maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 9, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 9, 2019 Buna. O sa vin sigur pe data de 21 si 22 luna aceasta. Ca de obicei preturile vor fi: 150 jumatate de ora o finalizare si 250 o ora 2 finalizari cu oral si normal protejat. Se poate oral neprotejat in functie de igiena, asta vazand la fata locului. Constitutia mea este aceasi ca si in pozele anterioare. Din pacate nu pot efectua alte poze pana in data venirii mele. Locatia o precizez la telefon. Despre Roxana... nu va pot spune ceva cu certitudine. Va astept cu mare drag. 1
alungatul Reputație: 363 Postat August 10, 2019 Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum Postat August 10, 2019 Deci în Piatra, nu în Bacău?
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 11, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 11, 2019 Deci în Piatra, nu în Bacău?In Piatra o sa vin. :** 1
solist Reputație: 29 Postat August 13, 2019 Oras:here & there Oras:here & there Postat August 13, 2019 Ok atunci.Multumesc pentru informatii. Te astept cu mare interes. :yummy
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 13, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 13, 2019 Ok atunci.Multumesc pentru informatii. Te astept cu mare interes. :yummy:** ma bucur!!!
Vizitator ovomike Reputație: 0 Postat August 17, 2019 Postat August 17, 2019 Buna, imi poti spune daca ai accepta sa "initiezi" un baiat?
Vizitator ovomike Reputație: 0 Postat August 18, 2019 Postat August 18, 2019 Adică vrei să-ți spargă anusul?!?Daca la asta te-ai dus cu gandul...🙄
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 18, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 18, 2019 Buna, imi poti spune daca ai accepta sa "initiezi" un baiat?Mi-ar face placere sa imi las amprenta intr-un mod placut in viata cuiva. Da!
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 18, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 18, 2019 Mai este putin si vin. Pe data 21 o sa deschid telefonul dimineata. (0755362594)Va astept cu programari. 2
solist Reputație: 29 Postat August 18, 2019 Oras:here & there Oras:here & there Postat August 18, 2019 Speram sa te prindem la telefon .La un program te-ai gandit , sau ne anunti atunci ? Mersi. 1
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 20, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 20, 2019 Buna seara. Maine o sa deschid telefonul la ora 9:00 pentru programari, iar acestea se vor face incepand cu ora 12 deoarece atunci voi fi cazata. Voi avea o locatie centrala, usor accesibila, posibil cu intrare prin spate... Vedem. Roxana nu vine din pacate caci nu ii permite programul. ;** 1
solist Reputație: 29 Postat August 21, 2019 Oras:here & there Oras:here & there Postat August 21, 2019 Buna seara. Maine o sa deschid telefonul la ora 9:00 pentru programari, iar acestea se vor face incepand cu ora 12 deoarece atunci voi fi cazata. Voi avea o locatie centrala, usor accesibila, posibil cu intrare prin spate... Vedem. Roxana nu vine din pacate caci nu ii permite programul. ;**Buna dimineata.Ai mesaj pe telefon.Mersi. 1
mrrobot24 Reputație: 0 Postat August 21, 2019 Postat August 21, 2019 Poze noi cu tine putem vedea? 😄 1
solist Reputație: 29 Postat August 21, 2019 Oras:here & there Oras:here & there Postat August 21, 2019 Deci , recenzie : proaspat intors de la aceasta super fata ( inca tremur ) nu am decat cuvinte de lauda pentru ea, pentru mine nu ( nu am reusit a2a finalizare) .Pentru mine in schimb a fost click-ul perfect as putea spune , probabil si pt ea , ne-am cam placut din prima.Nu am de gand sa detaliez tot ce s-a intamplat in cele 50-60 de minute petrecute cu ea , asta ramane doar intre noi 2.Abia acum am aflat ce am pierdut cat timp activa pe Bacau .Cine stie poate voi mai avea placerea sa o mai intalnesc vreo data.Ca si idee pentru cat sta in aces oras nu e de pierdut , pt mine a fost amanta perfecta , poate pentru altii nu va fi la fel.De data asta nu dau nici o nota , pentru mine au fost 50-60 de minute perfecte.Te pup si iti doresc tot binele de acum inainte.Semnat , Solist.( stii despre cine este vorba) 3
sicilian92 Reputație: 5 Postat August 21, 2019 Postat August 21, 2019 Buna! Maine as vrea aa vin cu un prieten la tine, te deranjează daca venim amandoi? 1
Vizitator ovomike Reputație: 0 Postat August 21, 2019 Postat August 21, 2019 Ti-am lasat un mesaj pe telefon.
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 21, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 21, 2019 Buna! Maine as vrea aa vin cu un prieten la tine, te deranjează daca venim amandoi?:))) Ar fi interesant. Deja mi-am facut ceva fanetzii. M-as simtii ca o zeita, asta daca a-ti fi atenti la senzatiile si manifestarile mele, astfel incat amandoi sa ma duceti pe culmile placerii. Astept apel pentru programare. :)) ;** 1
sicilian92 Reputație: 5 Postat August 21, 2019 Postat August 21, 2019 Te sunam maine.. Eu unul sunt mai timid 😋 1
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 21, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 21, 2019 Deci , recenzie : proaspat intors de la aceasta super fata ( inca tremur ) nu am decat cuvinte de lauda pentru ea, pentru mine nu ( nu am reusit a2a finalizare) .Pentru mine in schimb a fost click-ul perfect as putea spune , probabil si pt ea , ne-am cam placut din prima.Nu am de gand sa detaliez tot ce s-a intamplat in cele 50-60 de minute petrecute cu ea , asta ramane doar intre noi 2.Abia acum am aflat ce am pierdut cat timp activa pe Bacau .Cine stie poate voi mai avea placerea sa o mai intalnesc vreo data.Ca si idee pentru cat sta in aces oras nu e de pierdut , pt mine a fost amanta perfecta , poate pentru altii nu va fi la fel.De data asta nu dau nici o nota , pentru mine au fost 50-60 de minute perfecte.Te pup si iti doresc tot binele de acum inainte.Semnat , Solist.( stii despre cine este vorba)Buna. Merci de recenzie :)) A fost chiar minunat cum si in ce fel ne-am petrecut putinul timp. M-ai flatat. Am fost si sunt intr-o dispozitie excelenta, chiar m-am simtit bine si nu numai cu tine ci toata ziua. Chiar mi-a fost dor sa ma "destrabalez" :))) Merita tot efortul. Sunteti minunati. Love you guys :* :* :*
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 21, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 21, 2019 O poza cu tine se poate?Pun mai tarziu o poza pentru toti. Va pup.
vat69 Reputație: 3014 Postat August 22, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Postat August 22, 2019 Pun mai tarziu o poza pentru toti. Va pup.bine ai revenit pe baricade! Cat mai stai în Piatra, poate trag o fuga 1
iulian666 Reputație: 36 Postat August 22, 2019 Oras:Iași Oras:Iași Postat August 22, 2019 Ce preturi aveti fetele ?
maya&deea92 Reputație: 180 Postat August 22, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Autor Postat August 22, 2019 bine ai revenit pe baricade! Cat mai stai în Piatra, poate trag o fugaPlec in seara aceasta din pacate. Daca poti veni... te astept cu mare drag.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum