Sari la conținut

Andreea Aka Rebeca 0725653656 /Mall Vitan

Vizitator sambure

Postări Recomandate

Săracul de tine, cit de prost poți sa fii. Dispari prapaditule de pe topic urile fetelor și încetează cu aceste aberații. Ești pe bune zău un maxim terminat.

sclavete, stii si tu ca esti prost

iti zic prieteneste. nimeni care-i bazat pe treaba lui nu-ti ia in seama recenziile, chiar daca-s facute unor fetite de top, cum e cazul aici

esti o nevertebrata ca pizdadera, n-ai puncte de vedere obiective. ti-am zis si pe alte topice ca nu intelegi ce scrii

tu si balenei deliaro i-ai da aceleasi note, asa de fatalau esti, implicit jignesti fetele care chiar is bune

• Minus 2
Link spre comentariu

iti zic prieteneste. nimeni care-i bazat pe treaba lui nu-ti ia in seama recenziile, chiar daca-s facute unor zău fetite de top, cum e cazul aici

esti o nevertebrata ca pizdadera, n-ai puncte de vedere obiective. ti-am zis si pe alte topice ca nu intelegi ce scrii

tu si balenei deliaro i-ai da aceleasi note, asa de fatalau esti, implicit jignesti fetele care chiar is bune

Zău distrusule, topit și cocalar ca tine, eu nu am mai pomenit. Distrus maxim și terminat din toate punctele de vedere. Ești de a dreptul, ma jur, fraierul cu casca al forumului, atit membrii forumului cit și fetele rad terminatule ce ești, rad de tine. Vai de capul tău, deloc nu vrei sa dispari și sa încetezi? Atunci balmajeste în continuare ca să avem de cine râde terminat fătălău ce esti
  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Zău distrusule, topit și cocalar ca tine, eu nu am mai pomenit. Distrus maxim și terminat din toate punctele de vedere. Ești de a dreptul, ma jur, fraierul cu casca al forumului, atit membrii forumului cit și fetele rad terminatule ce ești, rad de tine. Vai de capul tău, deloc nu vrei sa dispari și sa încetezi? Atunci balmajeste în continuare ca să avem de cine râde terminat fătălău ce esti

tantalaule, arata-mi o singura recenzie in care nu esti lingau, un singura!

iti zic eu, nu ai nici una, esti un sclavete, de asta scrii ineptiile pe care le scrii

• Minus 1
Link spre comentariu

tantalaule, arata-mi o singura recenzie in care nu esti lingau, un singura!

iti zic eu, nu ai nici una, esti un sclavete, de asta scrii ineptiile pe care le scrii

Handicapatule ești pur și simplu un handicapat nu vizitezi nicio fata și îți faci zeci de conturi de fiecare data, doar sa jignești gratuit. Îți repet ești prostul forumului și un fătălău și sclav de ceea mai joasa speță jet de aici și nu mai deranja topicurile nimănui. Dacă ai ceva în capul ala sec vei înțelege.
  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Handicapatule ești pur și simplu un handicapat nu vizitezi nicio fata și îți faci zeci de conturi de fiecare data, doar sa jignești gratuit. Îți repet ești prostul forumului și un fătălău și sclav de ceea mai joasa speță jet de aici și nu mai deranja topicurile nimănui. Dacă ai ceva în capul ala sec vei înțelege.

esti atat de prost incat copiezi cuvintele mele. ti-am zis ca nu stii sa te exprimi cu cuvintele tale :slap2

scoate capu din nisip si vei vedea multe recenzii pe care le-am facut

• Minus 1
Link spre comentariu

esti atat de prost incat copiezi cuvintele mele. ti-am zis ca nu stii sa te exprimi cu cuvintele tale :slap2

Când eu îți spun că ești maxim handicapat zău nu ma crezi, și cine crezi distrusule ca te ar copia pe tine în ceva anume? Jet de aici
  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator sarpe-incaltat
Reputație: 0

Care recenzii ? Alea facute din pix copiate de la altii
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator sarpe-incaltat

au venit trolii sa-si bata joc de topicul asta

va las sa va jucati intre voi

Singurul troll pari a fi tu

Doare adevarul? Asa se intampla cand copiezi si faci recenzii din pix

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator sarpe-incaltat

brett recenzii ? e din aceasi categorie de lingau pupincurist ca si picon

Am auzit ca e si urat si umbla si imbracat prost
  • Like 2
Link spre comentariu

iti zic prieteneste. nimeni care-i bazat pe treaba lui nu-ti ia in seama recenziile, chiar daca-s facute unor fetite de top, cum e cazul aici

Balena e ma-ta ca a facut un labar urat ca tine

Aide plm =))

D'aia trolezi ca nu te primesc fetele. Trebuie sa-ti puna o punga-n cap

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Balena e ma-ta ca a facut un labar urat ca tine

Aide plm =))

D'aia trolezi ca nu te primesc fetele. Trebuie sa-ti puna o punga-n cap

Paduche resapat si dezaxat , tu te-ai gasit sa faci gura ?

Ceva recenzii pe bune esti in stare sa compui..

Sau ai program de scandal.

@Andreea Rebeca , scuze pentru interventie

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Telefon: 0725653656

Neata baieti :girly  :girly 

100 lei-30minute                            

200lei-60minute
300lei-90minute

ÈXTRA :
Servicii noi :  :gifs_ojos

100lei-ON (oral neprotejat(In functie de igiena)
100lei-CIM (doar cu persoanele foarte selectate de catre mine)   :P

post-131372-0-10295800-1558595155_thumb.jpg

• Like 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...