Sari la conținut

Novotel

Postări Recomandate

• Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
Postat

Am vizitat-o eu zilele trecute: da, e plinuță rău, nu mai are nicio treabă cu pozele de mai sus.

Altfel o experiență acceptabilă, cam de un 6-7, părerea mea. Nu aș repeta-o însă, la 70 lei găsești clar ceva mult mai bun pe piață.

Niște note:

Locație: 6

Aspect dameză: 6

Curățenie: 8 (nimic de reproșat)

GFE: 8

Oral: 6 (protejat, la cererea mea)

Normal:5 (cam scândură).

Dacă facem media notelor, iese 6.12, deci 6

• Like 3
Postat

Salutare.

A venit vremea sa fac si eu prima recenzie.

Am fost in vizita la Simona acum vreo doua luni. Locatia a fost prezentata mai sus nu are rost sa detaliez.

Dupa mine are peste 45 ani si se vede varsta. Sanii sunt lasati si burtica e cam mare, dar corpul in ansamblu e ok. La fata e dragutica. 

oral- destul de ok, incearca sa faca deep, peste medie

normal- incearca sa te faca sa te simti bine desi daca dai mai tare o doare si te roaga sa fii mai bland

70 lei am dat, acum am vazut ca a marit la 80 de lei

Vizitator aioo
Reputație: 0
Postat

Inca mai presteaza? a trecut un an de cand cineva i-a facut o recenzie..

numarul e acelasi?

Postat

Eu am futut-o pe doamna acum vreo 8 ani pe cand era la Kogălniceanu..., pe canapeau din pozele vechi, era cam șubreda😂😂 scârțâia huța huța...nu ma încântat deloc atunci... imi aduc aminte ca mersesem pe la Ora 10-11 dimineata, si era moarta de BEATA, abia se ținea pe picioare, iar pizda foarte foarte larga spui ca era găletusa(si chiar nu am pula foarte subțire, acum fie vorba intre noi) , am futut-o ceva pana sa imi dau drumul, cand popam, ea respira pe mișcare si imi venea numai miros de băutura in nas (miros de coniac), stătea numai cu ochi închișiðŸ˜ðŸ˜

• Like 1
  • Trist 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Mai se stie ceva despre Simona am incercat in urma cu 2-3 saptamani sa ajung la ea dar nici un raspuns 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Vad ca s a mutat in drumul taberei la han, poate reușesc sa ajung la ea azi si vin cu o recenzie..vad ca nu am spus nimeni nimic de ea🙂

• Like 1
Postat

Incearca dupa ora 15-16 pentru ca nici eu nu pot sa dau de ea dar de obicei pe la orele acestea incepe lucru, mi-a zis ca este o fire mai somnoroasa si nu se poate trezi mai devreme de orele 12-13 

Postat
Acum 19 ore, florinb9ss a spus:

Incearca dupa ora 15-16 pentru ca nici eu nu pot sa dau de ea dar de obicei pe la orele acestea incepe lucru, mi-a zis ca este o fire mai somnoroasa si nu se poate trezi mai devreme de orele 12-13 

Ai fost la ea?

Cum e?

Postat

Eu am fost la ea de cateva ori cand era pe Campineanu, dar la han nu am reusit niciodata sa ajung, de doamna ce sa zic stiu ca a fost asistent univesitar la universitatea ecologica si ai ce sa discuti cu ea, dar pe partea de sex nu prea e de recomandat, ai impresia ca o faci cu o papusa gonflabila, nici o reactie din partea ei 

• Like 1
Postat

fost la domna in luna iunie 2021. Locatie langa restaurant Drumetul cartier Drumul Taberei. Eu sunt amator de bbw dar cu toate ca anuntul spune ca doar pentru amatorii de acest gen , nu prea este bbw. Tarif 80 ron/finalizare. Tot am batut drum pana acolo am zis sa raman. Mai bine imi trageam 2 palme peste cap. 

M a asteptat intr-un compleu de care nu s-a desbracat pana la final ba mai mult a ramas si incaltata cu pantofi cu toc pe toata durata evenimentului. 

Am cerut sa merg la baie pentru igienizare , veneam de departe si era si cald afara si au inceput comentariile. ai grija sa nu consumi multa apa, ai grija sa nu faci apa pe jos. Cum puii mei sa nu consumi multa apa ca la inceput era rece gheata.

Trecut la actiune. parca eram scos la tabla si ascultat de o profesoara exigenta. Nu face asa, stai asa termina asa, ai gija sa nu imi patezi patul sau costumul. zici ca eu eram dama de companie si clientul ea.

Terminat oral mai mult sa scap. 

celor care le place sa fie dominati verbal le recomand cu caldura.

ca note: aspect 7-8

Oral 8 destul de bun cu ingercari timide de deep

Normal 7 nu prea se implica - este si greu sa faci incaltata 

aspect - 8

atitudine - 2

• Like 2
  • Inimioara 1

Postat

Salut am fost si eu la doamna asistent universitar Simona, am ramas impresionat in modul negativ din toate punctele de vedere 

Igienizarea se face in chiuveta in zona intima

Actiunea banala si problemele la cap s-au accentuat odata cu varsta ca note sa acord urmatoarele

Aspect  4 s-a ingrasat 10kg a zis si este cam grasuta in afara de sanii care sunt foarte ok restul ma duce cu gandul ca bate spre 60 de ani, ba mai mult imi povestea despre o prietena de 67 de ani care nu stiu ce a facut si cum a luat covid 

Oral 8 il face bine deep inca stie sa cate la flautul fermecat si o face destul de bine

Normal cu nervi adica te lasa sa dai destul.de tare, dar dupa cateva minute se plictiseste si baga vrajala cu ma doare mai ai mult pana termini semi fast fuck nu recomand

Sarutari nu face si nici nu a-ti vrea asta disperata cu covid19, adica logica ei era ca nu se saruta pe gura ca se transmite covidul pe si citez exprimarea ei ,,gați" si se fereste pentru doritori sa simta mirosul de tutun, fumeaza si un miros exagerat de tigari in locatie 

Nu recomand, eu am fost in urma cu cativa ani pe Campineanu si atunci era mult mai ok ca acum 

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...