Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Ăla-i pistol cu apă pe lângă lingerică examinatoru Ala macar il duce capu' sa creeze ceva.... asta nici de dos da caciula nu e bun 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2015 La multi ani -EROS 29- 17 Link spre comentariu
eros 29 Reputație: 161 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Multumesc frumos!! 1 Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 oare dc a fost banat Examinatoru? 1 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2015 oare dc a fost banat Examinatoru?pe bune?intru in greva Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 pe bune?intru in greva nici in pula nu ne doare 1 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2015 nici in pula nu ne doarear fi o plangere extrem de grava sa te doara, Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 ar fi o plangere extrem de grava sa te doara, ma gandesc ca daca faci tu greva nu mai avem ce fute in Bucuresti? 1 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2015 ma gandesc ca daca faci tu greva nu mai avem ce fute in Bucuresti?sti ca ma doare undeva cand devi ironic-si nici acolo Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 sti ca ma doare undeva cand devi ironic-si nici acolo stii ca mi se rupe de greva ta?sunt ironic acum.Sau nu? 1 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2015 stii ca mi se rupe de greva ta?sunt ironic acum.Sau nu? Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WyBnGve-vL0 1 2 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2015 replica Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 ti-a luat cam multin plm 1 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2015 ti-a luat cam multin plmfusa'i ocupata Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Decembrie 13, 2015 fusa'i ocupata ocupa-te in continuare 1 1 Link spre comentariu
eros 29 Reputație: 161 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Salutari , Dumineca am primit aici pe topicul lui Ika o frumoasa urare intrucat a mai trecut un an peste E-ul meu. Sincer m-a impresionat faptul ca nu a uitat ziua de 13 dec. si fara sa fie stabilita dinainte vreo intanlire cu doamna am zis sa incerc. Pe doamna o cunosc inca de la începutul carierei insa de aprox. un an si jumatate nu am vizitat-o ea fiind o perioada plecata iar eu am luat ceva pauza. Sun ,raspunde si bafta lucra si iar bafta am gasit si un loc la tribuna oficiala. Ma pregatesc fiind ziua mea un vin bun rosu,bomboane ..etc. si ma prezint de urgentza la Rin Grand H. Sun la usa si sunt invitat in interior,ne-am imbratisat m-a pupacit am facut protocolul cu un pahar de vin stropit cu cola ne-am depanat amintirile din urma ..... Apartament de lux cu toate dotarile la baie tott ce se poate ,prosop alb pufos,facut dus si apoi la treaba. Sarutari cu patima apoi oral de vis cu dep.excelent senzatii puternice din partea amundurora,apoi lady on top ma futut rau de tot,pe la spate la oglinda normal cu patima sfarsind cu o finalizare orala cu multa daruire si pasiune... Ce ma impresionat ff mult a fost faptul ca IKA mi-a aratat ceva frumos s-a declansat de ceva timp squirtul ,avand de trei ori aceste reactii superbe Intrucat am fost alintat din tpdv cu de toate si cu mult respect voi merge fara retineri la IKA. Note: ORAL=10 Normal=10 GFE=10 Cadou-cat scrie pe topicul ei. Multumesc frumos doamna!! Revin! Sarbatori fericite! 11 Link spre comentariu
realistul Reputație: 2 Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Ika......stiu ca e ora 21.33...Mai am vreo sansa la ora asta, nou fiind pe forumul tau? 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Ika......stiu ca e ora 21.33...Mai am vreo sansa la ora asta, nou fiind pe forumul tau?Program de lucru:11 pana la 20. PS-fac exceptii cand sunt anuntata din timp. Link spre comentariu
the entertainer Reputație: 14 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 16, 2015 hello. Mai esti la birou ? Link spre comentariu
stimate domn Reputație: 82 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Buna YKA, Sâmbăta lucrezi? Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Buna YKA, Sâmbăta lucrezi?Buna,da sunt Sambata 19 Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Salutari , Dumineca am primit aici pe topicul lui Ika o frumoasa urare intrucat a mai trecut un an peste E-ul meu. Sincer m-a impresionat faptul ca nu a uitat ziua de 13 dec. si fara sa fie stabilita dinainte vreo intanlire cu doamna am zis sa incerc. Pe doamna o cunosc inca de la începutul carierei insa de aprox. un an si jumatate nu am vizitat-o ea fiind o perioada plecata iar eu am luat ceva pauza. Sun ,raspunde si bafta lucra si iar bafta am gasit si un loc la tribuna oficiala. Ma pregatesc fiind ziua mea un vin bun rosu,bomboane ..etc. si ma prezint de urgentza la Rin Grand H. Sun la usa si sunt invitat in interior,ne-am imbratisat m-a pupacit am facut protocolul cu un pahar de vin stropit cu cola ne-am depanat amintirile din urma ..... Apartament de lux cu toate dotarile la baie tott ce se poate ,prosop alb pufos,facut dus si apoi la treaba. Sarutari cu patima apoi oral de vis cu dep.excelent senzatii puternice din partea amundurora,apoi lady on top ma futut rau de tot,pe la spate la oglinda normal cu patima sfarsind cu o finalizare orala cu multa daruire si pasiune... Ce ma impresionat ff mult a fost faptul ca IKA mi-a aratat ceva frumos s-a declansat de ceva timp squirtul ,avand de trei ori aceste reactii superbe Intrucat am fost alintat din tpdv cu de toate si cu mult respect voi merge fara retineri la IKA. Note: ORAL=10 Normal=10 GFE=10 Cadou-cat scrie pe topicul ei. Multumesc frumos doamna!! Revin! Sarbatori fericite! Link spre comentariu
zeratul of the protoss Reputație: 304 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:în pizdă până-n gât Oras:în pizdă până-n gât Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Bă , ej nebun? Dacă Ika are squirt, o iau pe ea şi pe Michelle să mă stropeasca stereo. După care le stropesc eu mono.Ce zici Ika? 2 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2098 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:. Oras:. Partajează Postat Decembrie 19, 2015 mi-am promis ca in decembrie nu “pacatuiesc”… dar pentru ca eram dator, m-am dedulcitcu Yka m-am intalnit de cateva ori in locuri si ipostaze diferite, situatii care mi-au dat ocazia sa cunosc o fata specialaYka a fost prima care mi-a dat mie (stiu eu ce ! si nu va ganditi direct la sex) si apoi, mai tarziu, a venit randul ei sa primeasca de la mine (stie ea ce ! …mereu am ramas dator ei !)Intalnirea de astazi a fost ca si prima, ca si celelalte intermediare: deschisa, directa, plina de positivism si prietenieDe la “warm-up” pana la … “ending”Usor naughty, soft dirty-talk, sexy, pasionalaCorp perfect: sanii mari, fermi cu sfarcuri numai bune….. un fund bestial si picioare perfecte, daca nu as fi stiut varsta as fi putut crede ca ma intalnesc cu o tipa demax 30 aniTatuajele o fac si mai “sexy” iar atitudinea, te face de-a dreptul sa o indragesti, iar “frizura” de deasupra pizdicii face tot farmeculAm mers cu ea cateva sute de km in masina si nu m-am plictisit…altadata am stat impreuna cateva ore si imi parea rau ca trebuia sa plec… (mai ales astazi)alta data, adhoc, am participat la un 3some (nu am acceptul celei de a 2a fete ca sa ii spun numele) si atunci mi-am dat seama ca intelege mult mai mult decat se vorbeste si decat vad ochii… despre performantelei ei in domeniu nu pot sa spun decat: perfecte !oral asa cum trebuie sa fie-umed, multa joaca si placere, deepthroat cum rar am mai intalnit (mai ales in pozitia ea pe spate la marginea patului, cu fata in sus, cand am simtit cum “gogu” scapa printre amigdale), tinut acolo cateva secunde de ziceai ca i se taie rasuflarea, scuipaturi discrete, limbuta jucausa care n-a scapat nimic din ce trebuia lins si alintat (partea de annilingus este dea dreptul dementiala - m-am simtit de parca eram “veolentat” de limba ei !!!), swallow ! pff… o senzatie aparte “raceala” data de menta (tocmai terminase de mancat o bomboana cu menta)cand treaba era pregatita a montat prezervativul (care s-a potrivit de minune) si nu m-a lasat sa fac nimic, a trecut lady on top si eu ca mainile pe coapsele sanii ei frumosis-a intamplat squirt-ul, apoi repede iar calare, iar squirt ….cred ca s-au repetat de 5-6 ori pt ca se facuse baltoaca sub noideshidratata de-a binelea s-a intors in reverse cow-girl si aici a fost randul meu sa …sfarsescasa s-au scurs 2 ore, repede , prea repede…aprecierile mele:aprecierile mele:Yka = 10+Atitudine = 10 +Locataia (cea de la Rin) = 10oral = de 100 de ori 10+normal = 10++anal =…. Fara (nu sunt mare amator, dar nici profesionist) “cadou” = …… eram HIGH…..cred ca am plecat fara sa las ceva !!! sau nu....poate ca ba da nota bene (pentru carcotasii care se vor intreba de ce apreciez cu 10 toate capitolele):pentru ca EU M-AM SIMTIT DE NOTA 10 de fiecare data!!! asa ca ….Multumesc Yka 9 Link spre comentariu
Postări Recomandate