Sari la conținut

De la Bacau Ana&Roxana in deplasare la Piatra 0755362594

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

Ai uitat de poza

Le aveam facute, dar nu am avut posibilitate sa le pun aseara..repede te-ai luat de mine. :(

Postat

arăți puțin schimbata dar în sensul foarte bun. Totuși la Bacău n-o sa activezi?

Din pacate nu. Doar am facut o escapada, destrabalare... insa ma gandesc sa mai fac una pana la mijlocul lui septembrie. A fost frumos, m-am distrat, experientele au fost unice si deosebite in parte. Va imbratisez!

Postat

Salutare, vin si eu cu o recenzie cu intarziere. Joi, am fost la Ana, am stat la taclale cateva minute bune, am discutat ca si cum o faceam cu o prietena mai veche; apoi am intrat pe rand la dus si pe urma in camera de actiune. M-a facut sa ma simt foarte bine, de aceea am stat 2 numere. Nu are rost sa detaliez serviciile pe care le presteaza pt ca lumea care a fost la ea, banuiesc ca stie ce face Ana. Merita sa o vizitati, ori de cate ori aveti ocazia.

Salutari si tie Ana, sper ca stii cine sunt; (baiatul de "23 de ani", cel cu sfaturile. Te pup

• Like 1
Postat

Salutare, vin si eu cu o recenzie cu intarziere. Joi, am fost la Ana, am stat la taclale cateva minute bune, am discutat ca si cum o faceam cu o prietena mai veche; apoi am intrat pe rand la dus si pe urma in camera de actiune. M-a facut sa ma simt foarte bine, de aceea am stat 2 numere. Nu are rost sa detaliez serviciile pe care le presteaza pt ca lumea care a fost la ea, banuiesc ca stie ce face Ana. Merita sa o vizitati, ori de cate ori aveti ocazia.

Salutari si tie Ana, sper ca stii cine sunt; (baiatul de "23 de ani", cel cu sfaturile. Te pup

Salutari! Era frumos daca puteam sta si mai mult de vorba, dar ne-am distrat... Ce sa mai zicem. Te pup si ai grija sa fi fericit tu si cei din jurul tau. :**
Postat

Hei am fost la Ana miercuri seara si totul a fost perfect merita numai note de 10. Pacat ca s-a putut doar un numar amandoi fiind obositi. Abia astept sa mai vii in Piatra daca se poate dupa 16 septembrie ar fi perfect

• Oras:Piatra Neamt
Postat

Nu, acum nu mai sunt. Dar ma gandesc sa mai vin o data :))

Pai hai cat mai curand că nu au reusit toti sa se bucure de prezenta ta 😉😉

• Oras:here & there
  • Oras:here & there
Postat

Joi si vineri (5-6) o sa fiu in Piatra. O sa am tot o locatie centrala. Va astept!

Da da , ne auzim cu siguranta  :kiss3

Postat

Joi si vineri (5-6) o sa fiu in Piatra. O sa am tot o locatie centrala. Va astept!

Vineri la cat pleci?

Postat

O sa vin cu o prietena sa imi tina companie si atat. Joi dimineata la ora 9:00 o sa deschid telefonul si o sa va astept tot la fel cu programari incepand cu ora 12. Nu stiu exact vineri pana la ce ora o sa stau caci am o obligatie familiala si cred ca v-a trebui sa plec mai devreme. O sa va tin la curent joi cu acest detaliu. Pana atunci va pup si abea astept sa ne distram.

Postat

Bună seara. Iubita mea are fantezia de a o face cu mine și încă o fată. Accepți cumva cupluri?

Da, accept. Sincer ... vreau sa ne distram, sa ne simtim bine si sa fim degajati. Cred ca o pot face fericita pe iubita ta. :))

Postat

O sa vin cu o prietena sa imi tina companie si atat. Joi dimineata la ora 9:00 o sa deschid telefonul si o sa va astept tot la fel cu programari incepand cu ora 12. Nu stiu exact vineri pana la ce ora o sa stau caci am o obligatie familiala si cred ca v-a trebui sa plec mai devreme. O sa va tin la curent joi cu acest detaliu. Pana atunci va pup si abea astept sa ne distram.

Ai acelasi numar de telefon?

Postat

Da, accept. Sincer ... vreau sa ne distram, sa ne simtim bine si sa fim degajati. Cred ca o pot face fericita pe iubita ta. :))

Ai plecat?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...