dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 17, 2015 s-a umplut de dusmani pe topicaltu/alta, care te vorbeste de rau
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 17, 2015 care mai este treaba aici?acum e liniste pe cand am cumparat bere si popcorn?
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 17, 2015 care mai este treaba aici?acum e liniste pe cand am cumparat bere si popcorn?ai ce face.uefa se mai joacă
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 17, 2015 eu caut o colega care sa ia muie drept rasplata ca face menajul
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 17, 2015 eu caut o colega care sa ia muie drept rasplata ca face menajultu esti cel mai tare pe bascula!!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2015 Postat Septembrie 17, 2015 Aștept...jmekerule care ești tu bandit de la telecomunicații... Nu cred ca-i baiat rau, invita-l la balta cu pesti. O mai ai? Asta inseamna sa fii mafiot.
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 18, 2015 Ce replici da bajet dăştept. Şi el nu a fost în stare sa scoata o curvă la pizza.Copchile, asta e reala.S-a intamplat.Replicile tale de pusti cordit nu te spală, tot pacalici eşti. Club select.Fredo,Advanced,Dobre şi tu, Aghiuță.))))Mai da-Te ma in pula mea ca esti papagal! 3
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2015 Numai vă certaț!Mai bine un cântec vesel cântaț!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Numai vă certaț!Mai bine un cântec vesel cântaț!Iubita mea de mai-nainteMereu eu te voi tine minteVoi plange si voi regretaCa nu mai esti iubita mea. Mie nu mi-a fost usorFara ea credeam ca morSi pentru ca ne-am iubitSoarta iar ne-a intalnit. Better? ))) ))))))) Sa vedem ce mai zice cordit(ul/a) asta cu futuiraiulmasii azi. Poate mananca ceva si nu mai e asa crispat/a. 1 3
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 Sa vedem ce mai zice cordit(ul/a) asta cu futuiraiulmasii azi. Poate mananca ceva si nu mai e asa crispat/a. Buna dimineața. Hai sa ma pis iarăși pe tine, dacă ti s-a uscat esofagul. Plm..am avut curiozitatea sa citesc postari vechi. Ba, tu ești prost sau foarte prost? Ai stat ca un cuc în fața garii, apoi peste 200 de postari în 3 zile, doar ca ai fost luat de pacalici? ))))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Buna dimineața. Hai sa ma pis iarăși pe tine, dacă ti s-a uscat esofagul. Plm..am avut curiozitatea sa citesc postari vechi. Ba, tu ești prost sau foarte prost? Ai stat ca un cuc în fața garii, apoi peste 200 de postari în 3 zile, doar ca ai fost luat de pacalici? ))))Nu vrei si tu un strugure de poama? ) E parafiltrat prin rinichi. ))Da' te interesez maxim, este? Sunt oleac' de smeker de smeker mafiot, nu crezi?
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 Nu vrei si tu un strugure de poama? ) E parafiltrat prin rinichi. ))Da' te interesez maxim, este? Sunt oleac' de smeker de smeker mafiot, nu crezi? ))))) Ba, tu ești chiar pe butonul de stand by. Eşti oleaca de prost. Mi-e mila de maică-ta. Haidi pa. Sa nu raspunzi în următoarele 30 de secunde...ok? Pula bleaga. Auzi la el...a vrut sa scoata fata la pizza:))))))))
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 18, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 18, 2015 Nu cred ca-i baiat rau, invita-l la balta cu pesti. O mai ai? Asta inseamna sa fii mafiot. balta este....pesti nu mai sunt... dar gasim aici pe forum o gramada...colcaie...)))) 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 ))))) Ba, tu ești chiar pe butonul de stand by. Eşti oleaca de prost. Mi-e mila de maică-ta. Haidi pa. Sa nu raspunzi în următoarele 30 de secunde...ok? Pula bleaga.Auzi la el...a vrut sa scoata fata la pizza:))))))))De pic poc ce mai stii? ) El ce mai scria frazele cu spatiu intre randuri, ca nu stie sa citeasca ingramadit, ii considera prosti pe xoxo si pisicuts si se agita ca ultima fraiera cand m-am certat cu Deeana. Nu gasesc exact cearta de atunci. A fost undeva pe la inceputul lui Decembrie 2014. 1 3
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 De pic poc ce mai stii? )Inca o dovadă ca esti prost.))) Bă, sârmă, io am zis.Nu mai fa pe istetul. Nu mai copia pe xoxo.Nu mai copia pe motan.Nu te mai guduri pe lângă bucile unora de aici.Nu mai schimba adresa de email, sa pari tu plecat de aici, de parcă nu ai sta cu moaca-n monitor toată ziua pe nimfomane.com Tot un lake eşti. 200 de postari în 3 zile????))))) Ai di pula mea )))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Inca o dovadă ca esti prost. ))) Bă, sârmă, io am zis.Nu mai fa pe istetul. Nu mai copia pe xoxo.Nu mai copia pe motan.Nu te mai guduri pe lângă bucile unora de aici.Nu mai schimba adresa de email, sa pari tu plecat de aici, de parcă nu ai sta cu moaca-n monitor toată ziua pe nimfomane.com Tot un lake eşti.200 de postari în 3 zile???? ))))) Ai di pula mea )))da' de unde stii ca ii copiez pe xoxo si motan. cu ei ce ai de ii tot pomenesti intr-una? nu fut bine? ))asta inseamna sa fii forumist inrait. merci ca imi esti contabila buna. hai, ca azi te fac galbena la fata daca te tii dupa mine. )) 1 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Septembrie 18, 2015 se anunta o zi furtunoasa?merita cumparat popcorn si bere la pet de 3l??
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 da' de unde stii ca il copiez pe xoxo si motan. cu ei ce ai de tot pomenesti intr-una? nu fut bine? ))asta inseamna sa fii forumist inrait. merci ca imi esti contabila buna. hai, ca azi te fac galbena la fata daca te tii dupa mine. ))Nici 30 de secunde sa ma sterg şi io, ca tu, hopa, ai deschis gurița. E foame mare la Moldova?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Nici 30 de secunde sa ma sterg şi io, ca tu, hopa, ai deschis gurița.E foame mare la Moldova?sunt actualizat bine. am net de viteza. nu stau pe stick ca tine. 1 3
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 se anunta o zi furtunoasa?merita cumparat popcorn si bere la pet de 3l??Nu cred.Moldoveanul nu tine la caterincă. Imediat ma injura de stramosi.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Nu cred.Moldoveanul nu tine la caterincă. Imediat ma injura de stramosi.nu esti facuta in eprubeta? )))) 1 3
vaducinrai Reputație: 6 Postat Septembrie 18, 2015 Postat Septembrie 18, 2015 sunt actualizat bine. am net de viteza. nu stau pe stick ca tine. Ești disperat, ba. Altfel nu bagai polologhia aia penibila cu scuze de ciumpalac. Este ca eşti un ciumpalac? Am aruncat osul....şi tu, ai muscat.Ai auzit de Pavlov, nu?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 18, 2015 Ești disperat, ba. Altfel nu bagai polologhia aia penibila cu scuze de ciumpalac. Este ca eşti un ciumpalac? Am aruncat osul....şi tu, ai muscat.Ai auzit de Pavlov, nu?ai aruncat osul din gura, catea proasta? ))))
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 18, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 18, 2015 Să înţeleg că nu vreţi să fiţi colegi cu Andra 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum