Sari la conținut

Sunteti de acord cu mariajul intre persoanele de acelasi sex?

bipolar

12 membri au votat

1. 1. Sunteti de acord cu casatoria intre persoanele de acelasi sex?

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Da,  doar nu e vorba de nunta la biserica, deci argumentele cu sfintenia casniciei nu tin.

Mi se pare nedrept fata de cuplurile homosexuale ca dupa un trai impreuna de multi ani la moartea vreunuia dintre ei cel care ramane in urma sa fie in ochii legii ca un om strain, la fel de ciudat este ca partenerul sa nu poata lua decizii medicale desi  cel bolnav e extradat de familie din cauza preferintelor sexuale, in caz de boala tot familia ar decide , desi nici nu il mai cunosc...

Stiu, actul de casatorie teoretic da drept de adoptie, insa in cazul unei adoptii oricum se decide de la caz la caz, asa ca faptul ca copilul ar avea de suferit daca creste intr-o astfel de familie cu siguranta ar fi luat in calcul de autoritati

Link spre comentariu
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...

Mai in gluma, as soune "DA", ce homosexualii/lesbienele nu merita sa sufere chinurile casniciei? :D La mod serios, am votat "NU", ideea mi se pare gresita, aceea de a asimila conceptul de familie unei relatii care nu are unul din rolurile esentiale ale acesteia, de a produce urmasi. Mai mult, deschide poarta catre adoptiile cuplurilor gay, chestie cu care clar nu sunt de acord.

Link spre comentariu

• Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant

NU.Am urmarit pe net reportajul SODDOM....spre final aratau cupluri de homo si de lesbience care aveau adoptati copii,se vedea pe chipul lor o trauma de nedescris,se vedea cum zambetul de copil nu a fost prezent niciodata pe chipul lui si cum este sortit insingurarii si marginalizarii...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...