steaua123 Reputație: 4 Postat Martie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 3, 2016 iesi ma in plm,n-ai rezistat,nu?taran ai fost , taran mori ...si inca unu coclit 1
steaua123 Reputație: 4 Postat Martie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 3, 2016 nu ai gasit bilet la meci ...? trebuia sa zici ca iti tremeteam 10 1
yka Reputație: 9109 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 iesi ma in plm,n-ai rezistat,nu?ai mai Domnule Pula,tu pe toata lumea bagi....sunt satula de bagat din limba... ia mai baga-te in seama pe alt topic,pe bune intreci limita
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 taran ai fost , taran mori ...si inca unu coclitbai saracule,mai bine taran ca mine decat moldovean prost ca tine
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 ai mai Domnule Pula,tu pe toata lumea bagi....sunt satula de bagat din limba... ia mai baga-te in seama pe alt topic,pe bune intreci limitapai fai in plm,cand esti tare-n gura gratuit,suporta in plm,ca pana la urma nu te-am jignit,daca erai fata desteapta observai ca toate postarile sunt la caterinca.Dar tu nu esti proasta destul daca nu esti si fudula.L-ai mai bagat si pe fraieru asta in discutii
steaua123 Reputație: 4 Postat Martie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 3, 2016 pai fai in plm,cand esti tare-n gura gratuit,suporta in plm,ca pana la urma nu te-am jignit,daca erai fata desteapta observai ca toate postarile sunt la caterinca.Dar tu nu esti proasta destul daca nu esti si fudula.L-ai mai bagat si pe fraieru asta in discutiifraer e copilu mamicii tale ma tantalaule
steaua123 Reputație: 4 Postat Martie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 3, 2016 bai saracule,mai bine taran ca mine decat moldovean prost ca tinesa mori tu .... zii zau cu limba intre dinti
yka Reputație: 9109 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 pai fai in plm,cand esti tare-n gura gratuit,suporta in plm,ca pana la urma nu te-am jignit,daca erai fata desteapta observai ca toate postarile sunt la caterinca.Dar tu nu esti proasta destul daca nu esti si fudula.L-ai mai bagat si pe fraieru asta in discutiida tu cine dracu de smecher esti mey??? TU crezi ca daca ai tinut de cosciugul mamei mwele iti accept orice,mars de javra nenorocita ai imputit tot forumul cu nesimtirea care zace in tine!!!
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 fraer e copilu mamicii tale ma tantalaule te ataci? mai vb peste vreo luna asa.app,nu credeam ca pe forumul asta pot fi doi prosti atat de mariva meritati
yka Reputație: 9109 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 pai fai in plm,cand esti tare-n gura gratuit,suporta in plm,ca pana la urma nu te-am jignit,daca erai fata desteapta observai ca toate postarile sunt la caterinca.Dar tu nu esti proasta destul daca nu esti si fudula.L-ai mai bagat si pe fraieru asta in discutiiProasta e aia care iti accepta tie nebunia,eu nu ma inscriu in categoria asta,uiti ca ai fost REFUZAT???
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 da tu cine dracu de smecher esti mey??? TU crezi ca daca ai tinut de cosciugul mamei mwele iti accept orice,mars de javra nenorocita ai imputit tot forumul cu nesimtirea care zace in tine!!!fa ,javra sa-i zici cui vrei tu,nu mie,iar daca tot esti tu asa de tare in gura cu fraierul tau,va astept unde vreti voi,cand vreti voiSau vreti sa vin io la voi?Pai plm,tu chiar esti retardata? te pui cu mine? il mai bagi si pe prost la mijloc
yka Reputație: 9109 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 te ataci? mai vb peste vreo luna asa.app,nu credeam ca pe forumul asta pot fi doi prosti atat de mariva meritatiMori de invidie te crezi mare destept de aceea te ocolesc oamenii,te bagi in zeama altuia
steaua123 Reputație: 4 Postat Martie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 3, 2016 te ataci? mai vb peste vreo luna asa.app,nu credeam ca pe forumul asta pot fi doi prosti atat de mariva meritatibai laba trista , crezi ca esti vreo mare scula sa stau eu aici sa vb cu tine peste o luna ? te crezi vreo marca de blugi sau ce cacat ?
yka Reputație: 9109 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 fa ,javra sa-i zici cui vrei tu,nu mie,iar daca tot esti tu asa de tare in gura cu fraierul tau,va astept unde vreti voi,cand vreti voiSau vreti sa vin io la voi?Pai plm,tu chiar esti retardata? te pui cu mine? il mai bagi si pe prost la mijlocSupt cces la beut
steaua123 Reputație: 4 Postat Martie 3, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 3, 2016 fa ,javra sa-i zici cui vrei tu,nu mie,iar daca tot esti tu asa de tare in gura cu fraierul tau,va astept unde vreti voi,cand vreti voiSau vreti sa vin io la voi?Pai plm,tu chiar esti retardata? te pui cu mine? il mai bagi si pe prost la mijlocai de grija sa nu te calce vaca neagra ....
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Proasta e aia care iti accepta tie nebunia,eu nu ma inscriu in categoria asta,uiti ca ai fost REFUZAT???ce plm m-ai refuzat tu pe mine? esti chiar cu tupeu aiurea...Vrei sa vorbim despre ce si cum? zi,ca am disponibilitate si dovezi,Ti-am mai spus,stai cumintica ca nimeni nu are nimic cu tine,iar daca nu tii la caterinca,nu posta
yka Reputație: 9109 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 bai laba trista , crezi ca esti vreo mare scula sa stau eu aici sa vb cu tine peste o luna ? te crezi vreo marca de blugi sau ce cacat ?oltean cu clanta mare,fapte ciuciu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Mori de invidie te crezi mare destept de aceea te ocolesc oamenii,te bagi in zeama altuia daaa,mor sa-mi bag pula-n dracu,am si pe cine
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 oltean cu clanta mare,fapte ciuciuzise olteanca
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Supt cces la beutnu te-am intrecut,doar tu ai zis-o
yka Reputație: 9109 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 zise olteancasunt corcitura bhai,tata nu a fost oltean iar in caz ca nu iti da neuronul,taicu o dat spermatozoidul...si gata ca vad meciul cu STEAUA !!!
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 bai laba trista , crezi ca esti vreo mare scula sa stau eu aici sa vb cu tine peste o luna ? te crezi vreo marca de blugi sau ce cacat ?stai cuminte cumetre,invata macar sa nu te bagi ca prostu in discutiile altora
yka Reputație: 9109 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 daaa,mor sa-mi bag pula-n dracu,am si pe cine
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 sunt corcitura bhai,tata nu a fost oltean iar in caz ca nu iti da neuronul,taicu o dat spermatozoidul...si gata ca vad meciul cu STEAUA !!!mai grav
no_body Reputație: 6681 Postat Martie 3, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Martie 3, 2016 Niste bancuri cu olteni nu stiti si voi?
Postări Recomandate