Sari la conținut

De la Bacau Ana&Roxana in deplasare la Piatra 0755362594

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

Buna. O sa vin sigur pe data de 21 si 22 luna aceasta.

Ca de obicei preturile vor fi: 150 jumatate de ora o finalizare si 250 o ora 2 finalizari cu oral si normal protejat. Se poate oral neprotejat in functie de igiena, asta vazand la fata locului. Constitutia mea este aceasi ca si in pozele anterioare. Din pacate nu pot efectua alte poze pana in data venirii mele. Locatia o precizez la telefon. Despre Roxana... nu va pot spune ceva cu certitudine. Va astept cu mare drag.

• Like 1
  • Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum
  • Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum
Postat

Deci în Piatra, nu în Bacău?

• Oras:here & there
Postat

Ok atunci.Multumesc pentru informatii. Te astept cu mare interes. :yummy

Vizitator ovomike
Reputație: 0
Postat

Buna, imi poti spune daca ai accepta sa "initiezi" un baiat?

Vizitator ovomike
Postat

Adică vrei să-ți spargă anusul?!?

Daca la asta te-ai dus cu gandul...🙄
Postat

Buna, imi poti spune daca ai accepta sa "initiezi" un baiat?

Mi-ar face placere sa imi las amprenta intr-un mod placut in viata cuiva. Da!

Postat

Mai este putin si vin. Pe data 21 o sa deschid telefonul dimineata. (0755362594)

Va astept cu programari.

• Like 2
Postat

Speram sa te prindem la telefon .La un program te-ai gandit , sau ne anunti atunci ? Mersi.

• Like 1
Postat

Buna seara. Maine o sa deschid telefonul la ora 9:00 pentru programari, iar acestea se vor face incepand cu ora 12 deoarece atunci voi fi cazata. Voi avea o locatie centrala, usor accesibila, posibil cu intrare prin spate... Vedem. Roxana nu vine din pacate caci nu ii permite programul. ;**

• Like 1
Postat

Buna seara. Maine o sa deschid telefonul la ora 9:00 pentru programari, iar acestea se vor face incepand cu ora 12 deoarece atunci voi fi cazata. Voi avea o locatie centrala, usor accesibila, posibil cu intrare prin spate... Vedem. Roxana nu vine din pacate caci nu ii permite programul. ;**

Buna dimineata.Ai mesaj pe telefon.Mersi.

• Like 1
Postat

Deci , recenzie : proaspat intors de la aceasta super fata ( inca tremur ) nu am decat cuvinte de lauda pentru ea, pentru mine nu ( nu am reusit a2a finalizare) .Pentru mine in schimb a fost click-ul perfect as putea spune , probabil si pt ea , ne-am cam placut din prima.Nu am de gand sa detaliez tot ce s-a intamplat in cele 50-60 de minute petrecute cu ea , asta ramane doar intre noi 2.Abia acum am aflat ce am pierdut cat timp activa pe Bacau .Cine stie poate voi mai avea placerea sa o mai intalnesc vreo data.Ca si idee pentru cat sta in aces oras nu e de pierdut , pt mine a fost amanta perfecta , poate pentru altii nu va fi la fel.De data asta nu dau nici o nota , pentru mine au fost 50-60 de minute perfecte.

Te pup si iti doresc tot binele de acum inainte.

Semnat , Solist.( stii despre cine este vorba)

• Like 3
Vizitator ovomike
Postat

Ti-am lasat un mesaj pe telefon.

Postat

Buna! Maine as vrea aa vin cu un prieten la tine, te deranjează daca venim amandoi?

:))) Ar fi interesant. Deja mi-am facut ceva fanetzii. M-as simtii ca o zeita, asta daca a-ti fi atenti la senzatiile si manifestarile mele, astfel incat amandoi sa ma duceti pe culmile placerii. Astept apel pentru programare. :)) ;**

• Like 1
Postat

Deci , recenzie : proaspat intors de la aceasta super fata ( inca tremur ) nu am decat cuvinte de lauda pentru ea, pentru mine nu ( nu am reusit a2a finalizare) .Pentru mine in schimb a fost click-ul perfect as putea spune , probabil si pt ea , ne-am cam placut din prima.Nu am de gand sa detaliez tot ce s-a intamplat in cele 50-60 de minute petrecute cu ea , asta ramane doar intre noi 2.Abia acum am aflat ce am pierdut cat timp activa pe Bacau .Cine stie poate voi mai avea placerea sa o mai intalnesc vreo data.Ca si idee pentru cat sta in aces oras nu e de pierdut , pt mine a fost amanta perfecta , poate pentru altii nu va fi la fel.De data asta nu dau nici o nota , pentru mine au fost 50-60 de minute perfecte.

Te pup si iti doresc tot binele de acum inainte.

Semnat , Solist.( stii despre cine este vorba)

Buna. Merci de recenzie :)) A fost chiar minunat cum si in ce fel ne-am petrecut putinul timp. M-ai flatat. Am fost si sunt intr-o dispozitie excelenta, chiar m-am simtit bine si nu numai cu tine ci toata ziua. Chiar mi-a fost dor sa ma "destrabalez" :))) Merita tot efortul. Sunteti minunati. Love you guys :* :* :*
Postat

Pun mai tarziu o poza pentru toti. Va pup.

bine ai revenit pe baricade! Cat mai stai în Piatra, poate trag o fuga
  • Like 1

Postat

bine ai revenit pe baricade! Cat mai stai în Piatra, poate trag o fuga

Plec in seara aceasta din pacate. Daca poti veni... te astept cu mare drag.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...