Sari la conținut

MARE CHEF DE PU** !!

Postări Recomandate

• Oras:Mihai Bravu (Prosper)
Postat

Ai chef de o femeie care sa nu zica nu indiferent de cat de pervers si dur ai fi?! Sunt la distanta de un telefon!! Dominare pasiva si activa,deepthroat,facefuck,facesitting,footjob,spanking,spitting,uro,normal in orice pozitie,fin orala,faciala sau corporala.

0737.204.401

250 ron ora

post-100870-0-16577600-1441799840_thumb.jpg

post-100870-0-84281600-1441799866_thumb.jpg

post-100870-0-73301800-1441799881_thumb.jpg

post-100870-0-10312400-1441799896_thumb.jpg

post-100870-0-23515600-1441799919_thumb.jpg

post-100870-0-77929000-1441799939_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Ai merge inchiriata o ora doar sa te-nrosim toata cu palme si nu numai...

Vorbe... :-)

• Oras:București
Postat

Hei,pe bune,nu organizezi un small gangbang? :) ceva gen,3-4 persoane...nu mai mult...

Postat

Hei,pe bune,nu organizezi un small gangbang? :) ceva gen,3-4 persoane...nu mai mult...

Pai eu sa il organizez?? Eu sunt deschisa la orice!! Astept sa va organizati :-)

Postat

imi faci reducere ?

am putza mica

Lol

Reducere? Nope! Marimea nu conteaza :-P

Postat

Hmmm, gang-bang cu Aida ? :) Suna bine.

Daca nu sunt mai mult de 2-3 persoane, I'm in :)

Ok!! Pai esti tu,Morris si cu mine. Mai asteptam pe cineva? Sau o facem in trei?

• Oras:Bucuresti
Postat

Morris, cotizam fiecare 250 pe ora ? Esti de acord ? Eu as cam vrea doua ore dar 500 de lei imi depasesc bugetul ...  Cum zici si tu.  Iar daca Aida are si ea o opinie, e binevenita :)

Postat

Pai eu sa il organizez?? Eu sunt deschisa la orice!! Astept sa va organizati :-)

Am sa iau legatura cu tine in cursul zilei de maine sa stabilim mici detalii :*

Postat

Hmmm, gang-bang cu Aida ? :) Suna bine.

Daca nu sunt mai mult de 2-3 persoane, I'm in :)

Pana acum 2 doritori. Inca unul si ar fi mai mult decat bine...
Postat

Ochelarii aia ma inebunesc, Parca e secretara de la servici pe care ai vrea sa o futi dar nu stii cum ..... :)

Morris, daca stabilesti ceva, da-mi te rog un mesaj la armand_0020   at  yahoo  dot  com

Il verific ''regulat''    :D

Postat

Ochelarii aia ma inebunesc, Parca e secretara de la servici pe care ai vrea sa o futi dar nu stii cum ..... :)

Morris, daca stabilesti ceva, da-mi te rog un mesaj la armand_0020   at  yahoo  dot  com

Il verific ''regulat''    :D

Astazi sun sau poate chiar ii fac o vizita,sa testez terenul, si dupa ce stabilesc impreuna cu Aida toate detaliile,anunt aici.
Postat

Buna . Va intalniti cu un cuplu la hotel ?

Buna . Va intalniti cu un cuplu la hotel ?

Buna

Sigur k da,insa nu am acelasi pret pt outcall. Suna-ma

Postat

Morris, cotizam fiecare 250 pe ora ? Esti de acord ? Eu as cam vrea doua ore dar 500 de lei imi depasesc bugetul ...  Cum zici si tu.  Iar daca Aida are si ea o opinie, e binevenita :)

Buna

Am primit un sms de la Morris insa,indiferent cat de mult ador ideea de gang bang nu pot sa fac asta just for d

Am sa iau legatura cu tine in cursul zilei de maine sa stabilim mici detalii :*

Suna-ma cand poti te rog k din pacate nu sunt de acord cu ceea ce mi-ai propus in sms:-(

Postat

Imi cer scuze dar nu am postat mesajul complet. Ideea e in felul urmator,ador sexul si de aceea am inceput aceasra "meserie" la o varsta asa inaintata,insa este evident k o fac si pt bani. Asa k din moment ce tariful meu este de 250ron/ora/de persoana,si NU percep nimic in plus pt gang bang,desi este ceva ce nu faci zi de zi,faptul k mi se ofera pt asta mai putin decat iau pt un sg client ma face sa spun ..NO COMMENT :-(

Postat

Dar nu e nevoie de nici o explicație. E dreptul tau pana la urma si eu (cel putin) il respect.

Insa, din punctul meu de vedere, daca vin sa zicem cu Morris la tine, timpul de o ora se cam imparte la doi.... Pt ca fiecare o sa vrea sa fie in tine cat mai mult :)

You know what I mean .

Poate reușim totuși sa organizam ceva pe viitor. Dar sa nu fie pe fuga, sa putem bea si un pahar, sa mai vorbim. Cam asta e ideea mea de distracție. Acum cum zici si tu.

Postat

Bun. Am luat legatura astazi cu domnita aceasta superba. Am socializat si am stabilit urmatoatele:

-timp alocat distractiei:2 ore

-tarif pret/ora pentru fiecare participant:250Ron

-numar participanti:3,maxim 4.

Doritorii,rog sa posteze aici si ii voi contacta pentru o intalnire,la o bere,pentru a stabili ultimele detalii.

O seara buna va doresc!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.