bipolar Reputație: 535 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Septembrie 12, 2015 Pentru ca ramon2006 mi-a stricat topicul dedicat hobby-urilor, am creat acest topic pentru cei care sunt pasionati de poezie.Aici va puteti expune creatile literare.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 12, 2015 Pentru ca ramon2006 mi-a stricat topicul dedicat hobby-urilor, am creat acest topic pentru cei care sunt pasionati de poezie.Aici va puteti expune creatile literare.fix acu ma puneam sa postez 1. ce aveti ba cu fata de nu o lasati sa se joace, las ca ii deschide bipolar thread. fara nicio caterinca ca acu ma puneam sa scriu asta ) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Asta este topic dedicat Sianei, ea e poeta forum-ului !
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 De pe net :laugh2 In barul din ConstantaIn barul din ConstantaUnde se bea vermult,Am cunoscut pe TantaSi nici nu-i prea demult.Se legana inalta,In fusta-i de nylon,Cu paiul, dintr-o halba,Bea whisky-ul cu sifon.Eu beam cu cumpatareUn gin cu tonic mult,Pe geam, din departare,Marea canta-n tumult.Doi marinari cu-o sora,De-aceea din spital,Cantau voiosi la proraBand bere Litoral.Canta Nelly Furtado,Suna ca un fadou,Sorbeam un amarettoSi-umpleam un vechi tricou.Cand incepu tangoulCu ritmu-i un-doi-trei,Mi-am incercat tupeulDansand-o cu temei.Ea mi-a soptit, cam dulce,La pieptu-mi de otel,Stiu c-ai citit Neculce,Dar nu mi-e somn de fel. 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 2 3
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 Intr-o balta neagra,Patru ochi luceste.Ce sa fie oare?Cred ca e doi peste 3
justlove Reputație: 8972 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Septembrie 12, 2015 Ma uit la luna ...luna-i sus,Ma uit la stele...stele nu-s,Ma uit la punga ...punga-i goala,Ma uit la tine.. mi se scoala...asta-i buna? 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 cat par la pizda voi aveti,de-atatea ori sa va futeti,iar dragalasul de lindicnoi sa il mai futem un pic.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Pastorala Sta Grivei pe ganduri dus Singur cuc bastardu' Isi ridica cracu'n sus Si stropeste gardu'. Doi cocosi se iau la sfada Pentru o gaina; Iar magarul, tot magar Trage o beshina A iesit un bobocel Roshu la culoare Ca o putza de catzel Care-a stat la soare! Un berbec cu curu-n sus Scuipa o cacareaza. I-a intrat un vierme-n cur Si-l cam enerveaza. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Trei iepuri se catarau Tot plonjand la fund, Soarecii cu solzi cantau Ma lasau flamad. Doar o vrabie mai rage, Peste valea cea inalta. Curcubeu in alb si negru M-am izbit in el odata! Peste codri verzi de..paine, Am facut-o lata. Sufletul iesi din mine Sub aceeasi fata. 1
gabrogabro Reputație: 2358 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 12, 2015 Crunta mea pedeapsaAcum si totdeaunaEste,ca sa n-o am,Dar s-o iubesc intr-una
jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Septembrie 12, 2015 De cand si-a gasit in De cand si-a gasit in pat Concubina c-un amant, Take doar un gind mai are: Cum sa faca,s-o omoare, In asa fel,ca sa para, C-a fost moarte naturala. De la un amic,Vasile, Primeste sfaturi utile: -Takita,tu esti barbat Ademeneste-o la pat! Te pui cu"pixul"pe ea, Sa respire,n-o lasa! Dar stii cum?Si zi si noapte; Si prin fata si prin spate Pe sofa,ori pe covor, In living,in dormitor, Sa o tii Takita-n "pix" Patruzeci de zile fix! Si,cand aste zile-or trece, O s-o pupe ma-sa rece. Se duce Take degraba Si se apuca de treaba. Dupa treiscinci de zile, Se-ntalneste cu Vasile. -Take,ce-i de capul tau? Arati groaznic,arati rau, Esti slab ca firul de iarba Si-ai un tremurat in barba; Ori nu bei?Ori nu mananci? Sau poate ca ai limbrici? Amice,nu e de bine; Vad cimitirul prin tine. Barem,doamna, cum arata? Tot ca tine,daramata? -As! Ea canta si danseaza, E vesela, jubileaza, Dobitoaca! Habar n-are Ca peste cinci zile moare.
jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Septembrie 12, 2015 In piata la o taraba Undeva In piata la o taraba Undeva spre Casa Alba Take bea tuica la halba. Cu el soacra-i si-i nervoasa Ca, betivu', nu se lasa , Dus de-acolo catre casa. Takita,beat chior,catran, Se ia de un militian. -Tu,ma sticlete,zevzec Daca eu iti dau un bec, Poti sa imi produci dovezi, Ca stii sa-l insurubezi, Far'sa ai o masa mare Invartita de-ajutoare? Militianul ofensat Iute l-a incatusat. Soacra,incercand s-o drega, Umil de "organ" se roaga: -Iarta-l, domnu' ofiter! Nu-i om rau,dar asa-i el; Daca bea peste masura Cu toti prostii se ia-n gura. Militianul,dilimake, Il slobozeste pe Take. -Soacra, ma, sa iti traiasca! Vezi? Ea stie sa vorbeasca.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Septembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Septembrie 13, 2015 Ramai sa mai ciocnim o cupaLa hanul vechi de pe coclauriCaci pentr-un vin si pentru tineMai am in san trei pungi cu aurRamai sa ne-alungam tristeteaSi setea fara de-alinareCu vinul negru de la hanulDin valea umbrelor fugareStii tu, frumoaso, ca ulciorulDin care bei infrigurataE faurit din taina sfantaDin taina unui trup de fataL-a faurit candva olarulCel inspirat de duhul rauDin taina unui trup de fataFrumos si cald ca trupul tauInmiresmeaza-te frumoasoCa pe-un altar de mirodeniiCand zarea-i plina de albastruCand lumea-i plina de vedeniiSi-atat cat darurile noastreMai au pe margini bucuriiCaci maine in zadar vei bateLa porti de suflete pustiiCa maine-om putrezi-n morminteUitati nepomeniti de nimeniCaci maine vor veni olariiSa fure lut din tintirimeSi trupul tau care mi-e astaziCel mai iubit dintre limanuriVa fi un biet ulcior din careVor bea drumetii pe la hanuri Ulciorul de Oram Khayam
sugardaddy Reputație: -354 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 18, 2015 Să ningem (Răzvan Nicula) Să ningem dinspre munţi în grea ninsoarePeste pământul negru şi-ngheţat,Pe vieţi, cu cerul, să facem o prinsoare –Că ce ne înconjoară pe veci va fi uitat.Să ningem dinspre ceruri grea ninsoare,Adânc să cad în sufletu-ţi, plutind –Un talisman, o rază ca de soare,Dinspre dumnezeire vestitor venind.Să ningem unu-ntr-altul grea ninsoare,Fierbinte nea în sufletu-mi să fii,Până pica-voi, fără de suflare,Şi te-oi striga din nopţile pustii.Dar pân’ atuncea să îmi ningi în vene,Să-mi curgi, fluidă, prin sânge, prin artere,În inima-mi să-ţi construieşti, alene,Cetăţi întregi de vise efemere,Iar sărutările-mi să-ţi ningă pieptulŞi coapsele, albastre şi fierbinţi,Până ce altul o să îmi fure dreptulDe a îţi sta alături printre sfinţi.Ţi-aş ninge ochii-adânci şi luminoşi,Ţi-aş ninge părul de mătase brună,Ţi-aş ninge sânii, tari şi cuvioşi,Stârnind în ei toridă, grea furtună.Ţi-aş ninge în căuşul palmelor uitateCândva pe trupu-mi gol şi imoral,Aş ninge-ntreg, pân’ ai să uiţi de toate,De mângâieri şi de sărutu-mi material.Tu ninge-mă cu sărutări pe tâmple,Cu mângâieri pe pumnul spre ceruri încleştat,Nu te gândi deloc la ce o să se-ntâmple.La vară m-oi topi, tu mă vei fi uitat. 1 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 1, 2016 UpAcum să vă văd de ce sunteți în stare...
mariusrfr Reputație: 911 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 1, 2016 În noaptea târzie,Zburând primtre stele,Purtat în văzduh,De gândurile mele,Zăresc o lumină, Undeva într-o casă,M-apropii încet...,Mă opresc la fereastră.Prin sticla aburită, Te zăresc eu pe tine,Frumoasa adormită...Din visele mele, Și stau la fereastră. ...Tresar și suspin, Vrea,dar nu pot,La tine sa vin.Vântul..., începe usor sa adie,Ma lungă din stradă, Spre bolta pustie,Purtat în văzduh,Zburând printre stele,În noaptea târzie .................................... 1
mariusrfr Reputație: 911 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 1, 2016 În noaptea târzie,Zburând primtre stele,Purtat în văzduh,De gândurile mele,Zăresc o lumină, Undeva într-o casă,M-apropii încet...,Mă opresc la fereastră.Prin sticla aburită, Te zăresc eu pe tine,Frumoasa adormită...Din visele mele, Și stau la fereastră. ...Tresar și suspin, Vrea,dar nu pot,La tine sa vin.Vântul..., începe usor sa adie,Ma lungă din stradă, Spre bolta pustie,Purtat în văzduh,Zburând printre stele,În noaptea târzie ....................................Cu visele mele. (Să închei cu rimă)
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 9, 2016 https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12027595_751340598326995_863957856703746485_n.jpg?oh=b5bcd9b1fa2a62131465858da58d9687&oe=58405690
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 9, 2016 https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/10544318_748751971919191_7903202111502116879_n.jpg?oh=89819f12e8e8e1836d17178efb08b222&oe=5839F7F5
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 5, 2017 Iarăsi am gasit pe facebook ceva frumos... ☺ Ion MinulescuLitanii pentru miezul nopţii I Dormi, felină obsedată de plăcerea de-a fi-nvinsă...A trecut de miezul nopţii...Iar duetul senzualOrchestrat de fantezia unui HeliogabalPâlpâie-n finalul unei lumânări aproape stinsă. Dormi, felină cu ochi straniiŞi cu pleoape cercuiteÎn culori evocatoare de fanate clematite,Dormi, felină obsedată de plăcerea de-a fi-nvinsă... Culcă-ţi capul pe risipa chiparoaselor striviteDe contururile-ţi rozeTorturate,Şi-amorţite,Şi multiplicate-n visul unei Venere, desprinsăDin anticul bronz al unei statui reconstituite. Dormi, felină obsedată de plăcerea de-a fi-nvinsă... Dormi, felină torturată de-al duetului final...Plimbă-ţi degetele pale pe dantelele pătateDe capriciul unor alte flori, de tine-nsângerate,Şi respiră-n vis parfumul parcului sentimental. Şi respiră infinitul ce pluteşte-n străveziiNori,Din care plouă-n luptă hidromelul Walkyriei...Dormi, felină torturată de-al duetului final... II Dormi, ca anticele statui mutilate de barbari,Goală toatăCa victima primilor amanţi-corsari,Uită binecuvântarea gestului sacerdotalŞi-ntrupează-te-n Phryneea bandelor de mercenari. Dormi, felină torturată de-al duetului final...Dormi, felină saturată de-al eternului simbol...Toate dorm.Şi-n juru-ţi toate sunt absente.Pe perete,Miezul nopţii-a-nchis chiar ochiiNeadormitelor portreteŞi-albul ochi al lumânării doarme-n stinsu-i rotogol. Dormi cu buzele deschise, ca un filtru-n care porţiDeopotrivă-aceleaşi lacrimi pentru viiŞi pentru morţi...Dormi, felină saturată de-al eternului simbol... Dormi, supremă frenezie de jăratic şi schântei,Tu, ce-ţi schimbi amanţii-n preoţiŞi pe preoţi în Atei -Dormi,Şi-n aşternutul moale forma corpului tău golSă-mpietrească pe vecie "Crucea Sfântului Andrei". Dormi, felină saturată de-al eternului simbol!...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 Înc-o dată, pentru tataHai la mine Un pupic pe obrazApoi lasa-te pe vineNu te mai ascundeȘtiu ca-ți placeLasa-l pe Tataee sa-ți explice cum se faceÎnainte și înapoiCum ți-am spus și altădată Da fata meaHai s-o facem lată Șampania curge,hai danseazăPune-ți mâinile pe tineTrebuie sa fiu pe fază Un autograf...mai târziu Acum vreau sa-ți aratCe băiat rău pot sa fiuStau pregătitIeși la lumină Am chef de nebuniiN-are rost sa fii timidă Căci ești cu un mafiotMR juiceSunt din Pantelimon Nu mai e nimic de spus BUG MAFIA -Hoteluri (re)
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 5, 2017 Ana Blandiana - Ochiul inchis Nu îndraznesc sa-nchid o clipa ochiide teamasa nu zdrobesc între pleoape lumea, sa n-o aud sfarîmîndu-se cu zgomotca o aluna între dinti.Cît timp voi mai putea fura din somn?Cît timp o voi mai tine-n viata?Privesc cu disperaresi mi-e cîineste milade universul fara apararece va pieri în ochiul meu închis. 8 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 5, 2017 ce topiic Ana are mere!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum