cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Ham ham-ul asta de Lisandru actioneaza doar la comanda sefului sau pepelica. Gogule, discret, pana si Andreea Rebeka ti-a spus sa te opresti, dar mai important e sa asculti de porunca stapanului tau pepelica. Ai de :) mea Continuati PS: :))))Esti sigur Sandilaule? :laugh2 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 cat de sandilau esti sa faci taraboi o saptamana intreaga pe topicul Andreei ? l-ai avut mentor bun pe picon, bufonul de serviciu al forumului, el te-a invatat sa te caci sa si faci mizerii pe topice ? voi nu aveti nici o treaba cu acest forum, mereu va gasesc ba in Piata Obor, ba in Piata Rahova. Aveti noroc ca v-a dat primari abonamente gratuite ca sa cautati cel mai ieftin leustean, amarasteni analafabeti ce sunteti !Ia spune ANALfabetule, ce este in neregula unde am subliniat cu rosu? :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Ham ham-ul asta de Lisandru actioneaza doar la comanda sefului sau pepelica. Gogule, discret, pana si Andreea Rebeka ti-a spus sa te opresti, dar mai important e sa asculti de porunca stapanului tau pepelica. Ai de :) mea Continuati PS: :)))) Corect Esti sigur Sandilaule? :laugh2Mars ds pe topic ! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Corect Mars ds pe topic !Sterge-ti spumele de la gura ANALfabetule! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Sterge-ti spumele de la gura ANALfabetule! :laugh2 :laugh2 :laugh2Picon lasa topicul ! Faci circ pentru a avea ultimul cuvant ? 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 cat de sandilau esti sa faci taraboi o saptamana intreaga pe topicul Andreei ? l-ai avut mentor bun pe picon, bufonul de serviciu al forumului, el te-a invatat sa te caci sa si faci mizerii pe topice ? voi nu aveti nici o treaba cu acest forum, mereu va gasesc ba in Piata Obor, ba in Piata Rahova. Aveti noroc ca v-a dat primari abonamente gratuite ca sa cautati cel mai ieftin leustean, amarasteni analafabeti ce sunteti !ANALfabet pestan gretos! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Picoane te intreci cu gluma , esti bolnav ! Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Deja picon a luat-o razna rau de tot 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Cine e smekerul ala ? Ce treaba are poza cu Andreea ? Ala e salaul ? Deja picon a luat-o razna rau de totDeja o dai in benga! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Cine e smekerul ala ? Ce treaba are poza cu Andreea ? Ala e salaul ?Este un guvid homalau! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Deja o dai in benga! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Jet de pe topic ! 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Este un guvid homalau! :laugh2 :laugh2 :laugh2E guvidul Andreei ? Asta spui ? 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Jet de pe topic ! E guvidul Andreei ? Asta spui ? v-a dat primari abonamente gratuite :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 E guvidul Andreei ? Asta spui ?Nu am spus asta niciodata, am tot respectul pentru Andreea, nu pot spune asta despre toti idiotii care ii polueaza topicul! Eu doar va raspund HOMALAILOR! :laugh2 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Nu am spus asta niciodata, am tot respectul pentru Andreea, nu pot spune asta despre toti idiotii care ii polueaza topicul! Eu doar va raspund HOMALAILOR! :laugh2Raspunzi homalailor ? Te consideri homalau ? Am vazut ce respect ai pentru Andreea, ii futi topicul, bravo ! 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 v-a dat primari abonamente gratuite :laugh2 :laugh2 :laugh2 dezvolta ! 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Raspunzi homalailor ? Te consideri homalau ? Am vazut ce respect ai pentru Andreea, ii futi topicul, bravo !Dovada ca esti cretin! dezvolta !Cui, tie? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Besi in pl calului de handicapat! :laugh2 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Dovada ca esti cretin! Cui, tie? :laugh2 :laugh2 :laugh2 Besi in pl calului de handicapat! :laugh2De ce vorbesti urat ? Esti baut la ora asta ? Ce ti-a facut Andreea ? 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Raspunzi homalailor ? Te consideri homalau ? Am vazut ce respect ai pentru Andreea, ii futi topicul, bravo ! dezvolta !Muitza, iti propun sa ne ... intalnim :laugh2 :laugh2 :laugh2 pe DG, chiar nu am absolut nimic cu Andreea! Doar idiotii ca tine se ascund pe topicele fetelor! :laugh2 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Muitza, iti propun sa ne ... intalnim :laugh2 :laugh2 :laugh2 pe DG, chiar nu am absolut nimic cu Andreea! Doar idiotii ca tine se ascund pe topicele fetelor! :laugh2Chiar nu vrei sa lasi topicul fetei in pace ???? 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 De ce vorbesti urat ? Esti baut la ora asta ? Ce ti-a facut Andreea ?Tu cum ai vorbit ... stafide? Ti-am raspuns cu aceiasi moneda idiotule! :laugh2 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Chiar nu vrei sa lasi topicul fetei in pace ????Dar tu vrei, de ce nu incetezi sandilaule? 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Tu cum ai vorbit ... stafide? Ti-am raspuns cu aceiasi moneda idiotule! :laugh2Unde te-am injurat voinicule ? :)) 1 Link spre comentariu
corectoru Reputație: 191 Postat Septembrie 15, 2019 Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Dar tu vrei, de ce nu incetezi sandilaule?Nu imi mai raspunde si mergi la culcare ! Andreea a vazut adevaratele tale intentii ;) 1 Link spre comentariu
cristiansen1 Reputație: -616 Postat Septembrie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 15, 2019 Unde te-am injurat voinicule ? :))Peste tot sandilaule! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum