Sari la conținut

0748485960/0753764199

Postări Recomandate

Postat

este vorba despre alina cea care sta la ultimul bloc de la iesirea din galati spre tecuci.sia schimbat numarul de telefon, a fost plecata o perioada dar a revenit.adaug doua linkuri cu anunturile ei pt mai multe detalii unde are si o poza>http://www.anunturi-az.ro/companie_intima_690067.htmlhttp://www.anunturi-az.ro/companie_intima_661512.htmllocatie curata am facut dus mia dat prosop din sifonier curat baia curata nu moderna de lux dar arata bine.actiunea se petrece in sufragerie unde are un pat mare si destul de ingrijit. de cate ori am fost inafara de prosopul de la dus am observat k si pe pat iafara de cearceaf era un prosop intins foarte curat se vedea k a fost inlocuit k nu era botit, si am fost de vreo patru ori, deci un lucru de apreciat si sa nu uit si-a pus silicoane care arata destul de frumos.atitudine de nota 10servicii oral neprotejat normal protejatnote:oral 8 o singura data mai de mult finalizare orala acum nu stiu nam intrebatnormal 7(sta in orice pozitie dar nu se implik) stramtutapret 100/200hfk nam intrebat dar nu credconcluzia mea de revenit.dak are cineva vreo intrebare raspund cu cea mai mare placere dak stiu.

Postat

am vorbit si eu cu ea,intr-adevar ea e ,prima oara imi negase dar pana la urma a recunoscut ca este ea,mie mi-a spus alte tarife 70ron oral,100 finalizarea,150ora ,inca nu am reusit sa ajung la ea,daca prima oara se fofilise cand ajunsesem la ea,acum nu am mai avut timp sa ajung,sper sa ajung in saptamanile astea 2

Vizitator yogibubu
Reputație: 0
Postat

stimati colegi, din link-uri rezulta ca la ultimul anunt fata cere preturi de criza.oricum citind ultima postare cum ca nu s-ar implica prea tare nu cred ca ar mertita 100 ron tura :dodgy:

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
imi puteti spune si mie cu ce a gresit gaby_galati de a fost dat afara k nu inteleg sunt nou makr sa nu gresesc ca si el

Bine ai re-venit pe forum gaby_galati. Recenziile postate de tine nu contineau suficiente detalii si se confundau cu reclama. Regulamentul de postare este aici  pentru a evita urmatoarele neplaceri. :wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator jackgl24
Postat

Exista si alta modalitate de contact? De mult incerc sa dau de domnisoara si nu reusesc :(.

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat
Exista si alta modalitate de contact? De mult incerc sa dau de domnisoara si nu reusesc :(.
eu_mihaiela25 id-ul,dar nu sta foarte mult pe mess,este directa zice pret,locatie si lasa nr de tel.Inca nu am reusit sa trec pe la ea
Vizitator jackgl24
Postat
eu_mihaiela25 id-ul' date='dar nu sta foarte mult pe mess,este directa zice pret,locatie si lasa nr de tel.Inca nu am reusit sa trec pe la ea[/quote']Multumesc!
Postat

Am fost la domnisoara, mai bine zis am revenit dupa ceva timp. Pot spune ca de la precedenta intalnire, care a avut loc inainte sa ia acea pauza, am observat cateva schimbari in bine: sani noi, foarte reusiti si oral cu finalizare orala. Atitudinea este aceeasi, adica una primitoare, locatia aceeasi, curata. Ca si prestatie, am primit doar oral (din motive lunare), care a fost unul de nota 8 spre 9, fara DT si pentru care am platit 70 RON.Concluzia: de revenitPS: doar unul din numere e valabil, dar nu mai retin care din ele

Postat

salutare la toata lumea m-am hotarat sa scriu si eu o recenzie despre domnisoaraam fost acum 2 saptamani dar n-am avut timp sa scriu nimic deoarece am fost plecat putin.in primul rand locatia nu o mai amintesc e cea scrisa mai sus, curata am facut dus mi-a dat prosop din sifonier curat, servicii oral neprotejat si normal protejat.note:oral 8-9normal 7(sta in orice pozitie dar nu se implik)pret 100/200h(cel putin mie asa mi-a zis)platit 100 pentru o finalizarefk nam intrebat dar nu credconcluzia mea de revenit.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.