cain_abel_69 Reputație: 287 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2014 Amada®, sunt convins ca stii vorba accea cum ca cel mai inteligent cedeaza primul. Te rog eu, din adancul sufletului meu de "sonat" ( nu sunt foarte sigur ca e OK sa jignesti membrii acestui forum), fii inteligenta ! ... daca pe noi restul, cei care platim pentru niste servicii, ne iei drept fraieri 2
amada® Reputație: 1902 Postat Iulie 11, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2014 OK.Mi s-a spus ca pot sa scriu, te pup Iza! Cel inteligent nu cedeaza primul, ci pur si simplu constata ca nu are adversar pe masura ca sa dezbata un subiect, are de ales sa plece sau sa-l agaseze pe celalalt pentru ca oricum respectivul nu o sa inteleaga nimic din ce aude...Acum sa vedem daca am dreptate...Nu ti se pare ok sa fii "jignit" prin cuvantul "sonat", desi nu era numele tau acolo si poate ma refeream la multitudinea de nebuni care ne cauta zilnic..., dar in schimb ai gasit de cuviinta sa poluezi topicul Izabelei si sa-mi spui ca-mi fac reclama...Inteleg ca tu, din prisma potentialului client, ai senzatia ca esti luat de fraier si trebuie sa demonstrezi ca esti cineva pentru ca banul tau are valoare...Respectul sa stii ca se castiga, nu se cumpara.Ce obtii cu bani si cu atitudinea asta este exact ce nu suporti tu, atitudine de tarfa care doar iti ia banii si te expediaza cat mai repede.Si fara suparare, dar in viata primesti de obicei mai putin decat oferi, daca nu oferi nimic (respect) - cam ce te astepti sa primesti in schimb?Daca poti sa platesti o intalnire/sedinta oare asta inseamna ca poti face orice?Oare nu se plang multi barbati ca desi au platit, au fost tratati urat de unele femei?Oare daca tot iti doresti sa fii multumit, este atat de greu sa fii placut si sa nu mai dai senzatia ca, cumperi un obiect?Oare este atat de dificil sa intelegi ca o femeie, indiferent de meserie, este un om (homo sapiens) ca si tine, are aceleasi drepturi si doar pentru ca are nr tel public, nu inseamna ca trebuie sa suni ca un "sonat" pentru ca tu vii cu banul...Mai lucreaza putin la atitudine si o sa vezi ca o sa fii mult mai multumit de reactia femeilor din jurul tau...Daca vrei sa o tinem tot asa, deschide un topic in Discutii Generale, pentru asta exista. Si nu in ultimul rand, poate mai scrieti si ceva recenzii, sunt sigura ca aveti ce povesti... 2
trex571 Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2014 Telefon: 076666666 Oras:Suceava Telefon: 076666666 Oras:Suceava Postat Iulie 14, 2014 incerc sa dau de tine de ceva timp dar nu raspunzi la telefon.cum pot face o programare ?
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2014 Postat Iulie 14, 2014 incerc sa dau de tine de ceva timp dar nu raspunzi la telefon.cum pot face o programare ? Te rog citeste ultimele postari ale mele si vei gasi toate detaliile necesare ! ! !
virgilius Reputație: 70 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 Salutare, frati risipitori de material genetic (si nu numai)!Stie cineva ceva de Izabella? Am cautat-o, conform instructiunilor ei, atat telefonic, cat si prin SMS, mesageria privata nu-mi da voie sa-i scriu...stiti cumva, e plecata in vacanta? Apreciez orice raspuns, la obiect sa fie.Sa traiti si sa va mearga unsa treaba!V.
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat August 13, 2014 Postat August 13, 2014 Era un banc care suna asa : Un barbat facea toata ziua zgomot in apartament si se auzeau bocanituri . Se intalneste cu un vecin si intreprind o discutie : - Domne' da' ce faci toata ziua de e zgomotul asta ? - Pai,,,ma mut ! - Ok. Acum unde te duci ? - La marmacie . Eu ma mut , dar ,,,ma si mut ) Inca lucrez , iar cu mutatul , voi posta pe topic atunci cand imi schimb oficial "biroul" Programul pana marti 19 august ,este intre orele 12 ziua si 2-3 noaptea , program care este doar orientativ si poate fi decalat si modificat in functie de dispozitia din ziua respectiva . Va pupa in pula , Izabella ! 19
tomson Reputație: 5778 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 1, 2014 Cu talentul si curburile tale ai avea succes sigur si pe la noi ! te asteptam cu drag
gogu80 Reputație: 922 Postat Septembrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2014 Cu talentul si curburile tale ai avea succes sigur si pe la noi ! te asteptam cu drag vrei sa-i rupi fasu'.... bafta
tomson Reputație: 5778 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 2, 2014 Nu-i rupem nimic , aici is numa adevarati stii vorba cu banatu-i ... f ... si Mehala-i capitala.Acuma serios prea multa marfa buna concentrata la bukale mai expediati-le-n turnee
tomson Reputație: 5778 Postat Septembrie 2, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 2, 2014 plus ca mai intai ne incalzim bine cu niste femdom , nu rupa ea vreo cravasa si aici la dominare e o arta sa dozezi flagelarea
balosu Reputație: -2 Postat Septembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2014 Issa as dorii sa te vizitez cat mai curand posibil pentru prima mea recenzie pe acest site !!!Vad foarte multe comentarii, foarte multi bagatori de seama dar o recenzie recenta care sa-i linisteasca pe curiosi...nu mai face nimeni.Printr-o recomandare personala as vrea neaparat sa te vizitezi! Sper sa reusesc sa luam legatura.
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Postat Septembrie 13, 2014 Buna seara , Domnilor ! M-am mutat intr-un apartament nou, intr-o zona unde stau majoritatea fetelor vesele si anume la Alba Iulia, langa rond. Din dorinta de nou si diversitate , a aparut in viata mea o coleguta noua, proaspata si tanara . Se numeste Oana si gasiti informatii despre ea in urm link : https://nimfomane.com...t-oanayahoocom/ Eu fiind bisexuala, exista posibilitatea de a ne vedea si cu colega mea , eu fiind evident , parte activa. Serviciile si preturile raman la fel . Pentru o intalnire in 3 cu colega mea Oana , pretul este de 400 lei pt 80 min ( 1 ora si 20 min). Ea este disponibila pana la ora 19:30 . Programul meu va fi zilnic intre aprox 12 si 22 . Ocazional, lucrez si noaptea . Programul meu se poate modifica in functie de diverse activitati. Va pupa in pula, aceiasi Izabella ! 12
seducator69 Reputație: 5 Postat Septembrie 24, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat Septembrie 24, 2014 buna dimineata.fa-mi te rog o programare cand vrei tu.poti trimite oricand sms tel cu terminatia 7526
acidburn Reputație: 311 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2014 Izabella colega ta practica dominare ?
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Septembrie 29, 2014 Postat Septembrie 29, 2014 Izabella colega ta practica dominare ? Da , face si ea dominare . Momentan este novice , dar cel mai important este ca ii place , este curioasa si dornica de a experimenta lucruri noi . 12
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2014 Postat Noiembrie 28, 2014 Buna ziua , Domnilor ! Va aduc la cunostinta ca sunt singurica, intrucat Oana nu mai este colega mea . Va pup in pula , Izabella ! 12
br0oklyn Reputație: 15 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2015 A mai fost cineva la ea recent ? Ca eu nu am reusit sa iau legatura cu ea.
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2015 Postat Februarie 18, 2015 Buna seara, Domnilor ! Am reinceput activitatea intr-un nou apartament , imens , intim si ferit de ochii lumii . Zona Ultracentrala, langa Piata Romana, mai exact la Piata Lahovari , langa Spitalul de Oftalmologie. Preturile si serviciile raman neschimbate ! Va pup in pula , aceeas Izabella ! 12
bulldog Reputație: 90 Postat Februarie 18, 2015 Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Oras:In pizda ma-tii, la caldurica Postat Februarie 18, 2015 A mai fost cineva la ea recent ? Ca eu nu am reusit sa iau legatura cu ea.Sincer nici eu n-am putut restabili legatura cu ea. Sun si nimic iar alteori intra casuta vocala.
ovi33b Reputație: 2 Postat Martie 2, 2015 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Martie 2, 2015 Studenta manierata, discreta, tandra dar si pasionala, maestra in arta sexului dar si a BDSM-ului , disponibila domnilor , doamnelor si cuplurilor care stiu sa isi traiasca viata din plin. Studenta manierata, discreta, tandra dar si pasionala, maestra in arta sexului dar si a BDSM-ului , disponibila domnilor , doamnelor si cuplurilor care stiu sa isi traiasca viata din plin. Studenta manierata, discreta, tandra dar si pasionala, maestra in arta sexului dar si a BDSM-ului , disponibila domnilor , doamnelor si cuplurilor care stiu sa isi traiasca viata din plin.de unde e gagica? sibiu?
Vizitator IzabellaSex&Bdsm Reputație: 0 Postat Martie 2, 2015 Postat Martie 2, 2015 Care e treaba cu sibiul si cu un anunt din 2012 ?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2015 Care e treaba cu sibiul si cu un anunt din 2012 ? Ignoră-l, e din alt film.
temistocle Reputație: 36 Postat Martie 6, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Martie 6, 2015 Iza pt o sedinta de dominare? Cum procedez
ciucurel Reputație: -294 Postat Martie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Martie 6, 2015 Iza pt o sedinta de dominare? Cum procedezprima si prima data cauti telefonu in buzunar,apoi formezi nr ei si o suni,si de acolo te indruma ea!!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2015 prima si prima data cauti telefonu in buzunar,apoi formezi nr ei si o suni,si de acolo te indruma ea!! Colegu, ia-l usor sa nu se sperie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum