Sari la conținut

Daria,sunt noua in Ploiesti!!!!! 0724550578

Vizitator daryyya

Postări Recomandate

• Oras:România
Postat

Multumesc frumos pt precizare...Dar sa sti ca m am uitat prin recenzii si cam prin luna iunie-iulie al anului 2016 este chiar o precizare a ta ca costul unei ore total este de 300 Si nu de 350...poate era alcineva care a postat in locul tau!Oricum ,multumesc inca o data!te pup!

• Like 1
Postat

100 lei(20min-1fin) 200(1ora\2-3fin) analul este extra inca 150 lei. Programarile se fac cu 20 de minute inainte. 0725464984

Postat

buna dragii mei..ora de total este 300 nu 350.. Adica anal oral np si normal finalizare pe corp. Ora fara anal este 200

Vizitator daryyya
Reputație: 0
Postat

buna dragii mei..ora de total este 300 nu 350.. Adica anal oral np si normal finalizare pe corp. Ora fara anal este 200

era acum 2 ani. De 1 an nu mai prestez acel serviciu. Credeam ca te referi acum recent ca am postat ca prestez.
  • Oras:F
Postat

buna. Bine v-am regasit,imi pare rau dar nu am am facut niciodata anal DACA ITI PARE RAU CA NU AI FACUT NICIODATA ANAL, POTI INCEPE SA FACI. POATE FACI SI SEX PANA LA URMA, CINE STIE...  (te poti uita prin recenzii sa vezi ca spun asta). Imi pare rau.....serviciile pe care le fac sunt precizate intr-o recenzie mai sus. Te pup

era acum 2 ani. De 1 an nu mai prestez acel serviciu. Credeam ca te referi acum recent ca am postat ca prestez.

https://78.media.tumblr.com/92dbd35386b3d37434c6edc7727084a3/tumblr_n8idlhD3E21rpgy5wo1_500.gif

• Like 1
Vizitator daryyya
Postat

Imi scuzi exprimarea mie te rog frumos

Vizitator daryyya
Postat

https://78.media.tumblr.com/92dbd35386b3d37434c6edc7727084a3/tumblr_n8idlhD3E21rpgy5wo1_500.gif

scumpule nu am sa iti mai dau curs discutiilor. Poti spune ce vrei tu. Am sa raspund aici doar celor ce m.au vizitat si celor care doresc sa ma viziteze
Postat

scumpule nu am sa iti mai dau curs discutiilor. Poti spune ce vrei tu. Am sa raspund aici doar celor ce m.au vizitat si celor care doresc sa ma viziteze

http://lh6.ggpht.com/_zLwHwqx7gy4/TCoQhQRKVaI/AAAAAAAAFfM/UnN6G2JV200/catgifpage82.gif

• Like 2
Vizitator daryyya
Postat

Buna, ce inaltime ai?

Buna. 1,71
Vizitator daryyya
Postat

Buna! Cat porti la picior? :))))))

Buna. Hai nu mai fii rautacios😂😂😂
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Salutare tuturor,

A venit timpul sa mai contribui si eu cu ceva informatii pentru acest forum. Eu in urma unor discutii in contradictoriu pe care le-a avut Daryya in trecut ma gandeam ca nu o sa o vizitez. Doar ca vazand ca nu am prea multe variante m-am razgandit. Si va spun sincer ca nu imi pare rau. Inca de la convorbirea pe care am avut-o la telefon am presimtit ca va fi o intalnire reusita. Ma ghidat cu rabdare catre locatia ei. Desi nu am inteles din prima unde trebuie sa ajung a stat cu mine in telefon pana am identificat blocul si scara. Locatia o puteti gasi pe Stada Democratiei in zona bisericii Sf Pantelimon. La intrare m-a intampinat dupa usa o fata draguta (din punctul meu de vedere chiar frumoasa) si amabila contrar asteptarilor mele initiale. M-a servit cu un suc si am stat cateva minute bune la povesti. Este foarte sociabila si face tot posibilul sa te simti in largul tau. Eu cred ca vor fi putini aceia care nu vor reusii sa se relaxeze in compania ei. Spun asta deoarece fata nu da senzatia de graba nici un moment si eu cred ca are si calitatea de a citi omul. Ca si servicii eu am optat la dorinta mea pentru un oral protejat (face si neprotejat ) si normal protejat. Nu face finalizare orala. La oral are o tehnica buna, te priveste in ochi, dar nu acorda atentie zonelor adiacente. Am trecut la normal cu ea deasupra acolo unde se misca cu 'talent' si misionar unde adopta o pozitie astfel incat sa puna pasarica la bataie cu simt de raspundere. Geme placut te mangaie si saruta pe corp (lasa senzatia de 'fuck buddy'). Din pacate nu a fost posibil sa ne lungim pentru o ora dar am apreciat-o ca si-a respectat programarea pe care o avea ulterior. Multe alte fete pe care le stim cu totii prefera sa se lungeasca pe principiul ''ce-i in mana nu-i minciuna'' dar ea a preferat sa-si respecte programarea.

Locatie: 7.5 cu living pentru socializare si dormitor cu pat confortabil pentru activitatea principala

Oral Protejat: 7.5 (tehnica buna dar fara finalizare orala si fara zone limitrofe)

Normal Protejat: 8.5 se misca bine si se implica in ceea ce face

Gfe: 9 Felul ei de a fi m-a facut sa ma bucur cu adevarat ca am avut posibilitatea sa o cunosc

Aspect: Aici prefer sa nu dau note, parerile sunt mult prea subiective, pe mine m-a atras fizic.

In concluzie pentru mine a fost o experienta reusita pe care o sa o mai repet (probabil programare pentru o ora)

• Like 3
Vizitator daryyya
Postat

Salutare tuturor,

A venit timpul sa mai contribui si eu cu ceva informatii pentru acest forum. Eu in urma unor discutii in contradictoriu pe care le-a avut Daryya in trecut ma gandeam ca nu o sa o vizitez. Doar ca vazand ca nu am prea multe variante m-am razgandit. Si va spun sincer ca nu imi pare rau. Inca de la convorbirea pe care am avut-o la telefon am presimtit ca va fi o intalnire reusita. Ma ghidat cu rabdare catre locatia ei. Desi nu am inteles din prima unde trebuie sa ajung a stat cu mine in telefon pana am identificat blocul si scara. Locatia o puteti gasi pe Stada Democratiei in zona bisericii Sf Pantelimon. La intrare m-a intampinat dupa usa o fata draguta (din punctul meu de vedere chiar frumoasa) si amabila contrar asteptarilor mele initiale. M-a servit cu un suc si am stat cateva minute bune la povesti. Este foarte sociabila si face tot posibilul sa te simti in largul tau. Eu cred ca vor fi putini aceia care nu vor reusii sa se relaxeze in compania ei. Spun asta deoarece fata nu da senzatia de graba nici un moment si eu cred ca are si calitatea de a citi omul. Ca si servicii eu am optat la dorinta mea pentru un oral protejat (face si neprotejat ) si normal protejat. Nu face finalizare orala. La oral are o tehnica buna, te priveste in ochi, dar nu acorda atentie zonelor adiacente. Am trecut la normal cu ea deasupra acolo unde se misca cu 'talent' si misionar unde adopta o pozitie astfel incat sa puna pasarica la bataie cu simt de raspundere. Geme placut te mangaie si saruta pe corp (lasa senzatia de 'fuck buddy'). Din pacate nu a fost posibil sa ne lungim pentru o ora dar am apreciat-o ca si-a respectat programarea pe care o avea ulterior. Multe alte fete pe care le stim cu totii prefera sa se lungeasca pe principiul ''ce-i in mana nu-i minciuna'' dar ea a preferat sa-si respecte programarea.

Locatie: 7.5 cu living pentru socializare si dormitor cu pat confortabil pentru activitatea principala

Oral Protejat: 7.5 (tehnica buna dar fara finalizare orala si fara zone limitrofe)

Normal Protejat: 8.5 se misca bine si se implica in ceea ce face

Gfe: 9 Felul ei de a fi m-a facut sa ma bucur cu adevarat ca am avut posibilitatea sa o cunosc

Aspect: Aici prefer sa nu dau note, parerile sunt mult prea subiective, pe mine m-a atras fizic.

In concluzie pentru mine a fost o experienta reusita pe care o sa o mai repet (probabil programare pentru o ora)

multumesc frumos. Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea. Te pup si iti doresc numai bine.
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

multumesc frumos. Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea. Te pup si iti doresc numai bine.

fata de a noastra din targoviste :)  :iagree

• Like 2
Vizitator daryyya
Postat

fata de a noastra din targoviste :) :iagree

nu am inteles treaba cu targoviste? Nu sunt din targoviste chiar daca am.locuit 3 ani acolo
Postat

ti ai raspuns singura :)

• Like 2
Vizitator daryyya
Postat

Dragilor daca va spun preturile la telefon cat este ora va rog eu nu mai veniti aici si ziceti sa va las ora la100 de lei.ora ca nu.suntem la piata...va rog eu frumos daca nu va convine pretul nu.mai bateti drumul pana aici pentru ca nici mie.nu.imi convine sa pierd timpul cu voi. Va multumesc frumos pt intelegere

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Dragilor daca va spun preturile la telefon cat este ora va rog eu nu mai veniti aici si ziceti sa va las ora la100 de lei.ora ca nu.suntem la piata...va rog eu frumos daca nu va convine pretul nu.mai bateti drumul pana aici pentru ca nici mie.nu.imi convine sa pierd timpul cu voi. Va multumesc frumos pt intelegere

Buna seara Daria, imi poti spune te rog ce tarife ai si unde ai locatia?

Vizitator daryyya
Postat

Buna seara Daria, imi poti spune te rog ce tarife ai si unde ai locatia?

buna buna.pe democratiei pe langa biserica sf pantelimon 100 lei fin 150 ora. Pentru mai.multe detalii te rog suna ma
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Gratis nu exista, ieftin nu rezista. :)

• Like 8
Postat

Nici la piata, nici in Obor nu mai merge cu tiganeala. Doar la vechituri, probabil. 
La ANAF de ce nu merge sa ne ducem cu 100lei si sa spunem ca atat avem, nu lasa si ei impozitele alea la 100de lei? Ca la ce servicii ofera statul roman, ar trebui sa ne plateasca ei pe noi cu 100ooo euro/zi ca sa le suportam... 

• Like 4

Postat

Fiind in tranzit prin zona, am vizitat titulara topicului in urma cu catava zile.

Sincer eram in dubiu, citind recenziile, dar de la convorbirea telefonica am inteles ca va fi o intalnire reusita.

Tipa este dezghetata, inteligenta si cu foarte mult bun simt.

Nu detailez actiunea, dar vin cu notele

Locatie: 9. Usor de gasit chiar si de cineva care nu este din oras. Baia dotata cu ce trebuie. Am scazut 1 punct pentru prosopelul oferit si faptul ca era putin gel de dus.

Fata:10. Suppeerrrr. M-am simtit ca eram cu o veche iubita. Plus ca ai ce vorbi, nu te grabeste, nu sta cu ochii pe ceas.....

Igiena: 10. Nimic suspect

Actiune: 10. Pot spune ca totul protejat la cererea mea. Sanatatea noastra primeaza.

De revenit? DA. Cu prima ocazie.

Multumesc Daria ca mi-ai luminat ziua de la prima ora.

Te pupa "fratele" tau!

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...