Sari la conținut

tu dai limbi ?

Postări Recomandate

Postat

conteaza ca piersicuta sa fie fresh epilata aranjata parfumata .Cosmar cand dai chilotii jos si te trezesti cu ditamai padurea :) piere tot chefu

• Telefon: 0770755746
  • Oras:București
  • Telefon: 0770755746
  • Oras:București
Postat

Da! 

• Oras:---
Postat

singura femeie, pe care nu o voia nimeni) si care mi s-a  oferit gratis mi-a zis "hai pune botu la scrumiera"

p.s. la scurtă vreme a lovit-o menopauza si fibromul uterin, după operație a rămas doar cu scrumiera uscată 

• Like 1
  • Oras:Not your fuckin' business !!
Postat

exista barbati care dau limbi si in fund? :s:s:s

Bineinteles ca da ... zona limitrofa anusului si perineul la femei mai ales, sunt impanzite de terminatii nervoase ale sistemului nervos periferic, care stimulate corespunzator, impreuna cu zona vaginala / clitoridiana pot produce orgasme fantastice fetelor :D ... am executat tehnica asta nu o data si rezultatele au fost uimitor de placute partenerei ...

• Like 2
Postat

Bineinteles ca da ... zona limitrofa anusului si perineul la femei mai ales, sunt impanzite de terminatii nervoase ale sistemului nervos periferic, care stimulate corespunzator, impreuna cu zona vaginala / clitoridiana pot produce orgasme fantastice fetelor :D ... am executat tehnica asta nu o data si rezultatele au fost uimitor de placute partenerei ...

esti genial, ai putea face educatie oro-sexuala in scoli, ca sa afle toti ce sti tu

• Like 1
Postat

Dau limbi civilelor, dar sincer ma plictisesc dupa cateva minute si le mai musc de pizda

Si nu te-ai trezit instantaneu cu cate-un genunchi in freza cand ai facut asta, ioooi  :slap2  ?

• Like 2
Postat

esti genial, ai putea face educatie oro-sexuala in scoli, ca sa afle toti ce sti tu

Multumesc frumos de apreciere :laugh2 ... vrei sa te inscrii la cursurile mele ? Ah, inca ceva, daca tot m-ai facut dascal: corect se scrie "ce stii tu", cu doi de "i", nu "ce sti tu", cu un singur "i" ... n-am idee cum te descurci cu educatia sexuala, dar cu limba romana o calci rau in strachini ;) ... multa sanatate !

• Like 3
Postat

Nu bai ca nu musc extrem de tare si intreb inainte daca au si ele perversiunea asta.

Oh, asa da, am luat-o ad-literam, ioooi ... mii de scuze :hihat...

• Like 1
Postat

Multumesc frumos de apreciere :laugh2 ... vrei sa te inscrii la cursurile mele ? Ah, inca ceva, daca tot m-ai facut dascal: corect se scrie "ce stii tu", cu doi de "i", nu "ce sti tu", cu un singur "i" ... n-am idee cum te descurci cu educatia sexuala, dar cu limba romana o calci rau in strachini ;) ... multa sanatate !

mă înclin în fața buzelor tale, atotștiutorule

p.s. vezi să nu te lingi pe buze când predai "studentelor"

• Like 1
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 touche !  :hihat 

• Like 3
  • Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822
  • Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3
Postat

singura femeie, pe care nu o voia nimeni) si care mi s-a  oferit gratis mi-a zis "hai pune botu la scrumiera"

p.s. la scurtă vreme a lovit-o menopauza si fibromul uterin, după operație a rămas doar cu scrumiera uscată 

Dau limbi civilelor, dar sincer ma plictisesc dupa cateva minute si le mai musc de pizda

Si nu te-ai trezit instantaneu cu cate-un genunchi in freza cand ai facut asta, ioooi  :slap2  ?

Nu bai ca nu musc extrem de tare si intreb inainte daca au si ele perversiunea asta.

Oh, asa da, am luat-o ad-literam, ioooi ... mii de scuze :hihat...

:laugh2 :laugh2 :laugh2 touche !  :hihat

:clapp  :laugh2  :laugh2  :laugh2 sunteti exceptionalii m-ati facut sa rad copios .

• Like 1
Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

:clapp  :laugh2  :laugh2  :laugh2 sunteti exceptionalii m-ati facut sa rad copios .

Ai standarde prea scazute.

Tu razi si daca vezi o pula, cred.  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Ai standarde prea scazute.

Tu razi si daca vezi o pula, cred.  :laugh2  :laugh2

Zici 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Unii recunosc altii nu , unii vor dar n-au curaj .

Daca imi place partenera si e curata,dau limbi cu placere.

• Like 1
Postat

Unii recunosc altii nu , unii vor dar n-au curaj .

Daca imi place partenera si e curata,dau limbi cu placere.

Corect, cea mai succinta sinteza de pana acum de pe acest topic ... chapeau bas :hihat...

• Like 1
Vizitator david2020
Postat

Toți dau! :))

Vizitator bubico
Postat

Doar la alea care trec testul grila, la alealalte care is doar frumoase limbi in gura iar la celelalte ughhh... stanga imprejur la usa.

Vizitator caproshu
Postat

Doar la alea care trec testul grila, la alealalte care is doar frumoase limbi in gura iar la celelalte ughhh... stanga imprejur la usa.[/quote

Care este testul grila? Ca la examenul auto?? ðŸ˜ðŸ˜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...