Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2015 Postat Noiembrie 11, 2015 A posesor de fund disponibil sa fie lins de oameni ca tine. Altceva?
thug Reputație: 209 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Noiembrie 11, 2015 Foarte inteligent raspuns. De fapt, la ce sa ne asteptam de la aplaudacii pseudodoamnei? In fapt, nu ai dat niciun raspuns la ceea ce am scris eu, din simplul motiv ca nu ai Posesor de fund, poate da. Foloseste-l cu incredere, sigur se gasesc doritori p-aici sa ti-o traga. Mie-mi plac femeile, asa ca mai cauta.Posesor de coaie? Nu prea
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 Foarte inteligent raspuns. De fapt, la ce sa ne asteptam de la aplaudacii pseudodoamnei? In fapt, nu ai dat niciun raspuns la ceea ce am scris eu, din simplul motiv ca nu ai Posesor de fund, poate da. Foloseste-l cu incredere, sigur se gasesc doritori p-aici sa ti-o traga. Mie-mi plac femeile, asa ca mai cauta.Posesor de coaie? Nu prea MARS !!!
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2015 Postat Noiembrie 11, 2015 Vrei sa-mi dai limbi la coaie? Am o pereche, si fundul doar de lins...altceva?
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 Da' pentru ce i trebuie? )) yka )) 11
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2015 Postat Noiembrie 11, 2015 Exact asta am zis si eu )))
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 Termenul de "taran" nu cred ca e o jignire, in schimb marlanii lingai ca tine fac tot posibilul pentru a arata tuturor calitatile lor. Ce ti-a displacut la comentariul meu? Ti se pare nereal? Ai vreun argument sa-l combati? Da-mi voie sa ma indoiesc aratare=stafie,fantoma;halucinatie,vedenie-cam asta iti este caracterizarea completa mey tiuga Culmea prostiei :sa te caci de la etaj si sa coboare o tiuga sa-l prinda in gura.
invidiosilor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Valcea Oras:Valcea Postat Noiembrie 11, 2015 Superba fotografia YKA! Multumim!
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 11, 2015 Superba fotografia YKA! Multumim! 1
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Ai dreptate, comentariul meu arata exact ca al uni bagator de seama. Al tau a ce arata? Buna dimineata tiuga 8
lovematuresex Reputație: 34 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Buna YkaO poza cu dubla penetrare?
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Buna YkaO poza cu dubla penetrare?imi pare rau,nu accept dubla penetrare 1
sotirel Reputație: 4 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Uffffff......
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Uffffff...... 7
thug Reputație: 209 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Noiembrie 12, 2015 Buna dimineata tiuga Ti se pare ca vorbea cineva cu tine sau ai simtit pur si simplu nevoia sa te bagi in seama? Stiu ca nu te prea duce capul, dar totusi intelege ca ar fi mai bine sa-ti vezi de treaba ta, fara sa te bagi in discutiile oamenilor mari. Pe mine nu ma mai interesezi nici macar fizic. Asa ca ramai cu pularaii tai care sunt la acelasi nivel cu tine sau care au, pur si simplu, pizda pe ochi. Ideea de baza ar fi sa-ti vezi lungul nasului, asta doar daca poti intelege asta, lucru de care sincer ma indoiesc.
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Ti se pare ca vorbea cineva cu tine sau ai simtit pur si simplu nevoia sa te bagi in seama? Stiu ca nu te prea duce capul, dar totusi intelege ca ar fi mai bine sa-ti vezi de treaba ta, fara sa te bagi in discutiile oamenilor mari. Pe mine nu ma mai interesezi nici macar fizic. Asa ca ramai cu pularaii tai care sunt la acelasi nivel cu tine sau care au, pur si simplu, pizda pe ochi. Ideea de baza ar fi sa-ti vezi lungul nasului, asta doar daca poti intelege asta, lucru de care sincer ma indoiesc.Limpezeste-ti ochii si taci,nu eu te-am invitat sa intrii la mine pe topic sa te faci de ras,eu doar te provoc in continuare(cine ma linge si eu nu simt,incerc sa tin pasul cu el sub o alta forma).O zi agreabila in continuare, 6
thug Reputație: 209 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Noiembrie 12, 2015 Iar vorbesti de facut de ras? Esti deosebit de isteata Continua.
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Iar vorbesti de facut de ras? Esti deosebit de isteata Continua.acolo unde lumineaza e locul unde trebuie sa lingi,te si ajut 1
stycs Reputație: 66 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:botosani suceava Oras:botosani suceava Postat Noiembrie 12, 2015 Ika prin nordul Moldovei cand ajungi😊😊😊😛
stycs Reputație: 66 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:botosani suceava Oras:botosani suceava Postat Noiembrie 12, 2015 Ika prin nordul Moldovei cand ajungi😊😊😊😛
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Ika prin nordul Moldovei cand ajungiImi iau muierea (si ea pe mine)si colindam toata tara(inclusiv in Moldova) 1
stycs Reputație: 66 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:botosani suceava Oras:botosani suceava Postat Noiembrie 12, 2015 Imi iau muierea (si ea pe mine)si colindam toata tara(inclusiv in Moldova)
stycs Reputație: 66 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:botosani suceava Oras:botosani suceava Postat Noiembrie 12, 2015 Ok te asteptam cu drag 😊😊😊😗😗😗(sa nu o uiti pe colega ta Michelle)😊😗
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Postat Noiembrie 12, 2015 Ti se pare ca vorbea cineva cu tine sau ai simtit pur si simplu nevoia sa te bagi in seama? Stiu ca nu te prea duce capul, dar totusi intelege ca ar fi mai bine sa-ti vezi de treaba ta, fara sa te bagi in discutiile oamenilor mari. Pe mine nu ma mai interesezi nici macar fizic. Asa ca ramai cu pularaii tai care sunt la acelasi nivel cu tine sau care au, pur si simplu, pizda pe ochi. Ideea de baza ar fi sa-ti vezi lungul nasului, asta doar daca poti intelege asta, lucru de care sincer ma indoiesc.Te agiti degeaba.Femeia traieste cu impresia ca este singura pizda pe pamant,si culmea si desteapta.Mai era una pe aici la fel
16vah Reputație: 51 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 12, 2015 Noi o facem sa se creada singura pizda de pe pamant si daca nu avem la indemana o Carmela Bing sau Ava Devine una ca Ika devine vedeta noastra iar ea isi joaca rolul.Fara noi ele nu ar exista,ar fi niste femei oarecare precum vanzatoarea de la supermaket pe care o uiti dupa 30 de secunde.Ele ofera ceva ce noi adoram si nu gasim in piata la kg,de aici diferenta pentru care unele se cred mai mult decat sunt si poate asa le vedem noi pentru ca ele in realitate sunt fix ceea ce sunt si nimic mai mult,este o chestiune doar de perceptie.Pe de alta parte oricarei femei ii place si adora sa fie particulara,nepretuita,unica in anumite situatii,este in gena lor,asa sunt ele,trebuiesc luate ca atare.
Postări Recomandate