Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
Postat

Niste bancuri cu olteni nu stiti si voi?

pai intreaba pi pasaroi :girly 

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Niste bancuri cu olteni nu stiti si voi?

stiu eu multe ....da sa nu se atace prostu 

Postat

mai grav

ti-am gadilat hormonu/niuronu/prostia???cred ca ultima :blushing2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cat e scorul ? De meci zic ? :blushing2 :blushing2 Eu ma uit la patinaj viteza momentan.... (Hai Otelu') :blushing2 :laugh2 :laugh2

Postat

Nici oltenii nu mai sunt ce-au fost.

:bow  :clapp  :hihat

• Oras:unde vrea pula mea
Postat

stiu eu multe ....da sa nu se atace prostu 

vezi ca-ti jignesti nevasta

ti-am gadilat hormonu/niuronu/prostia???cred ca ultima :blushing2

ai gadilat pe dracu sa te manance,am reusit iar sa te atac

Postat

vezi ca-ti jignesti nevasta

ai gadilat pe dracu sa te manance,am reusit iar sa te atac

eu nu ma atac din asta,dar prea ti-ai luat nasul la purtare,invata sa respecti si pe cei din jur...chiar asa trebuie sa te linga toata lumea in cur astefel nu te simti bine???uite ca nu iti fac aceasta placere.

Cat despre modul tau agresiv /vulgar de conversatie parerea mea ca nu castigi-pierzi intr-una oameni adevarati...

Postat

eu nu ma atac din asta,dar prea ti-ai luat nasul la purtare,invata sa respecti si pe cei din jur...chiar asa trebuie sa te linga toata lumea in cur astefel nu te simti bine???uite ca nu iti fac aceasta placere.

Cat despre modul tau agresiv /vulgar de conversatie parerea mea ca nu castigi-pierzi intr-una oameni adevarati...

tu vorbesti de respect? chiar vrei sa vorbim despre asa ceva? 

Uita-te la meci,ia-l si pe prost langa tine,si nu-mi spune mie ca pierd oameni adevarati.Eu chiar sunt inconjurat de oameni adevarati,tu in schimb,esti inconjurata doar de fraieri cu diploma,care pt o bucata de pizda si-ar da si viata.

Postat

tu vorbesti de respect? chiar vrei sa vorbim despre asa ceva? 

Uita-te la meci,ia-l si pe prost langa tine,si nu-mi spune mie ca pierd oameni adevarati.Eu chiar sunt inconjurat de oameni adevarati,tu in schimb,esti inconjurata doar de fraieri cu diploma,care pt o bucata de pizda si-ar da si viata.

hai somn usor,

Postat

hai somn usor,

parca te uitai la meci

p.s ia zi,in pauza posteaza si prostu?

Postat

asa, phoenix. nu tine raul in tine. spune-ne ce ai pe suflet

stai cuminte,mai bine mergi la Sorina pe topic

Postat

parca te uitai la meci

p.s ia zi,in pauza posteaza si prostu?

ia-i da limbi in cur de il faci asa???

Postat

merg unde vrea pula mea ca am imi permit orice

vezi ca se oftica pi toti,el impuleste cand nu doarme

Postat

merg unde vrea pula mea ca am imi permit orice

bine ma

Postat

vezi ca se oftica pi toti,el impuleste cand nu doarme

ar fi si culmea sa ma oftic pe prosti

hai ma ce dracu,poti mai mult cand vrei

Postat

Atunci da dovada,si nu te mai face de ras.Eu nu ma iau de oameni precum procedezi tu.In mod normal te-am evitat pentru ca nu imi plac spurcaciunile verbale,una e sa glumesc alta e sa mi se raspunda cu plua.Cat despre viata mea,e problema mea nu am nici un fel de obligatie sa te suport pe topicul meu cum iti bagi rama si ii faci prosti pe cei care posteaza.Sincer toata lumea si-a cam facut o parere despre tine,asa ca nu esti deloc interesant.

DRACOSSULE !!!

Postat

Atunci da dovada,si nu te mai face de ras.Eu nu ma iau de oameni precum procedezi tu.In mod normal te-am evitat pentru ca nu imi plac spurcaciunile verbale,una e sa glumesc alta e sa mi se raspunda cu plua.Cat despre viata mea,e problema mea nu am nici un fel de obligatie sa te suport pe topicul meu cum iti bagi rama si ii faci prosti pe cei care posteaza.Sincer toata lumea si-a cam facut o parere despre tine,asa ca nu esti deloc interesant.

DRACOSSULE !!!

ba tu chiar esti proasta? pai io m-am facut de ras? Sau tu ai impresia ca daca 10 futaci iti spun una alta,e de bine?M-ai evitat tu pe mine? pai daca ma evitai nu-mi raspundeai.Tu chiar in nebunia ta dupa faima,nu realizezi ce si cum? Ti se pare ca dau doi bani pe parerea catorva useri? Atat de putin ma cunosti? Cat despre ce vrei tu sa suporti sau nu,iti spun atat.nu este topicul tau,este un topic deschis pt tine,si toata lumea posteaza ce vrea,cand vrea.Si referitor la asta,invata sa nu mai jignesti gratuit,daca nu vrei sa fii jignita

Postat

ba tu chiar esti proasta? pai io m-am facut de ras? Sau tu ai impresia ca daca 10 futaci iti spun una alta,e de bine?M-ai evitat tu pe mine? pai daca ma evitai nu-mi raspundeai.Tu chiar in nebunia ta dupa faima,nu realizezi ce si cum? Ti se pare ca dau doi bani pe parerea catorva useri? Atat de putin ma cunosti? Cat despre ce vrei tu sa suporti sau nu,iti spun atat.nu este topicul tau,este un topic deschis pt tine,si toata lumea posteaza ce vrea,cand vrea.Si referitor la asta,invata sa nu mai jignesti gratuit,daca nu vrei sa fii jignita

se raspunde cu=IGNOR 

Postat

se raspunde cu=IGNOR 

pai in plm,ignora-ma,doar esti fata desteapta

Postat

TU crezi ca daca ai tinut de cosciugul mamei mwele iti accept orice,mars de javra nenorocita ai imputit tot forumul cu nesimtirea care zace in tine!!!

Atat de nesimtita esti,incat in prostia ta ai adus aminte chiar de cea care ti-a dat viata.Mi-ar fi rusine in locul tau,atat timp cat eu nici macar n-am adus in discutie asa ceva.Chiar ma jenez ca am cunoscut o persoana atat de abjecta in viata mea.Mi-e rusine,pt tine

Postat

Optimismul si rabdarea mea sunt mari. Tu esti facuta pentru a oferi bucurie domnilor care stiu sa respecte si sa iubeasca o femeie adevarata cum esti tu! Mai devreme sau mai tarziu o sa ne intalnim pentru ca o meritam. AMANDOI!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...