Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Deci... noi "domnisoarele" din domeniu... avem doua orgasme cu fiecare(in cazul in care e potent).unul cand primim banul si unul cand primim "fiorul":))

• Like 2
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Sa fin seriosi, realisti, la cati vin pe la voi va intereseaza sa ne dam drumu' si atat...orgasme incercam noi dar nu avem sanse.

• Like 1
Postat

Sa fin seriosi, realisti, la cati vin pe la voi va intereseaza sa ne dam drumu' si atat...orgasme incercam noi dar nu avem sanse.

Tare pesimist esti...:(

Vizitator Eutuel123
Postat

Tare pesimist esti...:(

Realist...e mic rau :)

Postat

Deci intai te intereseaza banul apoi pula

asa e la fete boss, intai treci pe la casa de marcat si abia dupa scoti pula la treaba ;)

pe incredere si sentimente cica nu merge... =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Am vizitat-o ieri pe Georgiana. Am optat pentru o finalizare, de care am avut si parte dupa un pic de oral si de normal :).

Locatia e decenta 8/10 

Aspect 9/10 - are un fund genial si e simpatica la fata

Oral 8/10 - un pic de atentie la oua n-ar strica :)

Normal 8/10 - mi s-a parut suficient de stramta (nu foarte, totusi)

GFE 8/10 - e simpatica, vorbareata

60lei halatul.

• Like 3
Vizitator Eutuel123
Postat

Nu te mai fute si pe tine nimeni?

• Like 1
Vizitator Eutuel123
Postat

crezi tu asta?:))

A fost o intrebare capcana, speram la o invitatie :)

Postat

Fiind prima mea recenzie sper sa nu omit ceva si sa fiu cat mai relevant.

Ieri in jurul pranzului ma hotarasc sa consult dupa mult timp cartea de "bucate".Dupa cateva incercari esuate programul meu nefiind potrivit cu al caprioarelor , cat pe ce sa ma las pagubas dar zic totusi sa mai incerc o data si poc, o gasesc pe Sarrita ,trim mesaj inainte cu cateva ore,stabilit ora solicitata . Intre timp la birou interveneau tot felul de probleme si o sun ca mai intarzii cam 20 de min .Bineinteles ca am intarziat mai mult dar cu toate astea a foat amabila si m-a inteles.Intr-un sfarsit ajung la caprioara ,deja eram pe fuga ,si am intrat fulger in dormitor ,si dupa o conversatie scurta am trecut la actiune.Sarrita e tipul de fata sociabila amuzanta,slim exact pe placul meu ,corp tonifiat ,se vede ca lucreaza intens la sala .A inceput cu sarutari senzuale si muscaturi delicate continuand cu un oral protejat bine executat .Trecem la normal schimbam 2-3 pozitii si termin in prez dupa 15-20 de min de actiune .

Note:

Aspect:9 genul slim fiind pe gustul meu

Igiena:10

Oral:9 atenta la zonele adiacente

Normal:10 se implica

GFE:10

Halatul:100 de bistari pt o lovitura,dati din proprie initiativa la inceput si cu scuzele de rigoare pentru intarzierea la intarziere :D

De revenit,raport calitate/pret excelent .

• Like 1
Postat

Multumesc tuturor celor ce m-au vizitat si va anunt ca programul meu este zilnic de la 12 pana la 19 ultima programare. :*

ai sa mi arati cateva poze cu tine???
Postat

A fost o intrebare capcana, speram la o invitatie :)

Draga eutuel...iti fac o invitatie mai mult decat oficiala,sa petrecem momente de maxima placere impreuna:*(mai bine asa?)

Postat

Fiind prima mea recenzie sper sa nu omit ceva si sa fiu cat mai relevant.

Ieri in jurul pranzului ma hotarasc sa consult dupa mult timp cartea de "bucate".Dupa cateva incercari esuate programul meu nefiind potrivit cu al caprioarelor , cat pe ce sa ma las pagubas dar zic totusi sa mai incerc o data si poc, o gasesc pe Sarrita ,trim mesaj inainte cu cateva ore,stabilit ora solicitata . Intre timp la birou interveneau tot felul de probleme si o sun ca mai intarzii cam 20 de min .Bineinteles ca am intarziat mai mult dar cu toate astea a foat amabila si m-a inteles.Intr-un sfarsit ajung la caprioara ,deja eram pe fuga ,si am intrat fulger in dormitor ,si dupa o conversatie scurta am trecut la actiune.Sarrita e tipul de fata sociabila amuzanta,slim exact pe placul meu ,corp tonifiat ,se vede ca lucreaza intens la sala .A inceput cu sarutari senzuale si muscaturi delicate continuand cu un oral protejat bine executat .Trecem la normal schimbam 2-3 pozitii si termin in prez dupa 15-20 de min de actiune .

Note:

Aspect:9 genul slim fiind pe gustul meu

Igiena:10

Oral:9 atenta la zonele adiacente

Normal:10 se implica

GFE:10

Halatul:100 de bistari pt o lovitura,dati din proprie initiativa la inceput si cu scuzele de rigoare pentru intarzierea la intarziere :D

De revenit,raport calitate/pret excelent .

Multumesc pentru recenzie,sper sa ne mai vedem:*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...