mihaitm91 Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2015 Postat Septembrie 14, 2015 Ce fete sunt prin constanta zilele astea,70-80 numarul sau 100-120 ora?
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 14, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 14, 2015 E asa greu sa te uiti pe topice si sa suni sau intrebi asa ca sa te afli in treaba?
montreal Reputație: 5 Postat Septembrie 14, 2015 Postat Septembrie 14, 2015 E asa greu sa te uiti pe topice si sa suni sau intrebi asa ca sa te afli in treaba?destul de greu se pare, in afara de birfa , pe majoritatea topicelor, nimic concret , ma gindeam sa trec si eu pe la constanta sa fut ceva nou,dar mai degraba merg la galati. sau la vaslui.
ghostcurvar Reputație: 1889 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2015 destul de greu se pare, in afara de birfa , pe majoritatea topicelor, nimic concret , ma gindeam sa trec si eu pe la constanta sa fut ceva nou,dar mai degraba merg la galati. sau la vaslui.vrei un sfat ? fa o laba ca ramai si cu bani esti prea idiot pentru secolul asta ca sa futi tu la Constanta. 2
montreal Reputație: 5 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 ultima data am futut o cubaneza bunicica de care nu a auzit nimeni pina acum.
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 15, 2015 Postat Septembrie 15, 2015 ultima data am futut o cubaneza bunicica de care nu a auzit nimeni pina acum. Maaaarsi 'te 'recu de basina trista. Pe centura forumului, aici iti era locul. Ma bucur ca am reusit sa te indrum, partule.
montreal Reputație: 5 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 Maaaarsi 'te 'recu de basina trista. Pe centura forumului, aici iti era locul. Ma bucur ca am reusit sa te indrum, partule.pe centura, m-as duce mai des ,dar, nu am loc de ma-ta , aspira tot ce trece pe acolo.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum