Sari la conținut

Cine vrea,il / o astept sa mi se alature

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sa-mi opriti si mie niste bere,ceva ceafa de porc,cativa mici si fro 2 felii de pizza

Postat

Sa-mi opriti si mie niste bere,ceva ceafa de porc,cativa mici si fro 2 felii de pizza

Sarmalute cu mamaliguta nu vrei? :girly

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Sarmalute cu mamaliguta nu vrei? :girly

YKA, stii sa gatesti? :D

Postat

YKA, stii sa gatesti? :D

daaa,specializata in omleta cu carnati, :gifs_ojos  :gifs_ojos

Postat

daaa,specializata in omleta cu carnati, :gifs_ojos  :gifs_ojos

=))))))

pai nu vrei sa fii mamYKA mea? :D :D :D

promit sa fiu cuminte. nu musc tzatza :D

• Like 1
  • Minus 3
Postat

=))))))

pai nu vrei sa fii mamYKA mea? :D :D :D

promit sa fiu cuminte. nu musc tzatza :D

:thinking sa vaz ce zice barbatu'mio,ca nici el nu e intarcat, :baby2  :baby2  :baby2

• Like 2
Postat

Nu,alea i le las motanului

asocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati, care duc la ingrasat destul de bine. motanul stiam ca vrea (si are nevoie) sa slabeasca. nu-l mai indemnati la prostii.

pentru o dieta de masa musculara (ca nu cred ca e la nivelul sa fie la definire :))) ) se recomanda seara 150-200g de lactate fermentate si o mana se oleaginoase crude (de dovleac, migdale, nuci, etc). seara, grasimile bune (din oleaginoase crude) sunt foarte bune. in doza optima nu ingrasa, fac bine sistemului cardio vascular, "ung" vasele de sange si scad colesterolul, datorita fitosterolului (prezent mai ales in semintele de dovleac) + ca ofera peste noapte o secretie de testosteron bun. faci si muschi si te scoli si cu pula bat a 2-a zi.

sa va mai zic...? :D

Postat

:thinking sa vaz ce zice barbatu'mio,ca nici el nu e intarcat, :baby2  :baby2  :baby2

ai barbat?  :cry2  :cry2  :cry2  :cry2

Postat

asocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati, care duc la ingrasat destul de bine. motanul stiam ca vrea (si are nevoie) sa slabeasca. nu-l mai indemnati la prostii.

pentru o dieta de masa musculara (ca nu cred ca e la nivelul sa fie la definire :))) ) se recomanda seara 150-200g de lactate fermentate si o mana se oleaginoase crude (de dovleac, migdale, nuci, etc). seara, grasimile bune (din oleaginoase crude) sunt foarte bune. in doza optima nu ingrasa, fac bine sistemului cardio vascular, "ung" vasele de sange si scad colesterolul, datorita fitosterolului (prezent mai ales in semintele de dovleac) + ca ofera peste noapte o secretie de testosteron bun. faci si muschi si te scoli si cu pula bat a 2-a zi.

Parca-i fi ingineru

Postat

ai barbat?  :cry2  :cry2  :cry2  :cry2

pentru a te adopta,caut  :kiss2 

Postat

Parca-i fi ingineru

pula mea... asta inseamna sa ai diploma de inginer. inovezi si excelezi in orice :))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

mi-ai furat reteta cu dovleacul !!!

Postat

mi-ai furat reteta cu dovleacul !!!

te-am furat cu totul :D

Postat

nu vreau tata. :(

pai te ducem la swing, :icecream 

• Oras:sud
Postat

Carnea  are aminoacizi in principal , carbohidratii sunt in fainoase, restu e cam bine

Postat

Carnea  are aminoacizi in principal , carbohidratii sunt in fainoase

si eu ce am zis gresit? :))))))))))

sa vorbeasca si Ion ca e si el om =))))))

Postat

si eu ce am zis gresit? :))))))))))

sa vorbeasca si Ion ca si el om =))))))

"asocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati" - ăsta e citatul tău , nu -l mai recunosti ?

Postat

Nu,alea i le las motanului

Vine Dominica???stai sa-mi pun moatele in cap  :girly

• Like 1
Postat

"asocierea de mamaliguta cu sarmale nu e buna, mai ales seara. ambele sunt surse de carbohidrati" - ăsta e citatul tău , nu -l mai recunosti ?

pai da, mamaliguta=porumb, sarmalele au foarte mult orez ("carnea" aia din sarmale nici nu o iei in calcul la aportul de proteine cand vrei masa)

carnea e bine sa o ai pe timpul zilei. seara e bun o sursa de proteine cu absorbtie lenta, cum ar fi lacatele, si medie, ouale, sa ai un flux continuu de aminoacizi in sange, implicit spre muschi, pentru dezvoltare si prevenirea catabolismului pe durata somnului.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

pai da, mamaliguta=porumb, sarmalele au foarte mult orez ("carnea" aia din sarmale nici nu o iei in calcul la aportul de proteine cand vrei masa)

carnea e bine sa o ai pe timpul zilei. seara e bun o sursa de proteine cu absorbtie lenta, cum ar fi lacatele, si medie, ouale.

Aşa mai merge

Postat

pai da, mamaliguta=porumb, sarmalele au foate mult orez ("carnea" aia din sarmale nici nu o iei in calcul la aportul de proteine cand vrei masa)

carnea e bine sa o ai pe timpul zilei. seara e bun o sursa de proteine cu absorbtie lenta, cum ar fi lacatele, si medie, ouale.

labiile nu au carne?zisa'i si eu pentru seara  :blushing2

• Like 2

Postat

labiile nu au carne?zisa'i si eu pentru seara  :blushing2

tu vrei sa dorm numai pe spate? =))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...