Sari la conținut

de plictiseala

va place pisda mea mica ?  

3 membri au votat

1. 1. va place pisda mea mica ?

• da foarte mult
      190
    • este asa si asa
      22

Postări Recomandate

Postat

un membru de aici active 95 cred ..ma rugat frumos sai arata pisda si ca tot ma plictisesc acasa i-am facut o pozaaaa :P:P:P:P:P:P:Ppost-342-133409689304_thumb.jpg

• Oras:Tayland
  • Oras:Tayland
Postat

Vulpita, amabil gest! Sunt sigur ca Activ 95 apreciaza amabilitatea ta si iti doreste in continuare plictiseala placuta.

Postat

Scuza-ma nu vreau sa fiu eu “lupul moralist” in plus e viata ta si o traiesti cum stii mai bine, darrrrrrr chiar merita bani sa “iti pierzi sufletul”.ce o sa se intample, o sa renunti la treaba asta? Chiar crezi ca banii si “luxul asta” in care traiesti iti fac mai bine decat o viata linistita alaturi de o familie a ta.Sunt o persoana care castiga pe luna cat castigi tu intr-o ora, dar am macar implinirea sufleteasca ca am o familie.Nici nu mor de foame dar nici nu ma scald in lux. Sunt un om simplu ca oricare altul.Nu te condamn pentru ce faci, fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui, dar cum o sa-ti privesti copilul(daca o sa ai unul) in ochi, cum o sa treci pe stada, ascunzandu-ti fata ca sa nu te recunoasca cineva.Doar daca vrei poti deveni altceva. Viata e complexa si are multe aspecte.

Postat

A aparut odata un tip in ziar - cred ca avea cea mai frumoasa meserie. Hairstylist de pasarici! Tipul facea adevarate opere de arta, mai ca iti venea doar sa te uiti: frunzulite, cercuri etc. El avea un fel de catalog dar gagica putea sa vina cu idei :dMie imi place cu liniuta aceea fina care arata drumul sau un mic triunghi cu varful in jos ps: imi place tare mult a ta vulpito

Postat
A aparut odata un tip in ziar - cred ca avea cea mai frumoasa meserie. Hairstylist de pasarici! Tipul facea adevarate opere de arta' date=' mai ca iti venea doar sa te uiti: frunzulite, cercuri etc. El avea un fel de catalog dar gagica putea sa vina cu idei :dMie imi place cu liniuta aceea fina care arata drumul sau un mic triunghi cu varful in jos ps: imi place tare mult a ta vulpito[/quote']faina meserie! sunt curios la noi, cite ar avea curajul sa mearga la asa un salon! tre sa ma recalific
Postat
A aparut odata un tip in ziar - cred ca avea cea mai frumoasa meserie. Hairstylist de pasarici! Tipul facea adevarate opere de arta' date=' mai ca iti venea doar sa te uiti: frunzulite, cercuri etc. El avea un fel de catalog dar gagica putea sa vina cu idei :dMie imi place cu liniuta aceea fina care arata drumul sau un mic triunghi cu varful in jos ps: imi place tare mult a ta vulpito[/quote']În mod normal dacă mergi la un asemenea salon pentru freza la păsărică, cei de acolo îţi acoperă "fanta roz" (ca să nu dau denumirea medicală..) cu o bandă uşor adezivă.Banda aia se lipeşte uşor - dar se şi dă nedureros jos - şi permite "artistului" să creeze fără să fie tentat de "moţul curcanului".Deci moşule, degeaba ai face o asemenea meserie ca să stai cu mâna pe păsărică dacă nu înţelegi că trebuie să munceşti şi la final rămâi cu dureri neconsolate de oo.
Vizitator Acadeaua
Reputație: 0
Postat

ffff frumoasa.poop

• Oras:Inside yoU
Postat

mda.. frumoasa randunik ... ai ridicat coada frumos data asta vulpitza... :D

Postat

inca un vot de la mn pentru vulpitza......... propun sa facem un concus de miss nimfomane cu vulpita inscrisa automat......... pe parcurs se gasesc si sponsorii pentru premiu cel mare .........

Postat

Ciao Vulpita micutaSa stii ca m-am uitat minute la micuta ta de putulica. Vreau sa spun ca o adorNu stiu cand ai facut poza dar mie mi se pare ca inainte sa iti faci poza ai avut parte de un sex oral, pentru ca pare zemoasa si umeda. Labiile tale sunt placute si toata zona aia arata catifelatTe ador :P si vreau sa imi spui cum o cheama pe aia mica.

Postat

Vulpitzo, de 2 zile nu ma pot concentra, ma uit cu pofta la rozaliul din pasarica ta si nu pot sa imi termin situatiile si lucrarile, or sa ma dea astia afara din firma :PSi mai vine si Valeria sa toarne gaz pe foc, ca sa vezi, ca e zemoasa si umeda.:P

Postat

da fratilor... ziceti si voi... cica sa mai muncesti... sa te mai concentrezi... cica deadlineuri... si alte chestii de astea corporatiste... de unde atata... vii dim la birou... deschizi forumul... iti pui o cafea... si cand vezi pasarik vulpitei... uiti si de datorii si de tot....:D

Postat
o sa iasa miss nimfomane :love:love:lovehttp://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=698
si eu cred ca e pe drumul spre marele premiu :P ... e bine bine vulpea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...