Sari la conținut

0742794296

briliantul

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Anutul este din ziarul Evenimentul din data de 18:01.2012. VREI să ai parte de atingerile tandre ale unei blonde sexi şi rafinate? Vino într-un cadru intim pt a-ţi satisface plăcerile. Nu vei regreta! Pupicei! tel 0742794296.Ieri am fost la aceasta fata am dat telefon la anultul de mai sus si are locate la il primo, ea are 1:65 vreo 50 de kg si este blonda. Am stat putin de vorba dupa care am inceput sa ne dezbracam si sa facem sex . Dupa ce ea mia facut un oral protejat am trecut la normal protejat in pozitia misionarului dupa pozitia misionarului am vrut ca ea sa mai stea capra dupa care am terminat este .Ea face oral protejat si normal protejat alt ceva nu stiu daca face pentru ca nu am intrebato . Fata are igiena ok este curata si nu am simptit nici un miros suspect.Aspectul fizic : Fata arata bine este frumoasa are un tatuaj pe spate deasupra fundului . Are un fund frumos si niste sanii superbi. are 1:65 ,50 kg si este blonda.Tarife: 50 ron nr sau 100 ron 1 ora.Locatia: IL PRIMO nota 10.Oral : nota 8 Normal: nota 8,5 O RECOMAND MERGE SA TRECETI O DATA PE LA EA SA O INCERCATI PT 50 DE RON .

Vizitator nudaunume
Reputație: 0
Postat

am fost si eu la domnisoara anu trecut .. era bruneta ... putin tigancusa .. sani mici de nota 6 .. la corp proportionata bine .. nota 8 .. oralu la facut neprotejat .. fara graba .. da nu e o experta nota 7 . iar normalul tot protejat .. nu se misca fantastic.. de nota 7 .. totusi locatia il primo .. este suspecta

Postat
Anutul este din ziarul Evenimentul din data de 18:01.2012. VREI să ai parte de atingerile tandre ale unei blonde sexi şi rafinate? Vino într-un cadru intim pt a-ţi satisface plăcerile. Nu vei regreta! Pupicei! tel 0742794296.Ieri am fost la aceasta fata am dat telefon la anultul de mai sus si are locate la il primo' date=' ea are 1:65 vreo 50 de kg si este blonda. Am stat putin de vorba dupa care am inceput sa ne dezbracam si sa facem sex . Dupa ce ea mia facut un oral protejat am trecut la normal protejat in pozitia misionarului dupa pozitia misionarului am vrut ca ea sa mai stea capra dupa care am terminat este .Ea face oral protejat si normal protejat alt ceva nu stiu daca face pentru ca nu am intrebato . Fata are igiena ok este curata si nu am simptit nici un miros suspect.Aspectul fizic : Fata arata bine este frumoasa are un tatuaj pe spate deasupra fundului . Are un fund frumos si niste sanii superbi. are 1:65 ,50 kg si este blonda.Tarife: 50 ron nr sau 100 ron 1 ora.Locatia: IL PRIMO nota 10.Oral : nota 8 Normal: nota 8,5 O RECOMAND MERGE SA TRECETI O DATA PE LA EA SA O INCERCATI PT 50 DE RON .[/quote']@MARRC... Respect titulatura ta de maistru pe acest site, dar, frate, tu n-ai dat deloc pe la scoala ? Ai foarte multe greseli de gramatica, intelegem mai greu...
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

Cristi78, daca ai fi studiat forumul ai fi aflat ca Marrc nu-i roman, asa ca in loc sa-i critici gramatica ar fi bine sa-i apreciezi contributia

Postat
Cristi78' date=' daca ai fi studiat forumul ai fi aflat ca Marrc nu-i roman, asa ca in loc sa-i critici gramatica ar fi bine sa-i apreciezi contributia[/quote']ok, n-am stiut...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.