, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Martie 20, 2020 Whatsapp-ul este foarte util pentru usurinta de comunicare. Problema e ca unii nu stiu sa il foloseasca. Nu am inteles niciodata de ce ai trimite poze cu pula....etc nesolicitate. Crezi ca impresionezi pe cineva si persoana careia ii trimiti te va chema imediat la ea, va anula alte intalniri ? :))) Buna, am whatsapp pe nr personal, pe cel public nu am whatsapp , oamenii imi trimit poze cu pula, se masturbeaza , flirteaza cu mine, imi bubuie telefonul cu astfel de mesaje, din motivul adta exista pagina de instagram, facebook sau tiktok, nu vreau deranj inutil iar daca esti un om serios care doreste o intalnire reala, ma suni si stabilim o intalnire, conversatii lungi si inutile pe whatsapp intalneam zilnic , mai bine ma lipsesc de aceasta aplicatie numita whatsapp Nu prea inteleg cum se impaca faptul ca nu mai mergi la munca cu faptul ca primesti persoane acasa. Nu tocmai de asta nu mai mergi la munca pentru a evita contactele cu alte persoane ? :) Buna, momentan sunt acasa, nu mai merg la birou din vina pandemiei! Ma poti suna oricand doresti o intalnire cu mn. Pupy Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Aprilie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2020 Whatsapp-ul este foarte util pentru usurinta de comunicare. Problema e ca unii nu stiu sa il foloseasca. Nu am inteles niciodata de ce ai trimite poze cu pula....etc nesolicitate. Crezi ca impresionezi pe cineva si persoana careia ii trimiti te va chema imediat la ea, va anula alte intalniri ? :))) Nu prea inteleg cum se impaca faptul ca nu mai mergi la munca cu faptul ca primesti persoane acasa. Nu tocmai de asta nu mai mergi la munca pentru a evita contactele cu alte persoane ? :)Intalnesc doar oamenii cunoscuti in care am incredere totala si asta se intampla foarte rar in perioada asta! Link spre comentariu
pandispan Reputație: 16 Postat Mai 6, 2020 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 6, 2020 Ceva poze ne mai pui si nouă? 🤠Link spre comentariu
ahmed1 Reputație: 9 Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Buna! Cand revii in Iasi? Link spre comentariu
cristimur90 Reputație: 12 Postat Mai 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2020 Niste poze mai recente ne pui si noua? Link spre comentariu
arturm Reputație: 15 Postat Mai 8, 2020 Oras:Ghencea Oras:Ghencea Partajează Postat Mai 8, 2020 Nu mai are ca s a facut băiat la loc Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Nu mai are ca s a facut băiat la locNu cred ca e o poanta buna ! Nu te joci cu chestia asta iaca mi-s fata, aaa nu-mi mai place, hai inapoi baiat ! Nu te joci cu corpul tau, asta nu este o chestie cu care sa te joci, trecerile astea de la un hormon la altul provoaca schimbari majoare in organism, nu e ca atunci cand ei un laxativ si astepti sa-si faca efectul ! Joaca de-a hormonii poate fi fatala pentru organism, nu e de gluma cu asa ceva ! Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2020 Nu mai are ca s a facut băiat la loc🤣🤣 Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2020 Niste poze mai recente ne pui si noua? poti intra pe pagina mea de instagram, TikTok, unde poti vedea poze recente, vidouri, etc @andreea.dragulescu TikTok si insta.andreea.dragulescu Daca te uiti si in anunturile mele , gadesti poze noi.Aici nu mai este permisa postarea pozelor decat daca se plateste un abonament lunar, ma voi interesa cum se plateste sa pot posta si aici poze! Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2020 🤣🤣 unora va place sa imprastiati fake news 🖕 Link spre comentariu
alex3486 Reputație: 19 Postat Mai 20, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 20, 2020 Eh vor și ei un filmuleț, o poza😄😄 pentru a adormi linistiti😄😄 Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2020 Eh vor și ei un filmuleț, o poza😄😄 pentru a adormi linistiti😄😄ðŸ˜ðŸ¤£ðŸ¤£ sunt sigura de asta 🤣 Link spre comentariu
alex3486 Reputație: 19 Postat Mai 21, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2020 😉 Link spre comentariu
adrianbundur Reputație: -7 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 sunt sigura de asta sigur, nu sigura Link spre comentariu
alex3486 Reputație: 19 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2020 sigur, nu siguraDacă ea se considera femeie și arata f bine ce plm te bagi aiurea Link spre comentariu
dasaunu Reputație: 10 Postat Iunie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2020 Buna Andreea, poti afisa te rog un program? Cand te putem vizita ? Multumesc Link spre comentariu
alex3486 Reputație: 19 Postat Iunie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2020 A băgat câteva poze noi, și a-ți redescoperit-o? A fost mereu în top, dar a-ți preferat sa va sloboziti pe. Blonde regine de lângă piața alba Iulia. Andreea va și fute 😂😂dar toate sunt regine plm. Link spre comentariu
razvanp Reputație: 39 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 18, 2020 Buna, Primești in perioada asta pe cineva?Dacă da, unde e locația? Link spre comentariu
tudortu858 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2020 Partajează Postat Iunie 23, 2020 Buna Andreea ! Te mai astept in Suceava! Mi ar face mare placere sa ne intalnim, nu doar odata pe şederea ta aici. Spune mi te rog daca vii si cand vii ! Te pup :* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum