Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
Postat

putin spus "ilegal de buna" ......te pup Yka !

:shocked cu limba toata!!!! :maninlove

• Like 1
Postat

Domnule Picon,ai uitat sapca la mine astazi-nu sunt eu vinovata de acest lucru  :no2 ...

Ai nimerit in timpul sedintei foto.

Te sarut pasional. :*

• Like 1
Postat

Domnule Picon,ai uitat sapca la mine astazi-nu sunt eu vinovata de acest lucru  :no2 ...

Ahahahahahahaha,ce tare,l-ai zapacit pa Picon :laugh2

Postat

Ahahahahahahaha,ce tare,l-ai zapacit pa Picon :laugh2

Si fotograful isi uitase umbrela (atentie-nu ne-am tavalit,doar ma lasam goala in fata lui,pentru schimbat vestimentatie)... :girly

Postat

Si fotograful isi uitase umbrela (atentie-nu ne-am tavalit,doar ma lasam goala in fata lui,pentru schimbat vestimentatie)... :girly

clar era vorba doar de foto,n-am insinuat nimic :laugh2

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

La multi ani!!!

• Like 1
Postat

Wooow !!!

Domnilor, :bow

MULTUMESC !!! :* 

• Like 2
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
Postat

La multi ani!!!!

• Like 3
Postat

Tin sa ii multumesc cu mult entuziasm acestui Domn,care mi-a dedicat cateva randuri din inima lui ravasita,randuri pe care le postez aici.

Stimata Domna,da-mi voie sa-ti spun ca ai un caracter  de kkt,sau ca mai bine zis nu ai caracter deloc.Te-ai purtat de parca cine stie ce rau ti-as fi facut,cand eu nu ti-am vrut decat binele intotdeauna.Bineinteles ca nu erai obligata cu nimic sa iesi cu mine astazi,dar modul urat in care stii tu sa refuzi este din punctul meu de vedere impardonabil.Acestea fiind zise,stai linistita,am pus cruce la tot,nu te voi mai deranja nici macar de ziua ta.O zi frumoasa ca sufletul tau sa ai !!!

PS- Astazi am implinit 41 de ani,sunt sanatoasa si plina de viata,indiferent de parerea ta Domnule!!!

Multa sanatate si intelepciune.

• Like 1
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Aceasi mentalitate, daca e pe bani totul i se cuvine. Multi inainte Ika, esti inca in forta bine!

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Avand in vedere ca astazi este o zi speciala pentru Yka, vreau si eu sa ii fac o urare: La multi ani! Iti doresc ce iti doresti. Impliniri si voie buna. :)

• Like 1
Postat

Tin sa ii multumesc cu mult entuziasm acestui Domn,care mi-a dedicat cateva randuri din inima lui ravasita,randuri pe care le postez aici.

Stimata Domna,da-mi voie sa-ti spun ca ai un caracter  de kkt,sau ca mai bine zis nu ai caracter deloc.Te-ai purtat de parca cine stie ce rau ti-as fi facut,cand eu nu ti-am vrut decat binele intotdeauna.Bineinteles ca nu erai obligata cu nimic sa iesi cu mine astazi,dar modul urat in care stii tu sa refuzi este din punctul meu de vedere impardonabil.Acestea fiind zise,stai linistita,am pus cruce la tot,nu te voi mai deranja nici macar de ziua ta.O zi frumoasa ca sufletul tau sa ai !!!

PS- Astazi am implinit 41 de ani,sunt sanatoasa si plina de viata,indiferent de parerea ta Domnule!!!

Multa sanatate si intelepciune.

• Like 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...