ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 17, 2015 sa ma sugi de os...)))da spune-i si de care os!
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 17, 2015 astea inseamna sa fii mafiot! din 2 vorbe sa faci un besinos clismatic sa faca spume. )) te-am salutat respectuos! ai dreptate!
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 17, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 17, 2015 da spune-i si de care os!de osul ala de la degetul fara unghie...)))
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 17, 2015 Nu se pune , in ultimile 2 postări aţi stricat rima . Ciucurel şi Naşule , puţină atenţie vă rog
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 astea inseamna sa fii mafiot! din 2 vorbe sa faci un besinos clismatic sa faca spume. )) te-am salutat respectuos! Moldovene, da-te jos de pe tren şi nu mai fa pe istetul Toate replicile tale de moldovean ajuns cu plasa de rafie în Gara de Nord nu te fac mai smecher.Plm...te-ai cantat ca un copchil ca fata aia nu a ieșit la cafea, ai terorizat-o cu sms-uri, razbunare de ghertoi de la tara pe fata de la oras...si acum faci pe dăşteptu'? Eşti putin prea prost, copile.
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 17, 2015 Miroase a popcorn
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 Moldovene, da-te jos de pe tren şi nu mai fa pe istetul Toate replicile tale de moldovean ajuns cu plasa de rafie în Gara de Nord nu te fac mai smecher.Plm...te-ai cantat ca un copchil ca fata aia nu a ieșit la cafea, ai terorizat-o cu sms-uri, razbunare de ghertoi de la tara pe fata de la oras...si acum faci pe dăşteptu'? Eşti putin prea prost, copile.i'auzi! pula mea! care esti ma???? ))))))) proaspat inscris de 5 minute, si prima replica la mine??? ))) da' ce-am facut sefu' de ti-au venit dracii pa mine? ))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Miroase a popcornNeeee.... :no2 Miroase a... ars !
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 17, 2015 i'auzi! pula mea! care esti ma?? )))))))Trebuia să pui ghilimele. Doar e un personaj celebru 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 Trebuia să pui ghilimele. Doar e un personaj celebruempatizez in pielea lui zilnic, ca aproape am si uitat. my fault!
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 i'auzi! pula mea! care esti ma?? )))))))Dolores şi Deeeeena la întâlnire Deeeeena: Un pahar de vin, Cherry?Dolores: Şeri tu, ca io n-am bani. Moldovene, eşti prost.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 Dolores şi Deeeeena la întâlnireDeeeeena: Un pahar de vin, Cherry?Dolores: Şeri tu, ca io n-am bani. Moldovene, eşti prost.ba, sa mor de nu as fi facut-o, dar nu a iesit... sant urat, cu cosuri, fata de 16 ani. baga fata la neon, sa te vedem si noi. nu mai sta in canal. 1 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 17, 2015 ba, sa mor de nu as fi facut-o, dar nu a iesit... sant urat, cu cosuri, fata de 16 ani. baga fata la neon, sa te vedem si noi. nu mai sta in canal. eeeee sa crezi tu ca baga fața la neon.se consuma curent mult!
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 ba, sa mor de nu as fi facut-o, dar nu a iesit... sant urat, cu cosuri, fata de 16 ani. baga fata la neon, sa te vedem si noi. nu mai sta in canal.Cosurile se tratează. Ba, nenorocirea ta rezida în faptul ca eşti moldovean,ceea ce implicit inseamna ca eşti prost din naștere.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 Cosurile se tratează. Ba, nenorocirea ta rezida în faptul ca eşti moldovean,ceea ce implicit inseamna ca eşti prost din naștere.ba, da' nu ai inteles! cosurile le am in fund. doar limba ta le trateaza. bine, ma/fa, te cred pe cuvant, care pula mea esti. dar zi-mi ce vrei de la mine si iti ofer, ca in rai.
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 ba, da' nu ai inteles! cosurile le am in fund. doar limba ta le trateaza. bine, ma/fa, te cred pe cuvant, care pula mea esti. dar zi-mi ce vrei de la mine si iti ofer, ca in rai.Le ai pe fund de la atâta facut naveta cu trenu' Te văd empatic, vrei să şi oferi, bine, ba, atunci suge-mi pula.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 Le ai pe fund de la atâta facut naveta cu trenu' Te văd empatic, vrei să şi oferi, bine, ba, atunci suge-mi pula.da' ai pula sau pizda, ca sunt in dubii?
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 da' ai pula sau pizda, ca sunt in dubii?Nu mai sta, ba harciogule, în stand by...)) Sa raspunda şi el... Ai dubii? Io n-am nici un dubiu ca eşti tontălau. Poți sa faci tu pe istetul cât vrei...după circul ala penibil cu Deeeeena, nimic nu iţi spală imaginea de copchil de la Făltişeni, venit în Bucuresti cu trenul la clasa a doua şi amorezat ca o guşter de o panarama. ))) 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 Nu mai sta, ba harciogule, în stand by... )) Sa raspunda şi el... Ai dubii? Io n-am nici un dubiu ca eşti tontălau.Poți sa faci tu pe istetul cât vrei...după circul ala penibil cu Deeeeena, nimic nu iţi spală imaginea de copchil de la Făltişeni, venit în Bucuresti cu trenul la clasa a doua şi amorezat ca o guşter de o panarama. )))si ce ai cu mine? nu ti-a mai dat Deeana piszda ca am suparat-o eu? iti dau eu sa suji ceva in loc, daca vrei.
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 si ce ai cu mine? nu ti-a mai dat Deeana piszda ca am suparat-o eu? iti dau eu sa suji ceva in loc, daca vrei. N-o cunosc.Tu ştii mai bine, doar tu ai plâns după ea. Doamne, prost mai eşti. Haidi pa!
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 17, 2015 si ce ai cu mine? nu ti-a mai dat Deeana piszda ca am suparat-o eu? iti dau eu sa suji ceva in loc, daca vrei. upsssdeja este nevoie de popcorn si de bere ca se incinge treaba pe aici!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 N-o cunosc.Tu ştii mai bine, doar tu ai plâns după ea. Doamne, prost mai eşti. Haidi pa! in sfarsit un cordit care sa-l faca incantat pe Nea Morsa )ba, daca mai aveti frustari, scrieti tot aici, ca eu ma amuz. sa stiti ca nu ma deranjati, nu va fie frica. vorbiti tot, clar, coerent, si pe fata, va rog ieu frumos, fututvangurahttps://www.facebook.com/paginasmechera/videos/vb.721138077990916/739468376157886/?type=2&theater
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 17, 2015 upsssdeja este nevoie de popcorn si de bere ca se incinge treaba pe aici!Acum, înainte de prânz ? Nu prea merge. Acu s-au găsit şi ăştia!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Nuva m-ai certa-ti!
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 ba, daca mai aveti frustari, scrieti tot aici, ca eu ma amuz. sa stiti ca nu ma deranjati, nu va fie frica. vorbiti tot, clar, coerent, si pe fata, va rog ieu frumos, fututvangura Nu mai râde atât, ca pici dracului jos de pe tren şi ajunge plasa de rafie singură în Gara de Nord. Ai di pula mea...frustrari ))) Cine plm s-a cântat pe forum ca o panarama nu a ieșit la cafea cu el? Ba muie-re ) Asta înseamnă sa fii mafiot!Sa inviti gagica la cafea şi tu sa sugi pula pe forum. )))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum