unumic Reputație: 2 Postat Ianuarie 4, 2012 Postat Ianuarie 4, 2012 MENTIUNE:Despre acest nr de telefon s-a mai discutat aici : http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=5900&highlight=0732953635dar threadul este inchis si nu am cum sa imi adaug parerea / experienta asa ca am facut unul nou. Locatie: undeva pe langa camera de comert. Mircea Voda e bulevardul. Un bloc la etajul 7. E ceva de mers pe jos de la camera de comert.Mai are o colega de apartament (2 camere), fac si deplasari. Pozele de pe AT sunt cele din linkul de mai sus, nu le mai atasez ca nu are rost. Oricum sunt false(nu e nici fata si nici locatia aia).Fata are insa niste sani destul de mari si draguti.Dar sa o luam cu inceputul...Sun, imi raspunde o voce ffff atragatoare,care vorbeste foarte frumos si ma gandeam ca am dat de o mina de aur. Ajung la camera de comert, sun din nou si la fel, aceeasi voce ma indruma spre locatie. Nu-i greu de ajuns, n-aveti probleme. Ma asteapta domnisoara in chiloti, sanii goi si tocuri inalte (min 10 cm). Intru, facem cunostinta, trecem la treaba. La prima vedere mi-am dat seama ca pozele sunt false dar e draguta tipa asa ca am ramas. Sanii in realitate sunt mai mici decat in poze dar destul de mari. Nr 4 as zice (nu au o forma prea plina, sunt gen para). Gagica are 1,65 maxim. Bruneta.Si de acum incep chestiile naspa.Imi da un prosop (cred ca era folosit si uscat dar nu sunt sigur si chestia asta mi-a taiat cheful si m-a cam scarbit), ma duc la baie sa fac un dush. Baia curata dar pe jos fleasca de apa, covorasul baltea. Deja mi-a scazut cheful dar hai ca n-am venit sa facem baie, am venit pt altceva. Bag un dush, hai in camera. Incepuse sa vorbeasca la telefon, a terminat repede. Intram intr-o camera pictata pe pereti de zici ca era camera de copii Stinge lumina si o ia in gura. Face vreo 2 minute oral, il trezeste pe ala micu, pune un prezervativ si continua cu oralul. Mai bine a facut oral fara prezervativ, dupa ce l-a pus am simtit niste dinti ca am zis ca ma duc acasa direct. La un moment dat ma intreaba daca mai vreau oral (cu prezervativ? nu merci). Ii zic ca nu, sa trecem la treaba. Se suie pe mine, se misca FOARTE MECANIC (imi venea sa rad si vroiam sa o intreb daca vrea sa ma loveasca defapt in loc sa ma futa) si nu mai aveam chef delooooooc deloc. Imi dau drumul dupa 5 minute (ma mir ca mi-am dat drumul, nu pot sa spun ca mi-a placut ceva la partida aia de sex, probabil din cauza miscarii si a faptului ca se misca foarte repede - nici nu mi-a venit sa o ating desi, inca odata, sanii erau frumosi).Ma duc la baie, cand ies iar vorbea la telefon, nu pareau sa fie clienti. Intru in camera, se duce si ea la baie, cat am asteptat-o a primit vreo 3-4-5 mesaje. Se intoarce si incepem ceea ce trebuia sa fie nr 2. O ia din nou in gura, fara prezervativ . Am simtit niste dinti la un moment dat si mi-am dat seama ca NU o sa mai reusesc nimic. Deja nu gaseam nici un motiv sa raman asa ca i-am zis ca daca nu merge sa o lase. Atat a asteptat, imediat a sarit de langa mine si cam asta a fost. Per total ea cred ca a incercat sa se faca placuta dar stilul ei nu se potriveste deloc cu stilul meu si in pat nu s-a legat nici o chimie de nici un fel. Cand mi-o sugea ma gandeam la ce treburi am maine deci va dati seama ce bine a fost)Sa dau si niste note:Fatza: 6 (nu e urata dar nici GF material nu e)Sani: 8 (mari, sfarcuri mari, nu prea plini, o forma cam alungita)Locatie : 8Corp (in afara de sani care sunt notati separat) : 7 (destul de mica de inaltime, niste celulita pe cur... Oral: 5 (a sculat-o prima data, dar am simtit dinti de mai multe ori). Ar fi corect sa spun ca nu se ajuta cu mana. Normal: 4 (nu sunt eu mare amant dar pot sa fac o laba mai buna decat miscarile ei cand statea deasupra). A luat 4 puncte ca e stramta ca daca nici stramta nu era nu terminam nici prima data.Alte chestii n-am intrebat, nu m-au intersat.Pentru mine a fost o experienta pe care nu o sa o mai repet. Nu vad nici un motiv sa ma intorc acolo. Per total tipa nu e urata - unii ar considera-o "bunaciune" cred, depinde cum faceti clickul. La mine nu a fost si gata.Daca vreti sa mergeti mai asteptati 1-2-5 recenzii, mai vedeti ce si cum. Nu va luati doar dupa ce am scris eu pentru ca daca nu faci clickul cu cineva e greu sa ai o experienta pozitiva oricat s-ar chinui fata (nu ca ea s-ar fi chinuit prea mult dar poate cu altii e ok si sunt eu de vina si nu ea ca nu a mers).Nu sunt sigur dar n-as baga mana in foc ca nu e de etnie. Sper sa va ajute ce-am scris. 1
everest Reputație: 377 Postat Ianuarie 4, 2012 Postat Ianuarie 4, 2012 @unumicAvea cumva un tatuaj pe abdomenul inferior?
unumic Reputație: 2 Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Postat Ianuarie 5, 2012 Salut, Imi pare rau, n-am retinut aspectul asta...
aliciq Reputație: 5 Postat Iulie 20, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2012 salut tuturor , este pentru prima oara cand postez asa ceva asa ca va rog sa fiti indulgenti cu mn ...am sunat la 0732953635 a raspuns o fata am vb a fost ok discutia am decis sa ma duc .chemat taxiu ajuns acolo sun raspunde o fata si imi spune sa mai astept aproximativ 3 minute sa iasa o colega de a ei de la baie .(sa astept afara)..am asteptat ma suna domnisoara si imi spune sa poftesc in casa.zona Tineretului nr 49 bl 58 sc 1 :-)intru dau de domnisoara Andreea o fata blonda superba , niste sani de nota 20 un fund super...era doar in chiloti .ma pofteste pe un scaun ca de trebuia sa mai astept ca defapt nu sunt 2 fete cum se credea sunt 4 din care una nu era acolo,deci raman 3 fete in doar 2 camere.cum celelalte 2 erau ocupate eu trebuia sa astep.partile proaste .1.cum intri in casa esti defapt in bucatarie apoi treci prin sufragerie (unde vezi oamenii in actiune .) si apoi in baie si cealalta camera2. Andreea dupa cum sa intitulat pe cat este de frumoasa pe atat este de plictisitoare..3.nu schimba nici o vorba daca nu o intrebai u 4 a incercat sa ma serveasca cu ceva dar aproape la vreo 20 min dupa ce am ajunsuna dintre fete terminase(in ultima camera ) andreea imi propusese sa facem sex in bucatarie dar eu am refuzat cand sa ma duc eu cu andreea in camera trecem prin sufragerie in care LOGIC se lucra intens la mulgerea unei capre:)ajuns in camera EU am cerut sa fac un dus mi-a prezentat dusul , in prima faza nu a avut prosop abia inainte sa ies mia adus unul.ea nu a facut baie pe motiv ca a facut deja ..incepem cu un oral de nota 5-6 indulgenta fara DT fara zone adiacente ..era plictisita fata nu gluma ..i-am facut si eu un oral care cred eu ca i-a placut se umezise natural..deci mie imi dau un 8 am vrut sa incercam un anal numai ca nu a vrut pe motiv ca AM CAPUL MARE adevarul ca o mai destul de groasa dar nu a spus nimic nici la tel nici cat am stat de vb 30 min inainte sa intru cu ea....ok zic eu incercam un normal (fata e frumoasa si asta m-a facut sa imi dau drumul)incercand normalul observ ca inotam in ea cred k mai intra 3-4 degete..in contextul in care o am destul de groasa.terminat in pz ..ea nu a facut baie nici nu mia spus mie sa fac (asta este un foarte mare minus ...)si nu am mai vrut sa stau desi platisem 1 h am stat in jur de 30 mn nu am mai cerut bani si nici nu mi sa oferit ..note oral-5-6 gfe - 0normal - 5 este foarte larga dar are niste labii foarte mari si frumoase anal - as fi vrut sa incerc ca avea un fund super eu nu o sa mai merg vreodata acolo si nu recomand mai ales ca le auzeam pe fetele alea cum radeau in gura mare de baietii care tocmai iesise...nu se merita decartat 150 ron pentru un mumu mic si un normal ca intr-o manusa .. o seara placuta 3
everest Reputație: 377 Postat Iulie 20, 2012 Postat Iulie 20, 2012 @aliciq Locatia specificata de tine este peste drum de palatul copiilor la parter nu?Cred ca este cuibul descris si aici: http://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/1177-0720702877-tineretului/
robert_sult Reputație: 135 Postat Iulie 22, 2012 Oras:București Oras:București Postat Iulie 22, 2012 Anuntul din AT de azi contine poze furate! ALINA, 21 ani, cauti ceva nou, ceva deosebit, acum ai sansa de a gasi, sex total, oral umed normal de calitate si anal intens, promit ca vei reveni, discretie maxima, pup, te astept, sex total, 20 Jul 11:000732.953.635 Bucuresti Pret: 150L ora Poze furate (probabil) de aici http://www.flickr.com/photos/curvycatriona/4410145426/sizes/z/in/photostream/ Take care!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum