rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Marca Bote ?eu si day nu purtam chiloti niciunu shhhhh ramane intre noi 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 Nu, doar Bucci și Nina CaricciA fost prezentare la M(u)ilano ? 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 A fost prezentare la M(u)ilano ? Prezentare mare de tot. Au venit toți creatorii de modă renumiți http://i61.tinypic.com/r8cb5x.jpg 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 7, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 7, 2015 3 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 daca gandesti tu ca eu seman cu aia e mai bine sa ma vezi asa ))) eu de obicei face to face zambesc si daca zambesc si nu prea vorbesc e cazul sa iti iei viteza ca e clar ca coc eu ceva
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4BjrD5fPOiE 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 bere rece mai dorește cineva?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 bere rece mai dorește cineva? Ceva tărie găsim? Berea îmi dă stări depresive 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 Ceva tărie găsim? Berea îmi dă stări depresivece preferi?Nu mai bine un spirt de vară?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 ce preferi?Nu mai bine un spirt de vară?nu il mai invita la whiskey........ ca stiu ca deja se gandeste. ori la asta ori la cola. bea vin baby mai bine
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 nu sunt fan zeamă de plosnite
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 ce preferi?Nu mai bine un spirt de vară? Merge și șpriț dar cum s-a dus pe pulă vara aș gusta mai degrabă un Black Label cu gheață.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Dacă eram în locul pisicului făceam o aroganță și o făceam pe Roz moderator, măcar 1-2 luni. Ar fi fost cel puțin interesant
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Dacă eram în locul pisicului făceam o aroganță și o făceam pe Roz moderator, măcar 1-2 luni. Ar fi fost cel puțin interesant Iti dai seama ca nu as accepta nici in spirit de caterinca ca am destule ale mele
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Iti dai seama ca nu as accepta nici in spirit de caterinca ca am destule ale mele Jură-te că nu ai accepta!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Jură-te că nu ai accepta!Pe bune! nu am alta treaba ce dracu....... Poate doar o zi sa introduc in regulament ca cine vorbeste despre familia unui membru are 3 zile ban si atat )) Uita-te dincolo cati retardati. eu zic simplu frate nu iti place de mine baga in ignore. dupa 10 commenturi intre diversi Bubico care latra, sughita ,se ineaca. Si desi LAur ala era la ingor a fost citat si am citit mizeria lui. am cerut eu vreodata aici bani? am numit femeile zdrente? Dumnezeu cu mila. numa retardati cu conexiune de net.
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 Peste tot numai retardaţ şi curvi 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 7, 2015 inca nu se termina?mai continua circul?
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 Nu-ţi place ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 inca nu se termina?mai continua circul?pai nu se vede ca nu are loc lumea de mine dar stau cu orele pe theadurile mele si dau refresh ca nu se pot abtine sa vada ce mai postez. fix aia care comenteaza. eu am furnizat o solutie eleganta pe care eu insami o utilizez la greu de astazi. nu-mi convine careva ingore list direct. la ce trebuie sau e necesar scandal inainte?
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Pe bune! nu am alta treaba ce dracu....... Poate doar o zi sa introduc in regulament ca cine vorbeste despre familia unui membru are 3 zile ban si atat )) Uita-te dincolo cati retardati. eu zic simplu frate nu iti place de mine baga in ignore. dupa 10 commenturi intre diversi Bubico care latra, sughita ,se ineaca. Si desi LAur ala era la ingor a fost citat si am citit mizeria lui. am cerut eu vreodata aici bani? am numit femeile zdrente? Dumnezeu cu mila. numa retardati cu conexiune de net.Am lacrimi la cur, de mila ta... Mai retrage-te o data deifinitiv! Ar fi a câta oară? A patra? Cea mai mare pedeapsă pentru tine este să fii tu insăți! Nu te lăsa! Potențialul tău este enorm!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Postat Septembrie 7, 2015 Dacă eram în locul pisicului făceam o aroganță și o făceam pe Roz moderator, măcar 1-2 luni. Ar fi fost cel puțin interesant Interesant doar !?! Pai iti dai seama, ar mai ramane cred ca maxim 100 de useri pe aici, cred ca ar face Rossy o curatenie "cristal"... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Interesant doar !?! Pai iti dai seama, ar mai ramane cred ca maxim 100 de useri pe aici, cred ca ar face Rossy o curatenie "cristal"... Am mai mult creier decat atat. Si intamplator am bun simt cu non nesimtiti. Drept urmare cu day nu m-am certat niciodata (sau cand am facut era o chestie personala si privata), klm, skyseven, etc etc sunnt multi. in rest cand un barbat are minte de gaina sa se ia de o femeie in repetate randuri am dreptul sa ma apar. mi s-a acrit si de asta si de asta ignore fara sa ma lungesc cu fiecvare in parte ceea ce trebuia sa fac de la inceput daca ma intrebi pe mine
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 7, 2015 pai nu se vede ca nu are loc lumea de mine dar stau cu orele pe theadurile mele si dau refresh ca nu se pot abtine sa vada ce mai postez. fix aia care comenteaza. eu am furnizat o solutie eleganta pe care eu insami o utilizez la greu de astazi. nu-mi convine careva ingore list direct. la ce trebuie sau e necesar scandal inainte? Madam, nu poti Sa ne bagi pe toti la ignor si Sa ne lasi locul de joaca!? CE pana mea ai? 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 7, 2015 Am mai mult creier decat atat. Si intamplator am bun simt cu non nesimtiti. Drept urmare cu day nu m-am certat niciodata (sau cand am facut era o chestie personala si privata), klm, skyseven, etc etc sunnt multi. in rest cand un barbat are minte de gaina sa se ia de o femeie in repetate randuri am dreptul sa ma apar. mi s-a acrit si de asta si de asta ignore fara sa ma lungesc cu fiecvare in parte ceea ce trebuia sa fac de la inceput daca ma intrebi pe mineDay-ule, vezi ce inseamna Sa intinzi un deget!!!????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum