Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 Tu continua asa cum vrei tu. Esti pe drumul bun. Nu mai am ce iti spune din momentul asta. Esti mult prea copil sa intelegi si mai si folosesti informatii pe care ti le-am spus fata in fata. Foarte gresit. Vezi de viata ta. mai bubutz tu ești zodia pești?? Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2017 mai bubutz tu ești zodia pești?? Da 1 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 16, 2017 mai bubutz tu ești zodia pești??ai nevoie de un peste? Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 Da acum te înțeleg mai bine...de asta spuneai că sunt prea nebună pentru tine...tu pe soft mode eu pe hard.. 3 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 ai nevoie de un peste? miel la proțap Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 16, 2017 D-aia nu mai pot eu ca nu sunt in lista ta de prieteni Rămâi tovarăș cu Miky care caută informatii despre alte persoane si care acum te stie cu nume prenume, cum arati, ....etc si după aia te intrebi de ce iti bat proxeneti la ușăComplexatule imbarligator iar esti suparat pe viata si aplici strategia Pisarciosului , fara ca sa poti sa susti un dialog cu cineva neintroducand si pe altii in discutie ? Ce sa invete Bubutz de la unul ca tine sau de la zeflemistul celalalt , cand voi sunteti plini de ura , defilati pe aici cu diferite personalitati , mintiti si cotrar la ceea ce spui tu esti acela care ceri informatii despre altii , scormonesti peste tot , ca mai apoi sa barfiti ca niste tate proaste iesite pe bancuta la scuipat seminte Trista viata trebuie sa mai ai "frumuselule" 19 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 16, 2017 Tu continua asa cum vrei tu. Esti pe drumul bun. Nu mai am ce iti spune din momentul asta. Esti mult prea copil sa intelegi si mai si folosesti informatii pe care ti le-am spus fata in fata. Foarte gresit. Vezi de viata ta. PS: Sunt suparat ca nu stii sa reactionezi la faptul ca nu vreau sa iti dau informatii despre Miky. Nu pot face asta pentru ca as fi un nenorocit. Daca nu te intelegi cu Miky, nu inseamna ca sunt dusmanu tau daca eu ma inteleg cu el. Chiar si daca mi-ar fi cel mai mare dusman, nu as face asta. Este vorba de principiu,. Maturizeaza-te. Vezi "frumumuselule" cine este insistent si cere informatii ? De parca nu ai mai fost deconspirat si in trecut de altii . Sau de parca mesajele dintre noi 2 in care cereai informatii despre Liviu s-au evaporat subit "Fruselule"....hmmm....tot nu te potolesti . De ce nu ma mira pe mine lucrul acesta ? 18 12 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 16, 2017 Acum toată lumea de aici stie ce fel de persoană estiStii de ce ma comport asa ? Am incercat sa fiu civilizat dar nu am cu cine, sunt prea multi aici care nu au nicio legătură cu subiectul acestui forum 3 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2017 Precizez pentru toata lumea si e vorba de noi clientii. Indifierent cat de dusmani am fi, nu voi spune niciodata informatii despre identitatea unui om, decat daca am acordul lui. Orice lupte purtam noi aici, raman aici si nu vor merge mai departe. Este un principiu care trebuie respectat. 1 1 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 16, 2017 Precizez pentru toata lumea si e vorba de noi clientii. Indifierent cat de dusmani am fi, nu voi spune niciodata informatii despre identitatea unui om, decat daca am acordul lui. Orice lupte purtam noi aici, raman aici si nu vor merge mai departe. Este un principiu care trebuie respectat. Iti doresc succes cu poeziile, cine stie, poate intr-o zi Bulevardul Unirii se va numi Bulevardul Bubutz (poet, prozator) Te asemeni foarte mult cu Toulouse Le trec ca sa fac o comparatie tot in domeniul artei, ambii cu obsesia prostutuatelor el le picta tu le scrii poezii 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 16, 2017 Acum toată lumea de aici stie ce fel de persoană estiStii de ce ma comport asa ? Am incercat sa fiu civilizat dar nu am cu cine, sunt prea multi aici care nu au nicio legătură cu subiectul acestui forum Esti penibil de prostut , daca crezi ca eu imi traiesc viata cu lumea de aici. Nu amesteca borcanele ca viata mea personala si prieteniile adevarate , nu se regasesc pe acest forum , iar viata mea personala se situeaza si se detaseaza destul de usor de acest forum . Poti spune acelasi lucru in cazul tau? Eu nu cred avand in vedere cum te comporti.Daca te referi doar la un nick cu care m-am inregistrat aici , de mine stie sau de tine au aflat ce comportament de gasca hrapareata ai ? Ai incercat sa fii civilizat atacandu-ma din senin de pe o Clona. Iar vrei sa-ti reamintesc? Ba, baietica , baga-ti mintile in cap, ca tu ai grave probleme de personalitate ceea ce ar trebui sa-ti dea de gandit si sa nu te mai comporti atat de haotic in permanenta . 18 12 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2017 Iti doresc succes cu poeziile, cine stie, poate intr-o zi Bulevardul Unirii se va numi Bulevardul Bubutz (poet, prozator)Te asemeni foarte mult cu Toulouse Le trec ca sa fac o comparatie tot in domeniul artei, ambii cu obsesia prostutuatelor el le picta tu le scrii poezii Nici macar. Nu am obsesia prostituatelor. Am golurin afective pe care le umplu asa. Diferenta este ca eu vorbesc despre el si altii nu (inclusiv tu). 1 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 16, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 16, 2017 Iti doresc succes cu poeziile, cine stie, poate intr-o zi Bulevardul Unirii se va numi Bulevardul Bubutz (poet, prozator)Te asemeni foarte mult cu Toulouse Le trec ca sa fac o comparatie tot in domeniul artei, ambii cu obsesia prostutuatelor el le picta tu le scrii poezii Lasa-l pe Bubutz in pace,e baiat bun. Omul nu vrea sa se bage in disputele noastre si bine face. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 16, 2017 Omul trebuie sa se detaseze de asemenea lepre de oameni fara un viitor si destul de toxici chiar si ptr. viata lui Acesta a fost si singurul sfat pe care i l-am oferit in ultima perioada Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 16, 2017 Omul trebuie sa se detaseze de asemenea lepre de oameni fara un viitor si destul de toxici chiar si ptr. viata lui Acesta a fost si singurul sfat pe care i l-am oferit in ultima perioada Si te-a ascultat în tocmai 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat August 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat August 16, 2017 Si te-a ascultat în tocmai * intocmai ca omul poate ajunge la un punct in care va realiza acest fapt PS: Un om cu familie si cu mintea pe umeri niciodata nu se va inhaita si isi va face prietenii cu vagabonzi singuratici , cu influente destul de negative asupra viitorului sau. Ai inteles BUBUTZ....e regula de aur asta. Intreaba si pe altii daca nu ma crezi pe mine . 19 12 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2017 Poate as trada pe cineva din interese care tin de dragoste, dar din interese care tin de orgoliu, niciodata. Nu se face asa ceva. Pot intelege daca cineva e super indragostit si doreste ceva si nu mai respecta regulile, dar nu voi intelege niciodata un orgoliu care tine strict de site. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 Poate as trada pe cineva din interese care tin de dragoste, dar din interese care tin de orgoliu, niciodata. Nu se face asa ceva. Pot intelege daca cineva e super indragostit si doreste ceva si nu mai respecta regulile, dar nu voi intelege niciodata un orgoliu care tine strict de site. Zic si eu... :blushing2 http://cuvintecelebre.ro/wp-content/uploads/2012/09/Citat-Emil-Cioran.jpg Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 16, 2017 * intocmai ca omul poate ajunge la un punct in care va realiza acest fapt PS: Un om cu familie si cu mintea pe umeri niciodata nu se va inhaita si isi va face prietenii cu vagabonzi singuratici , cu influente destul de negative asupra viitorului sau. Ai inteles BUBUTZ....e regula de aur asta. Intreaba si pe altii daca nu ma crezi pe mine . M-ai facut sa râd maxim =)) 3 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2017 Henzo, este ultimul lucru ca ti-l spun. Nu avea nici un drept sa ma bagi pe mine la mijloc. Nu aveai nici un drept sa emiti pretentii sa iti spun cine e. Nu aveai nici un drept sa folosesti informatiile care nu le-am chiar fata in fata in fata. Cine ti-a dat tie dreptul asta? 1 1 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 16, 2017 Miky,sa stii ca Bubutz are numai de castigat in urmă unei tovarășii cu mine, nici el nu isi da seama de asta, acum este prea furios pe alt subiect 3 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2017 Miky,sa stii ca Bubutz are numai de castigat in urmă unei tovarășii cu mine, nici el nu isi da seama de asta, acum este prea furios pe alt subiect Nici vorba. Ma doare in cot de subiectul in sine. in schimb ma intereseaza ca ai folosit informatii pentru un orgoliu. Mai omule, daca maine e main grav de atat, ce faci? Una peste alta este doar o cearta verbala. Tu realizezi? Deocamdata Miky nu a spus nimic concret despre tine. 1 1 Link spre comentariu
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Partajează Postat August 16, 2017 Henzo, este ultimul lucru ca ti-l spun. Nu avea nici un drept sa ma bagi pe mine la mijloc. Nu aveai nici un drept sa emiti pretentii sa iti spun cine e. Nu aveai nici un drept sa folosesti informatiile care nu le-am chiar fata in fata in fata. Cine ti-a dat tie dreptul asta?Iti raspund, indirect fără voia ta a aflat de mine, bineînțeles ca aveam pretenția macar sa stiu cum arata persoana care ma amenintat, nu am folosit nicio informație privată tu le-ai facut publice uită-te pe topicul respectiv 3 Link spre comentariu
meandmyself Reputație: -419 Postat August 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2017 Iti raspund, indirect fără voia ta a aflat de mine, bineînțeles ca aveam pretenția macar sa stiu cum arata persoana care ma amenintat, nu am folosit nicio informație privată tu le-ai facut publice uită-te pe topicul respectiv Henzo. te-au amenintat si altii si nu facut la fel, Aproaope nici o amintare verbale nu devine reala pe site-ul asta. Pe bune? Miky poate sa spune orice misto, dar daca nu face nimic nu te poti regiza o scena de teatru. La tine e vorba de un orgoliu atins si l-am inteles. Nu cred ca facut Miky in mod special asta, pt ca si Pipilica e facut sarac si urat si nu mai sare in sus. Dar daca te deranjeaza, se poate rezolva. Se pot schimba armele. Nu suntem la un razboi real aici. Nu o sa vina nici un Miky sa te bata, Un proxenet poate, dar ala nu e Miky, Ce dracului? Am innebunit cu totii.? Asa mi-am luat-o si eu de multe ori. Chiar mai rau ca tine. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 Henzo. te-au amenintat si altii si nu facut la fel, Aproaope nici o amintare verbale nu devine reala pe site-ul asta. Pe bune? Miky poate sa spune orice misto, dar daca nu face nimic nu te poti regiza o scena de teatru. La tine e vorba de un orgoliu atins si l-am inteles. Nu cred ca facut Miky in mod special asta, pt ca si Pipilica e facut sarac si urat si nu mai sare in sus. Dar daca te deranjeaza, se poate rezolva. Se pot schimba armele. Nu suntem la un razboi real aici. Nu o sa vina nici un Miky sa te bata, Un proxenet poate, dar ala nu e Miky, Ce dracului? Am innebunit cu totii.? Asa mi-am luat-o si eu de multe ori. Chiar mai rau ca tine.Da !... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum