Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

esti prea cult pentru forumu` asta... iesi

vb fey frumos cu bill ca stie a ascunde cadavre

• Oras:Lost in the wind
Postat

vb fey frumos cu bill ca stie a ascunde cadavre

Asta ca asta, dar, daca ma vezi cum stiu sa dau ignor !!

Io ti-am zis ca inteligenta e un blestem cateodata !

• Like 1
Postat

Taci fa ca te bat pana zici piua

vai de pul;icica ta, te mananc prajit in sange :laugh2  :laugh2  poate bill te ingroapa la draci dar eu gandind pragmatic te fac conserva de caini sa scot ceva de pe urma ta  :laugh2  

Postat

Asta ca asta, dar, daca ma vezi cum stiu sa dau ignor !!

Io ti-am zis ca inteligenta e un blestem cateodata !

stiu ca am reusit in vreo 4 ani sa scot o singura data din sarite un bun prieten scoprion puteam sa stau si in cap si sa imi tin respiratia desi i-am prezentat instant scuze. nu mi-a vorbit cateva luni de afurisit  :eek  foarte multe rautate zau, cu mine mai bine te certi decat sa nu mi raspunzi. bine fara jigniri , injuraturi, dar ma simt jignita tare daca nu mi se rapsunde

Vizitator
Reputație: 0
Postat

stai sa iti explic. nu, dar am ametit usor, ceea ce e ciudat ca imi plac inaltimile. oi fi anemica poate

stai prost cu urechea interna.

Postat

stiu ca am reusit in vreo 4 ani sa scot o singura data din sarite un bun prieten scoprion puteam sa stau si in cap si sa imi tin respiratia desi i-am prezentat instant scuze. nu mi-a vorbit cateva luni de afurisit  :eek  foarte multe rautate zau, cu mine mai bine te certi decat sa nu mi raspunzi. bine fara jigniri , injuraturi, dar ma simt jignita tare daca nu mi se rapsunde

In alta ordine de idei, e din cauza ca l-ai ranit, in putinii oameni care ne plac, investim enorm !

• Oras:banca
  • Oras:banca
Postat

vai de pul;icica ta, te mananc prajit in sange :laugh2  :laugh2  poate bill te ingroapa la draci dar eu gandind pragmatic te fac conserva de caini sa scot ceva de pe urma ta  :laugh2  

te dau sa te futa caprele cu strap-on

si toata gara de nord =)))

Vizitator
Postat

intai sa-l pui la fezandat pe prost ca are carnea tare tiganu , asta inseamna sa te pishi pe el daca n-o fi pacat de pishat  :laugh2

Postat

stai prost cu urechea interna.

ce legatura are ameteala cu urechea mai?

In alta ordine de idei, e din cauza ca l-ai ranit, in putinii oameni care ne plac, investim enorm !

mda mi-am dats eama imediat dupa ce am terminat de zis ce am zis si m-am scuzat imediat, dar tot scos din element a ramas...... nu e ca si cum am intentionat sa il ranesc cateodata efectiv ma ia gura pe dinainte, eu nu ma rezbun nici daca mi-ai facut ceva tu inainte. cateodata mi-e greu s imi sting vulcanismu asta, desi stiu si recunosc ca-s lipsita de tact si diplomatie......dar nu-s rautacioasa asa ca intentie, drept urmare daca nu imi zici in fata ce te-a deranjat sa ma scuz eu uit si nu mi dau seama ce drq are unu altu. eu la randu meu sunt super iertatoare si nu dau atentie la scapari de la diverse persoane

Postat

ce legatura are ameteala cu urechea mai?

mda mi-am dats eama imediat dupa ce am terminat de zis ce am zis si m-am scuzat imediat, dar tot scos din element a ramas...... nu e ca si cum am intentionat sa il ranesc cateodata efectiv ma ia gura pe dinainte, eu nu ma rezbun nici daca mi-ai facut ceva tu inainte. cateodata mi-e greu s imi sting vulcanismu asta, desi stiu si recunosc ca-s lipsita de tact si diplomatie......dar nu-s rautacioasa asa ca intentie, drept urmare daca nu imi zici in fata ce te-a deranjat sa ma scuz eu uit si nu mi dau seama ce drq are unu altu. eu la randu meu sunt super iertatoare si nu dau atentie la scapari de la diverse persoane

In ureche e centrul de echilibru ? Cand ai urechile infundate, pula echilibru ! Se numeste abazie in termeni doftoricesti !
  • Like 1
Postat

In ureche e centrul de echilibru ? Cand ai urechile infundate, pula echilibru ! Se numeste abazie in termeni doftoricesti !

aham nu stiam.... thx 4 info. pai nu am probleme cu urechile din contra am un auz foarte foarte fin. atunci ori sunt anemica ori poate crap. whatever

Postat

Si partea a doua, explicatie: nu era prima data cand ai enervat persoana in cauza, doar ca ne place sa-si dea oamenii singuri seama de ce au facut, sigur dam indicii , dar, nu spunem direct !

Postat

aham nu stiam.... thx 4 info. pai nu am probleme cu urechile din contra am un auz foarte foarte fin. atunci ori sunt anemica ori poate crap. whatever

Pai is doua functii diferite ale urechii, auzul si echilibrul , dar, nu depind una de alta, plm is inginer nu doctor, nu stiu sa explic, eu desenez !

• Like 1
Postat

Si partea a doua, explicatie: nu era prima data cand ai enervat persoana in cauza, doar ca ne place sa-si dea oamenii singuri seama de ce au facut, sigur dam indicii , dar, nu spunem direct !

io-s diferita in felu asta mi-e lene de introspectie mie imi z\ici verde in fata ce ai, la fel de sec in fata ce nu iti place si nu mai fac. nu zici meriti sa ti se intample. ce nu ai gura sa vb frumos ce iti place , ce nu iti place? atunci taci si rabda. bine sa imi zici frumos si calm ca altfel imi iau circuitele foc rapid

• Like 1
Vizitator
Postat

cu atat mai mult e mai grav , renunta la pisic ca asta te alearga prin pomi  :laugh2

Postat

cu atat mai mult e mai grav , renunta la pisic ca asta te alearga prin pomi  :laugh2

ca nu renunt, mie imi plac experientele noi si nu m-am iubit niciodata in pom, oare cum o fi?  :laugh2  :laugh2 in orice caz Pisicuts ma stimuleaza sa incerc chestii noi, m-as juca cu el de-a mama si de-a tata, pe el il pun mama  :laugh2  :maninlove  :maninlove

• Oras:Ici,Colo!
Postat

Und sunt pozele cu kendra goala? Eu tot le-am cautat! Centralizeaza cineva ceva?

• Like 1
Postat

Und sunt pozele cu kendra goala? Eu tot le-am cautat! Centralizeaza cineva ceva?

nu le gasesti din pricina ca a bagat Pisicuts o descriere eronata,cand ele nu exista.i-am spus eu lui ca cine vine sa intrebe il trimit la el sa arate cucu',desi nu cred ca te intereseaza personal

Postat

nu le gasesti din pricina ca a bagat Pisicuts o descriere eronata,cand ele nu exista.i-am spus eu lui ca cine vine sa intrebe il trimit la el sa arate cucu',desi nu cred ca te intereseaza personal

Nu ma intereseaza..ai dreptate. :( sunt dezamagit..

• Like 1
Postat

cine e rozkendra.. nu stiu..ma doare'N pula punct

when it really hurts.... seek a doc asap!

• Like 1
  • Oras:Intre vecini
Postat

I am a doc so np for me.

P.S : pai si pana la urma...tu te futi sau care e baiul ? :/ 

Postat

I am a doc so np for me.

P.S : pai si pana la urma...tu te futi sau care e baiul ? :/ 

dA,cu iubitul meu

Postat

nasol atunci din cate am vazut ai mai aruncat o poza 2 p'aci...drept urmare tanjesti la o pulicica straina asa'i ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...