Sari la conținut

top muzical

adriian10

Postări Recomandate

Vizitator pustiu84
Reputație: 0
Postat

Pisicu' iti transmite ca daca nu ii si o melodie de Salam in topul asta te baneaza

Vizitator
Postat

Muzica cred ca este tot timpul in capul tau.

• Like 11
  • Minus 1
Vizitator all_star
Postat

Creierul lu Mircea e facut numai din note muzicale, neuronii ai lipsesc cu desavarsire. El toata ziua bea,mananca si canta iar din cand in cand la cap mai vrea sa ne si futa))) PS: asta ca sa rimeze ce-am scris mai sus )))

:iagree :laugh2

• Oras:cusca
Postat

Creierul lu Mircea e facut numai din note muzicale, neuronii ai lipsesc cu desavarsire. El toata ziua bea,mananca si canta iar din cand in cand la cap mai vrea sa ne si futa))) PS: asta ca sa rimeze ce-am scris mai sus )))

:offtopic

• Minus 2
  • Oras:I'm at home everywhere
Postat

Creierul lui Mircea... Care creier ?   :laugh2 poate greier, ala nu are nimic in cap, e ca o planta !!!

• Like 1
Postat

Creierul lui Mircea... Care creier ?   :laugh2 poate greier, ala nu are nimic in cap, e ca o planta !!!

nu sunt mircea

Postat

nu sunt mircea

Nu am spus ca tu esti Mircea :) dar tu ce parere ai despre Mircea e un bulangiu sau nu ? :onloo

Postat

Nu am spus ca tu esti Mircea :) dar tu ce parere ai despre Mircea e un bulangiu sau nu ? :onloo

tu stii cum eu nu il stiu

Postat

tu stii cum eu nu il stiu

Iti spun eu despre el. E un rahat cu ochi, frustrat, care nu a avut jucarii in copilarie, ba chiar a fost abuzat sexual de tatal vitreg si acum isi descarca frustrarile pe unul si altul !!! Din pacate nici acum nu are prieteni, decat imaginari, nici prietena decat una gonflabila, pe care a vulcanizat-o de "n" ori !!! La soala/ la munca este marginalizat si tinta ironiilor !!! De abia asteapta sa ajunga dupa gratii sa scape sapunul  :sexanal :) .

Te-am salutat ;)

Postat

P.S. eu sunt tatal vitreg ! :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

nu sunt mircea

Si marmota invelea ciocolata. 

• Like 10
  • Minus 1
Postat

Iti spun eu despre el. E un rahat cu ochi, frustrat, care nu a avut jucarii in copilarie, ba chiar a fost abuzat sexual de tatal vitreg si acum isi descarca frustrarile pe unul si altul !!! Din pacate nici acum nu are prieteni, decat imaginari, nici prietena decat una gonflabila, pe care a vulcanizat-o de "n" ori !!! La soala/ la munca este marginalizat si tinta ironiilor !!! De abia asteapta sa ajunga dupa gratii sa scape sapunul  :sexanal :) .

Te-am salutat ;)

:offtopic

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

zi-mi ca nu-i Ada Milea...

E Ada Milea dupa un an in Vaslui. :)

• Like 2
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...