yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2015 @Yka abia astept 2
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2015 Sa-mi opriti si mie niste bere,ceva ceafa de porc,cativa mici si fro 2 felii de pizza
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2015 Sa-mi opriti si mie niste bere,ceva ceafa de porc,cativa mici si fro 2 felii de pizzaSarmalute cu mamaliguta nu vrei?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 Sarmalute cu mamaliguta nu vrei? YKA, stii sa gatesti?
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2015 YKA, stii sa gatesti? daaa,specializata in omleta cu carnati,
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 daaa,specializata in omleta cu carnati, ))))pai nu vrei sa fii mamYKA mea? :D promit sa fiu cuminte. nu musc tzatza 1 3
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2015 Sarmalute cu mamaliguta nu vrei? Nu,alea i le las motanului
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2015 ))))pai nu vrei sa fii mamYKA mea? :D promit sa fiu cuminte. nu musc tzatza sa vaz ce zice barbatu'mio,ca nici el nu e intarcat, 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 Nu,alea i le las motanuluiasocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati, care duc la ingrasat destul de bine. motanul stiam ca vrea (si are nevoie) sa slabeasca. nu-l mai indemnati la prostii. pentru o dieta de masa musculara (ca nu cred ca e la nivelul sa fie la definire )) ) se recomanda seara 150-200g de lactate fermentate si o mana se oleaginoase crude (de dovleac, migdale, nuci, etc). seara, grasimile bune (din oleaginoase crude) sunt foarte bune. in doza optima nu ingrasa, fac bine sistemului cardio vascular, "ung" vasele de sange si scad colesterolul, datorita fitosterolului (prezent mai ales in semintele de dovleac) + ca ofera peste noapte o secretie de testosteron bun. faci si muschi si te scoli si cu pula bat a 2-a zi. sa va mai zic...?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 sa vaz ce zice barbatu'mio,ca nici el nu e intarcat, ai barbat?
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2015 asocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati, care duc la ingrasat destul de bine. motanul stiam ca vrea (si are nevoie) sa slabeasca. nu-l mai indemnati la prostii. pentru o dieta de masa musculara (ca nu cred ca e la nivelul sa fie la definire )) ) se recomanda seara 150-200g de lactate fermentate si o mana se oleaginoase crude (de dovleac, migdale, nuci, etc). seara, grasimile bune (din oleaginoase crude) sunt foarte bune. in doza optima nu ingrasa, fac bine sistemului cardio vascular, "ung" vasele de sange si scad colesterolul, datorita fitosterolului (prezent mai ales in semintele de dovleac) + ca ofera peste noapte o secretie de testosteron bun. faci si muschi si te scoli si cu pula bat a 2-a zi. sa va mai zic...? Parca-i fi ingineru
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2015 ai barbat? pentru a te adopta,caut
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 Parca-i fi inginerupula mea... asta inseamna sa ai diploma de inginer. inovezi si excelezi in orice ))) 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 pentru a te adopta,caut nu vreau tata.
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2015 asocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati, care duc la ingrasat destul de bine. motanul stiam ca vrea (si are nevoie) sa slabeasca. nu-l mai indemnati la prostii. pentru o dieta de masa musculara (ca nu cred ca e la nivelul sa fie la definire )) ) se recomanda seara 150-200g de lactate fermentate si o mana se oleaginoase crude (de dovleac, migdale, nuci, etc). seara, grasimile bune (din oleaginoase crude) sunt foarte bune. in doza optima nu ingrasa, fac bine sistemului cardio vascular, "ung" vasele de sange si scad colesterolul, datorita fitosterolului (prezent mai ales in semintele de dovleac) + ca ofera peste noapte o secretie de testosteron bun. faci si muschi si te scoli si cu pula bat a 2-a zi. sa va mai zic...? mi-ai furat reteta cu dovleacul !!!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 mi-ai furat reteta cu dovleacul !!!te-am furat cu totul
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2015 nu vreau tata. pai te ducem la swing,
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 5, 2015 asocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati, care duc la ingrasat destul de bine. motanul stiam ca vrea (si are nevoie) sa slabeasca. nu-l mai indemnati la prostii. pentru o dieta de masa musculara (ca nu cred ca e la nivelul sa fie la definire )) ) se recomanda seara 150-200g de lactate fermentate si o mana se oleaginoase crude (de dovleac, migdale, nuci, etc). seara, grasimile bune (din oleaginoase crude) sunt foarte bune. in doza optima nu ingrasa, fac bine sistemului cardio vascular, "ung" vasele de sange si scad colesterolul, datorita fitosterolului (prezent mai ales in semintele de dovleac) + ca ofera peste noapte o secretie de testosteron bun. faci si muschi si te scoli si cu pula bat a 2-a zi. sa va mai zic...? Carnea are aminoacizi in principal , carbohidratii sunt in fainoase, restu e cam bine
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 Carnea are aminoacizi in principal , carbohidratii sunt in fainoasesi eu ce am zis gresit? )))))))))sa vorbeasca si Ion ca e si el om ))))
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 5, 2015 si eu ce am zis gresit? )))))))))sa vorbeasca si Ion ca si el om ))))"asocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati" - ăsta e citatul tău , nu -l mai recunosti ?
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2015 Nu,alea i le las motanuluiVine Dominica???stai sa-mi pun moatele in cap 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 "asocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati" - ăsta e citatul tău , nu -l mai recunosti ?pai da, mamaliguta=porumb, sarmalele au foarte mult orez ("carnea" aia din sarmale nici nu o iei in calcul la aportul de proteine cand vrei masa) carnea e bine sa o ai pe timpul zilei. seara e bun o sursa de proteine cu absorbtie lenta, cum ar fi lacatele, si medie, ouale, sa ai un flux continuu de aminoacizi in sange, implicit spre muschi, pentru dezvoltare si prevenirea catabolismului pe durata somnului. 2 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 5, 2015 pai da, mamaliguta=porumb, sarmalele au foarte mult orez ("carnea" aia din sarmale nici nu o iei in calcul la aportul de proteine cand vrei masa) carnea e bine sa o ai pe timpul zilei. seara e bun o sursa de proteine cu absorbtie lenta, cum ar fi lacatele, si medie, ouale.Aşa mai merge
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 5, 2015 pai da, mamaliguta=porumb, sarmalele au foate mult orez ("carnea" aia din sarmale nici nu o iei in calcul la aportul de proteine cand vrei masa) carnea e bine sa o ai pe timpul zilei. seara e bun o sursa de proteine cu absorbtie lenta, cum ar fi lacatele, si medie, ouale.labiile nu au carne?zisa'i si eu pentru seara 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 5, 2015 labiile nu au carne?zisa'i si eu pentru seara tu vrei sa dorm numai pe spate? ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum